There's nothing like you and me

Kategori: Allmänt

Nyss käkat mammas mat, godaste i världen!! Och varit ute och gått med mammsen. Nu blir det film och sen sova. Sov gott alla fina läsare.
weheartit

All around the world people want to be loved

Kategori: Allmänt

Låååååååång dag men nu är jag äntligen hemma!
Sitter och lyssnar på...vad tror ni? Justins nya album igen. Haha jag har lyssnat igenom det kanske 312 gånger sen det kom ut. Så sjukt bra!!! Den bästa är lätt Nothing like us! Gråter varje gång haha. Nej men seriöst lyssna på den och tänk på texten! Åh den är så fin!!! Är så himla ledsen att jag inte har biljetter till när han kommer till Sverige i April, fan skulle göra vad som helst för att få åka dit :((
Haha okejokej jag ska sluta tjata nu.. 
Snart kommer mamma och pappa hem och då ska jag hjälpa mamma göra mat och sen ska vi ut och gå. Ska även hinna med att plugga till hemkunskaps provet som är imorn. Haha fattar verkligen ingenting!
Men nu känner jag att det här blev ett otroligt tråkigt inlägg, så vi hörs sen när jag har nått att säga.
 
HAHAHAHAHAHA sötaste någonsin!!!

Lost in confusion, Like an illusion,

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Idag är jag jätte trött och inte alls taggad för skola. Men det är bara att köra på. Längsta dagen idag också, usch va jobbiiiiiiigt!! Jaja nu ska jag äta upp min frukost och sen kolla genom Engelska glosorna en sista gång eftersom det är glosförhör första lektionen. Men ni får ha en bra dag, pusshej.
 

I would walk a thousand miles to be in your arms

Kategori: Allmänt

Gjorde LCHF pannkakor förut, haha as fula och as äckliga!!! Fyfan, saknades socker som fan :((( Men ska göra sånna som creps, då kommer det bli as gott!!
Nu iallafall så sitter jag och äter en fruktsallad med äpplen, kiwisar och melon i, jätte gott. Jappjappjapp!
Vad ska jag göra nudå?? Jo jag ska träna och sen ska jag avsluta min kväll med en film med pappsen. Mys!
Ha en bra kväll, vi hörs imorn bittiiiiiii, puss!
 
Och dom här bilderna är till Ahmed, haha bara för att jag vet att han tycker om dom med stora ögon haha!
 

Together through the storm

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Denna dag har gått jätte fort tycker jag!
Nu har jag precis kommit hem från att ha storhandlat med mamma, vi köpte as mycket frukt. Så det ska jag vräka i mej ikväll. Så jäkla gött!!
Sitter just nu och lyssnar på Justins nya album, det går på repeat i mina lurar!! Så underbart bra, är så kär i honom. Haha. Bästa!!!
Men nu ska jag hjälpa mamma med maten, vi hörs sen.
 
Åååååååh, finaste!!!!

Believe Acoustic

Kategori: Allmänt

Asså åh gud jag dööör!!
Justins nya album är det bästa nånsin, alla låtar är så himla fiina!!
''Nothing like us'' ååh jag gråter, den är så bra!
Alla är så bra!!
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥Älskade Justin♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
 
Haha nu kommer många tycka att jag är jobbig och töntig som gillar honom, men vem fan bryr sig? Han är bäst!!!
 

Nothing like us

Kategori: Allmänt

Godmorgon godmorgon!
Som vanligt så sitter jag i soffan och äter frukost och dricker te. Det borde ni nog redan veta vid det här laget, eftersom jag skriver det varje morgon.
Haha jaha idag är det skola igen då, börjar med idrott och slutar med Engelska. Efter skolan ska jag med mamma och storhandla, haha standard! Och sen ikväll blir det träning och KANSKE plugg. Jag kommer inte orka.
Ja men det är så min dag ser ut, hoppas att ni får en bra dag så hörs vi senare. PUSS!!
 
Försökte hitta en fin te-bild på weheartit och lägga upp eftersom jag dricker te men inte har nån egen bild. Haha men den va jätteful och inte alls likt hur det ser ut hos mej. Jag skulle aldrig ha en bok på bilden, hatar ju böcker.

kvälls-sysselsättning

Kategori: Allmänt

Hejsan på er!
Ikväll så har jag som sagt varit i skolan i några timmar och fixat med fikaförsäljning med några goa vänner från min klass. Det är mysigt att umgås med dom sådär! Fast jag tycker att det är lite obehagligt att vara i skolan på kvällen för det känns som en skräckfilm. Och det känns även konstigt att vara bland så många föräldrar, man känner sig så himla ut tittad.. Haha. Men det gick faktiskt jättebra med försäljningen och vi fick in en rejäl slant till klasskassan, vilket behövs kan jag lova!
Efter det så tog jag mej en PW med mamma på 5km och sen har jag kört lite egen träning här hemma också. Så nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Vi hörs imorn bitti, puss.
 
 

Tiiisdag

Kategori: Allmänt

Kort dag idag som sagt, riktigt skönt!
Men vid 17.00 så ska jag tillbaka till skolan och sälja fika med min klass på föräldrarmötet som är ikväll och lite sånt. Blir säkert bra. Och sen ska jag ut och gå med mamma efter det. Men nu ska jag se om jag hittar nånting gott i skåpen i köket, för är sugen på nått, men inte vad.. Usch hatar när man inte kan komma på vad man bara måsta ha! Haha herregud.. Ha en bra dag.
 
ÅÅÅÅÅH det här är jag sugen påååå!!!!!

All for one, and all for love

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!
Tisdag idag, och det är så himla skönt för då är det kort dag i skolan. Slutar 13.25. Efter skolan ska jag nog ta tag i lite läxor, eller nja inte läxor. Snarare sagt arbeten tyvärr. För nu har vi fått ett arbete som ska göras i kemin också och så har vi ju so kvar. Haha äsch det går nog bra.
Men ni får ha en bra dag och så hörs vi sen, puss.
 
 
 

Liten shoutout

Kategori: Allmänt

För en stund sen så var det en tjej som kommenterade min blogg, så jag tänkte att jag skulle gå in och kika på hennes blogg.
Och jag rekommenderar hennes blogg starkt!!
Denna tjej bloggar mycket om träning och ger många bra tips på kost och motion. Och det märks att hon vet vad hon pratar om! Man blir jätte inspirerad!
Om ni är intresserade av träning och sånt så tycker jag absolut att ni ska besöka hennes blogg. 
Hon verkar vara en väldigt go och glad tjej också, och hon är otroligt vacker!
Verkligen läsvärd kan jag lova, och det är en blogg som jag nu kommer fortsätta att följa varje dag!
 
 
Och där har ni en länk till den. Hoppas ni gillar den lika mycket som jag.
 

Bästa vänner

Kategori: Allmänt

Vet ni vad jag har tänkt på?
Att mitt liv har förändrats så himla mycket på bara ett år. För ett år sen så var jag nästan aldrig hemma, jag var med mina bästa vänner dygnet runt. Men nu? Nej i princip aldrig. Jag har inte träffat mina närmaste vänner ordentligt sen i slutet av Oktober. Det är väldigt länge. 
Men livet har tagit en annan väg känns det som. Jag vet vart mina vänner finns när jag behöver dom och dom vet vart dom har mej när dom behöver mej. Men jag har kontakt med dom såklart, och vissa av dom träffar jag ibland självklart! Men inte i närheten av så mycket som förut. Men så kommer jag och tänka på en sak som min mamma alltid säger till mej. ''Riktiga vänner behöver inte träffas jämt, för att när man ses så är det som att man träffades igår''. Och det tycker jag är ganska så bra sagt. För så är det verkligen! Dom personerna som man är närmast med, det spelar ingen roll om det tar 2 dagar eller 4 månader innan man kan träffas, för om man är riktiga vänner så behandlar man varandra precis som vanligt. Och det är det som gör mej så glad över att ha mina vänner. Jag har inte kvar alla mina vänner på det sättet jag hade dom förut, tyvärr. Men med dom flesta så är det precis som det alltid har varit när vi träffas igen. Och dom är jag så otroligt tacksam för! Jag älskar mina vänner mest av allt!
 
Haha oj vad djup jag är ibland. Så kan det va. Men nu är jag redo för att vår och sommar ska komma och att få tillbringa mer tid med min riktiga vänner, och sen även gå vidare till gymnastiet och bli en ny människa. Bring it on 2013!!
 

Sphynx

Kategori: Allmänt

Haha jag har ju fått en fråga om jag skulle kunna lägga upp nån bild på mina nakenkatter som jag har här hemma. Dom är enormt jobbiga att fota för dom sammarbetar inte för 5 öre! Haha men jag har lyckats att ta en bild, en ända där man kan se att det är en katt. Och den bilden är på min kisse Sockan och hon slickar sig på nosen.
 
Haha fuling

Monday

Kategori: Allmänt

Denna dag började riktigt dåligt. Försov mej och fick panik för att hinna till skolan i tid. Började 9 och jag var där 1 minut i 9, så jag hann precis! Och så började jag skoldagen med nationellt prov i Svenska, som gick as bra! Så det är jag nöjd med. 
Sen var dagen som vanligt, och på bilden så fick jag jätte mycket beröm för mina parafras arbeten, och jag blev så himla glad!! Och sen var sista lektionen inställd så jag kan inte bli så mycket gladare.
Nu sitter jag under ett täcke i soffan och kollar på film med pappa och mina systrar och efter filmen ska jag träna, vi hörs ikväll. 
HEHEHE lite kul ändå..

Q/A

Kategori: Allmänt

en parafras är väll att man tar ett känt konstverk?
- Haha känner igen ditt IP-nummer från en annan kommentar så jag vet vem det är som undrar.. Och det behöver inte vara ett känt konstverk.

Hejsan alla läsare!
Har precis kommit hem efter 6,5km promenad med Molnis. Jävlar i havet vad det snöar, man såg ju nästan ingenting! Nu ka jag iallafall hoppa genom duschen och sen sova. Min dag har inte varit så intressant så den behöver jag inte säga så mycket om. Har typ varit barnvakt hela dagen bara. Hoppas ni har haft en bra dag, vi hörs imorn.
 

En av mina parafraser

Kategori: Allmänt

Fick en fråga som jag tänkte svara på:
 
Vad är det för arbete ni ska göra till skolan? Kan vi få se lite av bilderna?
 
-Vi ska göra nått som heter parafras. Om jag fattat rätt så betyder det att man ska göra en egen tolkning av något som redan finns. T.ex så ska jag hitta bilder som redan finns och sen fota egna liknande bilder för att göra min egen tolkning av den nuvarande bilden. Men man kan också göra om videoklipp och sånt.
Javisst kan ni får se en av mina parafraser. Dock så har ni redan sett min bild men ni kan ju få se vilken jag har försökt likna och så får ni gärna säga vad ni tycker!
 
Den ''Riktiga'' bilden.
Min bild.

Q/A

Kategori: Allmänt

Kan inte du lägga upp nån bild på dina nakenkatter?
- Haha jo den kan jag väll göra. Dom är lite svåra att få bra bilder på med tanke på att dom rör på sig fruktansvärt mycket, men kan iallafall försöka. :)
 
Vad är det för objektiv? :)
- Det är ett Tamron SP AF 90/2.8 Di macro :)

Oj gud vad fint hår!! Är färgerna dit redigerade eller färg/färgspray? :)
- Ja visst har hon! Det är sprayfärg från leklådan, haha :)
 
Åhhh vad fint, är avundsjuk på hur bra du är på att fota!
- Åh Gud tack så jätte mycket! Det betyder jätte mycket verkligen!! :D

All for one

Kategori: Allmänt

Förlåt för ingen uppdatering idag, men har haft fullt upp med ett bildarbete till skolan. Här uppe får ni 2 bilder från dagen. Godnatt, puss.

Min fula rulltårta

Kategori: Allmänt

Hahaha nej inte fasiken blev den speciellt fin, men det smakade jätte gott!
 

Äntligen helg!!!

Kategori: Allmänt

Fyfan vad skönt med helg! Skolan gick fort precis som alla Fredagar. Och jag och Frida var lika dampiga som alltid när man är övertrött.. Haha gosan.
Nu ska jag baka rulltårta till min familj, fråga inte varför. Fick ett litet ryck och blev sugen på att baka och rulltårta är smidigt och gott så det får det bli. Vi hörs efter jag har bakat klart.
 
Och såhär ser lilla jag ut idag.
 

Nothing like us

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Denna dag började med att jag vaknar av att min minsta syster inte kan sova, och vill komma och ligga bredvid mej. Jahopp, det var bara att acceptera det och så fick hon krypa ner hos mej. Kunde inte somna om för det vart så varmt, så jag har varit vaken ett bra tag nu. Har även sjuklig träningsverk från idrotten. Haha mina armar är helt körda efter att ha hängt i ringarna och lijanerna... Ja jag har starka och vältränade armar. Herregud..
Iallafall, just nu sitter jag nere i soffan i raggsockor som mormor stickat åt mej för det är as kallt i huset. Och så äter jag frukost och allt det där vanliga lixom.
Fredag idag, hur underbart? Fantastiskt, för har bara 2 lektioner och det är träslöjd och hemkunskap. Haha sen går jag hem vid 11.30. Gillar det nya schemat.
Men hoppas att ni får en lika bra dag som jag, så hörs vi senare. PUSSSSS.
 
we♥it

Godnatt

Kategori: Allmänt

Varit ute och gått i en timme, fruktansvärt kallt. Usch herregud. Men nu börjar värmen komma tillbaka. Har hällt i mej en halv liter vatten och slängt i mej lite mat. Men nu är det dags att sova, är as trött. Och så vaknar man upp av att det är Fredag, bästa känslan! Sov gott allihopa, puss.
 

Motivation

Kategori: Allmänt

Haha mår ni lika dåligt över att se sånt här som jag gör??

Torsdag

Kategori: Allmänt

Äntligen är den längsta dagen i veckan slut!
Riktigt seg dag faktiskt, plus att jag inte kunde äta maten i skolan idag pga att det var potatis i precis allt. Potatisbullar och potatis soppa, haha varför??
Men nu har jag ätit iallafall. Annars då? Jo den här dagen ser ut som precis alla mina andra dagar så det behöver jag inte skriva om.
Mina små systrar sitter och äter kladdkakemuffins, oj långt ord. Fyfan vad sugen jag blir!!! Dör ju av bara lukten av dom. Haha kämpa Amanda! Ska klara mej fram till min födelsedag som är om 16 dagar, då får jag äta vad jag vill. Men det känns som att det är 100 år tills dess :(
 
Haha så ledsen är jag för att det är långt kvar.

en pigg jävel

Kategori: Allmänt

Haha godmorgon! Klockan är 05.44 just nu och jag är vaken. Jag är inte trött.
Taggar längsta dagen i skolan, och sen hem och vara barnvakt, haha åh standard. Jag hatar Torsdagar! Så himla många lektioner och så himla jobbiga! Det bästa är sista lektionen, elevensval när man får träffa våran underbara musikgrupp!! Dom gör dagen så mycket bättre. Nu är det dags att göra lite frukost och gissa vad??......TE. Jappjappjapp, te också! Viktigt.
Men ni får ha en bra dag och så hörs vi nån gång sen. Puss.
 
Inga bildeeeeeer.

Soffhäng

Kategori: Allmänt

Nyduschad, mätt och trött. Var ute och gick med mamma och det var svin kallt ute, fyfan! Men vi var ute i en timme iallafall. Sen kom vi in och åt och sen tog jag mej en varm och välbehövlig dusch. Så nu är jag upptinad igen och sitter och dricker te.. Haha vilken skräll va? Nu ska jag kolla lite till på engelska glosorna och sen ska jag sova. Godnatt.
 
 

And I can't be there with you

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Dagen gick ganska bra även fast den va lång. Har roligt med mina tjejer så det får tiden att gå lite snabbare.
Tog sällskap hem med Frida, så himla go tjej! Pratade as länge innan vi gick åt varsitt håll. När jag kom hem så hoppade jag i min onepiece, min äkta. NAAAAAT. Haha den är från Turkiet så den är så oäkta som den bara kan bli. Fryser som bara sjutton också så jag dricker te och försöker få upp värmen igen, ska snart börja plugga engelska glosor som är tills imorn, och senare gå ut och gå med mamma. 
Idag är jag på jättebra humör! Känner mej lycklig. Har allt jag behöver för att må bra. Min fina familj, några riktigt bra vänner, min kamera och så mår jag bra både fysiskt och psykiskt (stavas det så??) Haha strunt samma, jag är glad för det jag har och jag behöver absolut inget mer! Haha fröken possitiv här just nu.
Ha en bra kväll, får se om jag kikar in här nån mer gång idag eller inte. Puss.
Haha kolla mitt öra, vad fult!! + ett fake smile på det också.

We’re beautiful like diamonds in the sky

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Har en ganska lång dag framför mej och den börjar med idrott. Är aldrig taggad på idrott först på morgonen men det är redskap just nu så det funkar.
Igår visade det sig att jag hade skickat mitt religions arbete till nån helt annan än min larare... Haha pinsamt. Så igår kväll så skickade jag iväg den till rätt. Passade även på att fylla på den med massa mer saker när jag ändå fick lite extra tid. Så nu är det lite bättre än förut också. Idag blir det ungefär lika mycket plugg som igår, för nu är det dags att göra nästa SO arbete. Haha skjut mej tack. Och sen ska jag ut och gå också. Men nu ska jag hitta några fula idrottskläder som jag kan ha på mej, vi hörs efter skolan, ha en bra dag!
 
Hahaha orka..

The best part of me was always you

Kategori: Allmänt

Under dena dag har jag hunnit med att:
 
- Vakna
- Gå till skolan
- Gå hem från skolan
- Ätit
- Pluggat
- Varit och handlat med pappa
- Fotat med mamma
- Pluggat lite mer
- Druckit 45 koppar te typ
- Pluggat ännu lite mer
- Varit arg på mina syskon
- Och nu slutar jag dagen med att plugga lite till.
 
Hann aldrig ut och gå med mamma eftersom plugget tog lite för lång tid. Men ska gå extra långt imorn och extra snabbt så är det lugnt.
Nu sitter jag och dricker ännu mer te, haha kommer typ kissa på mej inatt för att jag har druckit så himla mycket!
Kollar även på en massa fina shorts till våren och sommaren, åh vad jag längtar tills man kan gå till skolan i short och en tröja bara! Underbart. Jaja det är en bit kvar, bara att kämpa sig igenom denna istid som ligger och väntar utanför dörren varje morgon. 
Hoppas att ni har haft en bra dag, vi hörs imorn. Puss.
Tja.
 

SUNSET

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Dagen har varit bra och gått fort. Snart ska jag ut och gå och sen äta. Vi hörs ikväll,puss.

22 Januari

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Bästa känslan när man kryper ner under en filt i soffan på morgonen, japp det är vad jag gör just nu. 
Idag är det en kort skoldag, slutar 13.25, så jäkla skönt! När jag kommer hem ska jag börja jobba med mitt parafras arbete som ska in på bilden i skolan om ett tag. Och sen ska jag även fota en till grej som ni får se ikväll, lite hemligt än så länge. Sen ska jag ut och gå med mamma och sen ikväll så vet jag inte riktigt vad som väntar. Det märks!
Ha en bra dag så hörs vi ikväll med lite nya bilder, puss.

Nobody sees, nobody knows

Kategori: Allmänt

Dagen har gått ganska så fort och var rätt lugn. Nu sitter jag hemma och ska snart gå ut och gå med mamma.
Är inte på så bra humör så orkar inte skriva mer nu, vi hörs imorn.
 
Det värsta som finns är att ångra ett beslut man redan tagit.

Monday morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Har ni sovit gott? Det har jag iallafall gjort! Sov som en stock och så ringde klockan och då blev jag arg för ville inte upp!! Men kämpa Amanda.
Lååång dag i skolan idag också, slutar halv 4. Usch hatar dom dagarna verkligen! Men vi har några lugna lektioner  iallafall så det går nog bra.
När skolan är slut ska jag ut och gå med mamma, och sen sätta mej och plugga. Hoppas på att det inte är så molnigt idag också så att jag kanske kan få några fina kort på solnedgången, för igår såg man inte ens solen för att alla molnen var framme. Haha vilket tråkigt inlägg. Vi hörs efter skolan, ha en bra dag!
 

Godnatt

Kategori: Allmänt

Heeeeej!
Kom nyss in efter att ha varit ute och gått med mammi. Och så har jag hunnit med att äta. Så nu är jag trött och mätt och det är dags för att sova. Skola imorn igen.. Inte super kul men det duger. Sov gott så hörs vi imorn bitti. Puss.
 

Fan.

Kategori: Allmänt

Hola!
Tog lite bilder på mina systrar ute förut men dom blev inte så jättebra. Alma vägrade titta på kortet och gjorde bara massa fula miner och va jobbig. Så vi struntade i det. Och Alexandra hann vi bara ut i typ 3 minuter innan mamma och jag skulle ut och åka. Jag hade tänkt att åka ner till sjön och fota men vi hann inte det heller. Haha så får fota mer en annan dag. 
Nu ska jag snart gå ut och gå med mamma och sen äta kvällsmat. Ska även fundera på en sak. Hemligt än så länge. Men jag har sjuklig beslutsångest. Varför ska livet vara så jobbigt? Va??? ÅÅÅÅÅÅÅHH FAN.
Haha ha en bra kväll, puss!
 
Random bild, från gamla kameran.

Goooooodmorgon

Kategori: Allmänt

Heeeeeeejsan!
Nyss käkat frukost och nu ska jag snart ut och fota med mina syskon, standard.
Jättefint väder ute vilket gör att jag är på braaaaaaa humöööör!! Ha en bra dag så hörs vi senare, puuuuuss!!
 
Hahah så sant.

Lördag

Kategori: Allmänt

-2 snabba från förut.
Nu har jag precis kommit hem från en kväll med mina fina vänner. Har haft jättekul, älskar att umgås med mina gotlands kompisar! Vi käka på Mr James och sen drog vi hem till Alex. Vi hade chili-ätar-tävling. Haha Linus vann. Jag åt bara upp den lilla biten som var kvar på Simons tror jag och jävlar vad ont jag fick, fyfan satt och grät. Men nu ska jag sätta på mej sovkläder och gå och lägga mej. Sov gott, hörs imorn!

Winter

Kategori: Allmänt

Älskar verkligen min nya kamera! Men sista bilden är bara allmänt ful.. Haha.

Alma

Kategori: Allmänt

Liten test-bild med nya kameran.

En bra dag

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!
Idag ska jag vara barnvakt hela förmiddagen, eller ända fram till 3 tror jag (?) Jag och småtjejerna ska gå ut och fota med min nya lilla bebis och så får ni se bilder senare idag eller imorn. Och ikväll väntar mys med mina kära gotlands-vänner! Vi ska ut och äta och sen drar vi hem till Alex och har det gött hela kvällen. Blir så jäkla bra!
Och imorn ska jag försöka få med mej pappa till hans kompis som kan allting om min kamera typ och så ska han få lära mej lite om alla inställningar. För den va sjukt mycket mer komplicerad än min förra, men sååååå bra!!!
Haha hej jag heter Amanda och jag är som en 4a åring på julafton typ. Så glad är jag för den!!
Men nu har jag iallafall ätit frukost precis och nu ska jag titta på Disney en stund och hoppas på att det ska sluta snöa så brutalt så vi kan gå ut och fota.
Förresten, är det bara jag som är helt överlycklig över att snön är tillbaka??? Haha tror nog det. Vill inte ha vår än ju som alla andra tjatar om, det är ju bara Januari lixom. Gud vad jag babblar, vi hörs sen!
 

Soffhäng

Kategori: Allmänt

Hallå på er!
Mycket bloggande idag märker jag.
Denna dag har bestått av soffhäng, filmkollande, lite fotande, ätit, fått min födelsedags present, och nu ännu mer soffhäng.
Gött!
Som ni såg förut så fick jag en ny kamera och ett nytt objektiv idag, Åh jag är helt överlycklig!!! Fick en Nikon D300 och ett Tamron AF Di 90/2.8 macro objektiv. Nu kommer ni få mycket mer bilder framöver. (ska bara lära mej den lite bättre, haha) Men det går nog ganska snabbt.
Har ju även hunnit med att fixa till Alexandra och hennes kompis Agnes till discot som dom är på just nu, dom blev så snygga så! Haha. Men nu ska jag se på film med mamma och pappa, vi hörs imorn!
 
Dålig mobil bild men såhär såg Alexandra ut.
 

en jävla massa inspiration

Kategori: Allmänt

 

Tidig födelsedags present

Kategori: Allmänt

Nu är jag världens lyckligaste!!
Helt nytt kamerahus och macro objektiv. ÅÅÅÅÅH jag har världens bästa mamma och pappa!!!

Forever

Kategori: Allmänt

Proppmätt är vad jag är just nu! 
Martins Mamma Marie kom hit för en stund sen med pizza och sallad till mej och min familj. Hur gullig är hon inte?? Världens goaste! Och nu kanske ni tycker att det där lät konstigt.. Att min ex-pojkväns mamma kommer hem till oss och äter. Haha ja för dom flesta kanske det är knäppt. Men nu är grejen den att min familj och Martins familj är typ bästa vänner, och även jag och Martin. Det spelar ingen roll om vi har ett förhållande eller inte, vi är lika bra vänner som alltid. Och våra familjer umgås fortfarande och hans föräldrar behandlar mej på samma sätt som när jag och Martin var tillsammans, och samma sak med mina föräldrar och Martin. Vissa människor klickar på en gång, och när det blir så så låter man inte bara dom försvinna ur sitt liv. Så det är så det ligger till. Vi är som en stoooooor familj och alla älskar alla, och så kommer det alltid att vara. Wow det blev en liten bibel om bara det...
Men nu kan jag berätta att jag ska börja fixa till min lillasyster och hennes kompis så dom blir snygga, dom ska nämligen på disco senare haha. Åh vad jag saknar när man va liten och gick på disco och man fick dansa tryckare med killen man tyckte om, och man var jätte nervös och sånt. Haha va mysigt. Nej nu ska jag sätta igång med det, och lite senare får ni inspirations inlägget och även några fula bilder som jag själv tagit idag, på en apelsin om ni ville veta. Hahah hejdå.
 

Disney morgon

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Hoppas alla har en bra dag i skolan medans jag ligger hemma i sofffan och kollar på Disney och har det mysigt. Fast jag blir lite arg när jag kollar på Disney! Det är ett program om Stitch och det är typ det bästa som finns. MEN dom har tagit bort Lilo och alla normala människor och satt in en massa äckliga manga figurer. Hatar manga! Dom är så fula och så pratar dom konstigt. Är inte speciellt förtjust i asiatiska tecknade program som ni kanske förstår...BLÄ.
Haha.
Idag blir en lugn dag eftersom febern inte försvunnit än. Ska mysa med mina katter heeeeela dagen och äta massa frukt. Haha spännande dag. Men ni får ha det bra så hörs vi sen, puss.
 
Ända bilden jag hittade nu, har ingenting med texten att göra haha men det får duga. Den är tagen på Gotland i sommras iallafall.

Kvääällll

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Blev inget inspirations inlägg idag som jag lovade, förlåt för det. Får bli imorn istället.
Tog ipren förut och följde med mamma och handlade, kände att jag behövde komma ut lite. Kändes inte jättebra att gå runt i affären med feber men jaja. Nu sitter jag iallafall i soffan och dricker te precis som vanligt, haha gammal tant. Ska nog snart sova, men ska vara hemma imorn också så får sova länge imorn. Riktigt skönt! Hoppas på att febern fösvinner innan Lördag också för då ska jag ut och äta med massa vänner, och det vill jag inte missa!! Men ni får sova gott, puss.
 
Hahahah dör vad sant.

Q/A

Kategori: Allmänt

1. Vad är din största dröm?
2. Vad Ska du gå på gymnasiet?
3. Och vad vill du bli/jobba med när du blir stor?
4. Och vart vill du bo när du blir stor?
Svar-
1. Min största dröm är att bli fotograf!
2. Jag ska gå Media & estetik på JB gymnastiet i Örebro.
3. När jag blir stor vill jag blir fotograf som sagt. Eller bli hollywood fru, hahah...
4. Sommaren när jag tar studenten så ska jag flytta till USA ett år och jobba som Au Pair. Sen vet jag inte.
        
 
Har du hittat nån ny kille efter att det tog slut med Martin?
Svar- Nej det har jag inte. För jag hade inte haft en pojkvän på några år innan jag hade Martin och då känner jag att eftersom jag klarade mej utan så länge innan, så kommer jag klara mej nu med. Och eftersom vi var tillsammans så länge så känns det bara konstigt att byta ut det mot någon ny jätte snabbt. Och jag vill vänta tills jag blir kär igen innan jag träffar nån. Vill inte träffa nån bara för att ha nån och slippa vara ensam lixom.. Haha.
 
 
Du äter ju LCHF, men om du fick äta precis vad du vill en dag, vad skulle du då äta? Och vad är den bästa ''sötsaken'' du vet? Jättebra blogg!
Svar- Hmm den var klurig! Om jag fick äta precis vad jag vill en dag så skulle jag antagligen äta massa choklad. Lysmelk, center, nutella, oboy och massa. Och potatis!!!! Haha älskar potatis mest i världen!!! Och så skulle jag vilja äta på som hemma för det saknar jag att kunna göra. Nej men jag kommer faktiskt inte på så jätte mycket. Jag skulle nog bara vara allmänt onyttig och äta så mycket socker som det bara går. Och den bästa sötsaken är lätt glassbullar!! Tack så mycket!
 
Kan inte du lägga upp några mer inspirations bilder om träning? Blir så himla inspirerad av din blogg! Kram
Svar- Absolut kan jag göra det! Det kommer ett inspirations inlägg under dagen. Tack så himla mycket!! Kram

Torsdag

Kategori: Allmänt

Ah men fan. Tydligen så hinner jag bli sjuk. Eller sjuk och sjuk.. Jag är jätte hängig och har ont i hela kroppen så stannar hemma idag. Har inte kollat om jag har nån feber än, för har så jäkla ont i ryggen så kan knappt gå och hämta termometern. Heter det så?? Jaja får plugga på det jag har hemma idag då. Hoppas ni andra får en bättre dag, hörs sen. Puss.
 
 

Fuck this

Kategori: Allmänt

Godnatt från en trött och sur Amanda som har ont i hela kroppen. Får inte bli sjuk, hinner inteeeeeee.

When you say nothing at all

Kategori: Allmänt

Hejsan!!
Idag har det varit en sån där dag när man är enormt övertrött i skolan. Skrattade åt precis allting, jag och Frida var as jobbiga på nästan alla lektioner för att vi flamsade så himla mycket. Haha men så är det ibland. Snart ska vi äta och lite senare blir det träning och plugg! Prov/läxförhör imorn och häftet som man ska plugga i är borta. Toppen! Får se hur det går helt enkelt.
Såg också att jag fick 2 frågor på mitt inlägg igår när jag bad er att kommentera om ni ville att jag skulle skriva om nått speciellt. Så dom kommer jag svara på antingen lite senare ikväll eller imorn. Ha en bra kväll, hejdå.
 

Be happy, and smile

Kategori: Allmänt

Oj hej.
Glömt bort mina lilla blogg totalt idag. Har haft en bra dag, kort skoldag. 
Haha har ingenting att berätta om heller. Mina dagar ser ju alltid likadana ut. Men om ni har nått speciellt ni vill att jag ska skriva om så får ni gärna slänga in en kommerntar. Sov gott, hörs imorn.
 
Haha åh så ful.

Blueberry ice cream

Kategori: Allmänt

Hur gott ser inte detta ut egentligen??? Dör vad sugen jag blev.

Måndag

Kategori: Allmänt

Seg dag, men helt okej. Nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar och sen avslutas kvällen som vanligt med ett träningspass. Är på lite halv dåligt humör också så jag sätter punkt här och så hörs vi imorn. Hejdå.

Styrd utav Solen och Mars

Kategori: Allmänt

Gooooooooodmorgon!
Måndag idag och det känns väll inte sådär jättebra. Det känns så himla långt till helgen då. Men jaja, alla dagar som går blir bara närmare min födelsedag och Tallin, så det är bra.
Just det, har nog glömt att nämna att jag och mamma ska till Tallin på min födelsedag, åka sån där jätte stor båt och grejer. Eller det heter ju inte båt, typ skepp eller fartyg.. Vet inte riktigt vad man gör där men det blir nog jätte roligt! 
Har precis ätit upp min frukost och så blev jag stressad över att jag inte börjat gjort mej iordning än tills jag kom på att jag börjar ju 9, inte 8. Så nu kan jag sitta i soffan en stund till. 
Har även fått nått utslag under munnen som svider jätte mycket, vettefan vad det är men ont gör det.
Idag ska jag fortsätta att plugga, det ända jag gör typ. Och sen självklart träna, blir nog dubbelt idag. Men ni får ha en bra dag och så hörs vi sen, puss.
 
Har inga egna bilder på min dator, alla ligger i pappas dator. Så ni får bara massa inspiration just nu.

orkar inte

Kategori: Allmänt

Pratar med min grupp från gotland som ska träffas ock käka nästa helg, men ingen klarar ju av att bestämma sig för vad vi ska äta. Så jävla knövvligt allting. Jaja avslutade kvällen med ett träningspass, och nu är jag nyduschad och ska slå på en film och sova. Hoppas at ni har haft en bra dag, puss.


Är så jävla trött på skitsnack och bitchiga människor. Håll käften och sköt ditt. Jävla idiot.

Söndag

Kategori: Allmänt

Hejsan.
Sitter barnvakt som vanligt åt mina småsystrar. Det har blivit mitt liv. Iallafall så fick en PW med Molnis avsluta kvällen igår, fyfan vad vi frös när vi kom hem, sjukt va kallt det va!
Nu kollar jag på Disney, det är standard. Och lånar pappas värmedyna. As skönt för det är jätte kallt i vårat hus, så man slipper frysa. 
Denna dag har inte så mycket att bjuda på, bara träning och att vara barnvakt. Men det duger, ha en bra dag, puss.

Jaaaaaaaaaa!!!!

Kategori: Allmänt

Åh nu är jag lättad!! Har precis skrivit klart och skickat iväg ett av mina jätte stora SO arbeten till min lärare. Äntligen kan jag lägga världsreligionerna bakom mej. Haha tyvärr har jag ett jätte stort arbete kvar men det har jag fortfarande lite tid på mej att göra, så det är lugnt. Nu ska jag njuta av att slippa plugga mer idag och vänta på Sara och ikväll ska jag ut och gå med Molnis. Gött. Ha en bra kväll, puss.
 
 

Barnvakt.. standard.

Kategori: Allmänt

Tjaaaaa!!
Jag och Sara somnade typ vid 12 igår och vaknade 07.30. Haha varföööööör?? Orka att man är pigg vid den tiden på en Lördag men inte på Måndagar. Jaja, vi gick upp och åt frukost och nu har vi slappat i soffan hela morgonen och kollat på film. Nu åkte hon precis hem och skulle äta med sin familj och typ släkt tror jag det va, och sen kommer hon tillbaka. Nu ska jag plugga, laga mat till mina syskon och vara barnvakt. Mitt liv <3333 Haha tråkigaste. Ha en bra dag så hörs vi senare, puss.
 
 

Myskväll

Kategori: Allmänt

Nu har jag varit duktig!
Mamma har sovit hela dagen för hon ska jobba natt och pappa har varit på jobbet. Så jag har varit barnvakt, lagat kyckling gryta och ris, plockat ur och i diskmaskinen, städat bort alla leksaker som mina systrar dragit ner på nedervåningen. Allt för att mamma ska slippa stressa när hon vaknar. Haha snällt. Nu sitter jag och Sara här och hon leker med min minsta syster. Om en stund ska vi kolla på film och ha myskväll. Vi slaggar i soffan inatt, haha det är faktiskt mysigt. Men ni får ha en bra kväll/natt, puss.
 
Såhär ser dom ut. Hahahahahaah...

Heeeelg!!

Kategori: Allmänt

Bästa dagen!
Vi kommer sluta 11.30 varje Fredag hela terminen! Snacka om att jag är nöjd med schemat!!!
Och så har vi bara 2 lektioer på Fredagar och det är träslöjd och hemkunskap, kan leva med det haha. 
Nu sitter jag barnvakt åt min minsta syster och väntar på Sara. Har inte så mycket mer att säga just nu så ni får ha en bra dag, puss.
 
Hahah fulast i stan.

Fredag

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!
Träslöjd står på schemat nu på morgonen och sen väntar hemkunskap och mentorstid och sen är det helg! Älskar Fredagar, bästa schemat! Efter skolan så tar jag förhoppningsvis med mej Sara hem och så sover hon nog här inatt (hoppas på det) Ska tvinga ut henne och gå, nejdå jag vet att hon vill. Och sen måste jag skriva lite uppsats/arbete eller vad man ska kalla skiten. Men inte bara det, så vi får se vad vi hittar på. Barnvakt ska vi iallafall vara mellan 20.00- 23.00. Jippi. Äsch dom små barnen kommer ändå sova så det är lugnt. Ha en bra Fredag så hörs vi nog senare.
 

Good night

Kategori: Allmänt

Dubbel pass avklarat och nu ska jag hoppa genom duschen och sen blir det sängen. Fredag imorn, hur gött som helst!! Sen äntligen helg!! Då blir det att sova ut ordentligt och sen plugga som fan, jävla so, blir tokig på hur man ska bli klar.. Men om jag kämpar så går det. Nej nu ska jag duscha, vi hörs imorn. Sov gott, puss.
 

En bra dag

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Har haft en jättebra dag idag, för fick äntligen träffa Ahmed!! Det var jätte kul för har saknat honom fruktansvärt mycket!
Fick även världens finaste armband av honom, det var as fin verkligen! Så gulligt av han.
Sen blir ju inte bilderna så bra med mobilen.. Men visst va det fint?!
 
Men det var inte bara possitiva saker med den här dagen. Vi fick reda på hur mycket det är som ska göras den här terminen, fyfan säger jag bara. Så extremt mycket. Kommer avlida. Nej men nu har jag bestämt mej för att den här terminen ska jag kämpa som fan och satsa ordentligt på skolan. Ska försöka höja mina betyg och bli stolt över mej själv. Dock kommer det bli väldigt lite tid med vänner och hitta på roliga saker på fritiden men det är det faktiskt värt.
Självklart kommer jag hitta på saker också, men inte lika mycket som jag har gjort. Men på helger kan jag iallafall ha kul. Usch 9an kommer bli jobbigt, längtar till sommarlovet redan nu. Nej nu ska jag sluta gnälla. Snart ska jag och mamma ut och gå och sen blir det kvällsmat och plugg. Ha en bra kväll,puss.

La la love

Kategori: Allmänt

Efter en lång och tröttsam dag så slår jag ner min rumpa i soffan framför TVn och en myskväll med det finaste jag har, min familj. Är super mega trött så ska nog sova ganska snart och tagga inför näst sista skoldagen innan efterlängtad HELG!! Haha redan skoltrött, sjukt.
Har under senaste halvtimmen pressat apelsin/citron/lime juice till mej själv för att få i mej massa C-vitaminer, jävlar va gott det va! Men fick jätte ont i armen av att pressa, haha klen....
Men nu blir det mys en stund innan det är säng dags, sov gott puss.
 
Åh jag är så gullig. Eller????? Sover iallafall i gosiagste tröjan inatt, Hihi Molnis tröja.
 

Hola

Kategori: Allmänt

Hejsan.
Har precis varit ute och gått 6.5 km med Molnis. Det var riktigt skönt att få komma ut och få lite luft.
Nu sa jag köra lite mer träning och sen ska jag åka och handla med mammi, ska köpa as mycket apelsiner och citroner för har blivit helt galen i det. Sen ikväll blir det mer PW fast med mammsen. Sen kommer jag somna gött!
MÅSTE klämma in lite plugg också!! Fan va jobbigt.
Men en bra sak är att Ahmed äntligen har kommit hem från Thailand!! Är så glad!! Men han kommer inte till skolan förens på Fredag, han behöver vila säger han.. Haha så dum.
Martins familj har också kommit hem från Thailand idag och dom hade köpt med sig några presenter till mej, så himla gulligt!
Men nu ska jag hitta nått att äta för är as hungrig, vi hörs sen.

Onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon.
Fyfan vad trött jag är idag och så är första lektionen idrott. ORKAR INTE.
Jaja, inte jätte lång dag iallafall som tur är! Efter skolan ska jag och Molnis ta en PW. Och sen ska jag hem och äta och sen träna lite mer, och sen plugga och sen PW med mamma på kvällen. Dyng gött!
Har iallafall sovit jättebra inatt och även igår natt, typ den ända som kan det verkar det som.. 
 
Sen måste jag plugga, känns som att det är det ända jag gör fast jag kommer ingenstans med något. Usch.
Hinner typ aldrig träffa mina vänner för har alltid nått att göra, den ända som jag har umgåtts med på typ 2 månader är Sara, men det är mycket lättare att följa med henne hem efter skolan. För vi kan plugga tillsammans om det är nått och det är smidiagre än att dra till andra sidan stan. Längtar till gymnasiet sjukt mycket! Bort från 9an och allt. Byta stad, så jävla underbart!!! 
Okej nu sväva jag iväg lite, godmorgon var det ja. Ha en bra dag, hörs senare.
 

En helt vanlig kväll

Kategori: Allmänt

Nu blir det film mys med små systrarna och så ska jag dricka te, haha standard lixom. Ska sitta vaken tills Ahmed hör av sig och säger att dom har landat i Sverige. Vågar inte somna förens jag vet att planet inte ha störtat... Haha. Men jag hoppas att ni har haft en bra dag och vi hörs imorn, puss och godnatt.
 
 

If you spread your wings You can fly away with me

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!
Slutade 13.25 idag som varje Tisdag så det var gött. Och skolan gick helt okej faktsikt. Men nu är jag hemma och försöker hitta nått gott att äta för är as hungrig men det tycks inte finnas nått gott i mitt hus :(
Kommer sluta med att jag sitter och äter en morot eller nått, haha. 
Idag ska jag träna och förhoppningsvis handla med mamma för det finns ingen mat typ, haha jobbigt. 
Annars har jag inte så mycket för mej tror jag, inte än iallafall. Jo plugga!!!!!! Ett måste hela veckan verkligen! Nationella proven i svenska börjar om bara 2 veckor. Fyfan nu kör vi. Jaja nu ska jag leta vidare efter mat, vi hörs sen.
 
På bild nummer 1 ser ni mej och min snygga sida.
På bild 2 & 3 ser ni hur sjukt stora muskler jag har.
 
 

Första dagen

Kategori: Allmänt

Hur är det möjligt att jag vakna vid 6 och känner mej utvilad???? Jaja det är ju bra iallafall.. Det brukar dock försvinna efter typ en timme och då är jag helt död istället. Är inte speciellt taggad för skola, längtar redan till helgen. Sitter och äter frukost och typ hoppas på att få 39 graders feber eller nått innan jag ska gå.. Det här blir ett enormt onödigt och tråkigt inlägg men ni får överleva. Vi hörs sen efter skolan, ha en bra dag. Puss.
 

Don't have to be scared at all

Kategori: Allmänt

Mycket bloggande idag har jag märkt!
Men nu tänkte jag bara slänga in ett sista inlägg och säga några småsaker.
Jag är ensam hemma med syskonen nu och är barnvakt tills pappa kommer hem från jobbet om nån timme. Och jag kommer antagligen att somna runt 2 inatt som alla andra nätter så vi får se hur jag ska orka upp till skolan imorn. Men nu ska vi slå på en film och ha myskväll tills vi somnar, godnatt och sov gott alla! Puss.
 
Blir denna film.

Det här är jag

Kategori: Allmänt

Nu ska jag beskriva hur jag är som person, för fick en fråga om jag kunde göra det.
 
Ja.. Hur börjar man? Jag heter Amanda som ni vet och jag tycker om att göra spontana saker, och sånt som är galet. Gör vad som helst för att slippa vara som alla andra, vill vara mej själv. Jag är ett enormt fan av Disney och tecknade filmer. Är även ett jätte stort fan av Justin Bieber (som dom flesta tjejer) Och Taylor Lautner, min stora kärlek! Jag älskar att äta mat, all sorters mat verkligen. Förtom Taco (stavas det så?) Skitsamma, det är äckligt iallafall. Jag har 4 småsyskon som går mej djupare på nerverna än nån annan människa i hela världen. Min stora hobby är att fota, vill bli fotograf när jag blir stor. Eller hollywood fru, gifta sig rikt skulle ju inte va fel lixom. Med en lång, stark, biffig, snygg kille med fint hår och skrattgropar. Och där hade ni min drömkille på en gång också. Jag älskar djur jätte mycket men är allergisk mot päls så jag har nakenkatter hemma, världens gosigaste katter! För ett år sen så hade jag långt och tjockt hår, men sen fick jag för mej att bli blond och blekte bort mitt långa och tjocka hår. Så nu är det kort, tunnt och jätte fult. Men jag överlever. Jag är 15 år men fyller 16 om 33 dagar, samma dag ska jag även till Tallin med min mamma och shoppa och ha det mysigt. Jag tror och hoppas att dom flesta ser mej som en glad och possitiv person som är snäll (oftast iallafall). Min dröm är att se ut som en VS model, men det är nog ganska kört. Haha. Jag är väldigt envis och har nästan alltid rätt, ger mej sällan. När jag blir övertrött så blir jag jätte jobbig och får nån slags av damp och kan inte sitta still. Jag är kung på att vissla. Jag skulle vilja kunna sjunga jättebra och bli kändis men det är ännu mer kört än att se ut som en VS modell... Jag är beroende av doftljus, kan ha hur många som helst. Är beroende av te också, det absolut godaste man kan dricka. Jag sitter hellre hemma och kollar på film med min familj än går ut och träffar folk, hemma bäst. Jag tycker om julafton mer än min födelsedag för det är mysigare. Och roligare att ge bort saker också och inte bara få. Är inte så stort fan av ''kalas'', det är ganska jobbigt med massa folk och sånt. Fast tårta är gott. Och när jag ändå säger att tårta är gott kan jag ju säga att jag är beroende av socker, så nu går jag på LCHF för att bli av med sockerberoendet. Hannah Montana är det bästa programmet som finns! Jag saknar 2011 mer än nånting annat, bästa året nånsin. Saknar alla mina vänner jag va med då och allt vi gjorde och alla våra planer. Och jag hoppas att 2013 blir lika bra som 2011.
 
Ja det va en massa grejer om mej, haha hoppas att du blir nöjd med svaret och om du inte orkar att läsa allt onödigt så fattar jag det. Ha det bra, kram.

Inspiration

Kategori: Allmänt

 
 

What's gonna make you fall in love?

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!!
Haha det här med att vända på dygnet som jag skulle göra gick ju inte så bra kan man väll säga. Gick och la mej vid 03.00 inatt och vaknade 10.20....Haha blir jobbigt imorn bitti.
Jaja jag får skylla mej själv precis som alla andra.
Idag då? Jadu, bra fråga. Ska iallafall fota Alexandra och Agnes, för det har jag lovat dom. Sen ska nog jag följa med mamma och handla, haha standard lixom. Och så ska jag träna dubbelt idag. Stavas det dubbelt eller dubbellt?? Klurigt.
Men vi hörs sen hörrni och då får ni även lite nya bilder, ha en bra dag alla!
 
 

Q/A

Kategori: Allmänt

Q- Vart hitta du träningspassen som vs gör? Blir jätte inspirerad av dig och din blogg, älskar den!
 
A- Jag hitta dom på youtube, jag satt och kollade genom en massa olika klipp på vs och så dök dom bara upp där helt plötsligt. Men annars så kan du söka på ''Train like an angel'' för då kommer alla upp. Åh gud vad kul att höra, tack så jätte mycket! Kram.


Q- Hahah vadfan hände med Molly ? Ni är ju aldrig längre, ni va väll ändå bästa vänner ?
 
A- Vaddå ''vadfan''?? Det är ju inte som att hon har förvsvunnit... Vi umgås bara inte lika mycket längre som vi gjorde förut.
 

Q- Vill börja med att säga att jag tycker att du har en jätte fin blogg! Och sen tänkte jag fråga om du kan göra ett inlägg och beskriva dig själv, hur din personlighet är, vad du tycker om att göra, ha på dig och liknande? Kram.
 
A- Tack så jätte mycket!! Ja absolut kan jag göra ett inlägg om mej själv, det kommer nån gång under dagen. Kram.

i'm here to see you smile

Kategori: Allmänt

Godkväll på er!
Har varit med min bästa hela dagen, min Sara. Lovar att hon är bäst i hela världen, alla förtjänar en sån fantastisk vän som henne!!
Men nu är jag hemma och har nyss ätit och jag är ovanligt trött ikväll så jag och mamma skippade PW:en idag, så det blev bara ett träningspass idag, men det duger det med! Är faktiskt rätt stolt över mej själv, jag brukar inte träna och jag har gjort 9 träningspass på 6 dagar. Haha hoppas jag att jag orkar fortsätta i samma takt nu och inte ger upp. Nejdå beach 2013 kämpa Amanda! Haha..
Är faktiskt på jättebra humör idag. Vet inte riktigt varför. Kanske för att Ahmed kommer hem om bara 3 dagar!!!!!!! Åh jag har saknat honom så himla mycket!! Brukar inte sakna folk när dom är utomlands eller när jag är utomlands, inte ens min familj... Haha men Ahmed saknar jag jätte mycket!!! Men snart är han hemma igen så jag får ge han världens största kram. Men nu ska jag sova, vi hörs imorn. Puss.
 
Älskling <333333

make each day better than yesterday

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!!
Här sitter jag och äter frukost och dricker te och kollar på disney. Idag ska jag leka med min älskade Sara, världens bästa! Men innan det ska jag träna och lite sånt. Vill ni veta en sak?? Jag har vidrigt mycket träningsverk i min rumpa och i mina lår. Haha fyfan, den här träningen som VS modellerna gör är inte vad mina muskler är vana vid kan man väll säga.. Kan nästan inte gå, hahah. Men det är det värt!
Men vi hörs senare, puss.
 

Myskväll

Kategori: Allmänt

Heeeeelt slut är vad jag är!
Kom precis hem efter mitt andra träningspass för dagen. Så nu är det dags för att ta det lugnt och se en film med min familj. Det blir nån komedi som jag inte vet vad den heter, men det blir mysigt! Sen efter det blir det sängen på en gång, måste gå upp tidigt imorn och vända tillbaka dygnet så att jag klarar av skolan på Tisdag. Men hoppas att ni hr haft en bra dag och att ni får en bra kväll. Vi hörs imorn, puss.
 
Finaste killen i världen!!

Body rock

Kategori: Allmänt

Hallå!
Kom nyss hem från badhuset, var där med pappa och mina småsystrar. Haha man blir fan trött av att va där och leka med dom! Eller ja vi kom inte hem nyss, för jag har hunnit steka kyckling till mej själv så det va en stund sen. Men nu sitter jag här mätt och blöt i håret. Ska snart träna och sen blir det plugg fram till ikväll då blir det mer träning. Men vi hörs senare kära vänner! Puss.
 
 

It's a beautiful day

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Blev ingen PW när det va ljust ute men som tur var så ville Molnis ut och gå idag igen så det blev samma runda på 6.1km idag med. Tack vännen!!
Gjorde även ett träningspass hemma tidigare idag. Har tagit reda på hur VS modellerna tränar så idag har jag gjort samma sak. Nått så fruktansvärt jobbig, helt sinnes. Men jävligt gött efteråt! Ska köra det träningspasset varje dag framöver nu. Mamma har även hittat ett nytt LCHF recept idag. Så jävla gott var det!! Typ plättar fast inte riktigt och så hade vi massa gött till. As gött!
Men nu efter 2 träningspass så tycker jag att jag förtjänar att ta det lite lugnt, så nu blir det myskväll med film och grejer med min familj. Puss och godnatt.
 

Fredag

Kategori: Allmänt

God förmiddag.
Sitter här i soffan och äter frukost och funderar på hur fan jag ska hinna klart med mina arbeten innan skolan börjar.. Och så är den viktigaste boken där jag skrivit en massa redan, helt spårlöst försvunnen. Fantastiskt Amanda, bra jobbat. Jaja det löser sig, det gör det alltid.
Funderar även på om jag ska gå min PW runda idag när det är ljust ute, blir så rädd när det är mörkt. Igår höll jag och Molnis på att skita på oss när vi gick förbi en skog och det såg ut som att det var nån som stod och kolla på oss, haha då sprang vi därifrån. Sen ska jag även försöka hitta våran pilatesboll, heter det så? Iallafall så har jag hittat en massa bra övniingar som man kan göra med den. Men jag har för mej att det har gått sönder, haha.
Men nu ska jag börja plugga, vi hörs sen. Puss.
 

We both know it's a cruel world

Kategori: Allmänt

En mätt och trött Amanda är vad ni har att göra med nu.
Mår ju som sagt bättre så jag gick ut och gick en PW med Molnis på 6.1km, så skönt nu efteråt. Och nu har jag ätit lite kvällsmat också. Måste säga att man får ju dåligt samvete över hur man har ätit nu i December när man tittar på Victoria's secret fashion show.. Gud va fina dom är alltså!! Dööööör ju. Men samvetet blir lite bättre när man äter bra igen och är ute och går varje dag faktiskt.
Har gjort 3 av mina 4 träningspass nu denna vecka, skönt! Haha och ni som nu tänker att det hjälper inte att gå. JO det gör det. Det finns inget som bränner fett på samma sätt som att gå PW ska ni veta. Men visst, man bygger inte lika mycket muskler som om man springer, men muskler är inget jag söker. Jag vill ha platt mage. Hahah bara så ni vet lixom.
Men nu ska jag kolla på disney med mina systrar resten av kvällen, vi hörs imorn. Puss.
 
 
(Det går inte att ladda upp bilder)

Nyårslöften 2013

Kategori: Allmänt

Tjena!
Mår lite bättre nu, ögonen rinner inte lika mycket längre så jag kan se saker iallafall, haha.
Jag sitter här och försöker komma på nyårslöften till mej själv. Inte lätt. Men har kommit på två stycken.
 
1. Jag ska äta LCHF fram till skolavslutningen i 9an, och träna minst 4 gånger i veckan.
(drömkroppen here I come)
 
2. Höja mina betyg.
 
Haha, ja det var dom två. Ska klara det, ni ska få se!! Är dyng taggad inför detta år, känns som att det kommer bli as grymt! 
 

Inga bekymmer, man är lycklig var dag

Kategori: Allmänt

Internet ville inte riktigt fungera igår så det blev inga bilder. Ska försöka lägga upp dom idag.
Vaknade idag med feber, ögonfluss och helt henom förkyld. Haha toppen. Blir att va hemma i soffan hela dagen och kolla på film. Har precis kollat på lejonkungen... IGEN. Haha galen i dom filmerna. Kan se dom hur många gånger som helst. Bästa låtarna från när man va liten, lätt!
Nu sitter jag och kollar på disney med min lillasyster, bara en av mina syskon hemma på hela dagen, så jäkla skönt! Haha dom är så jobbiga när dom är alla. Men nu ska jag göra te och så ska jag fortsätta att titta på disney.  Hörs sen, puss.

All I need is a beauty and a beat

Kategori: Allmänt

Tjenare!
Har pluggat och duschat och handlat med mamma. Nu väntar jag på att mamma ska lägga in all mat i kylskåpet så ska vi gå ut och gå PW sen. Sen blir det kvällsmat och film mys framför tvn med mammsen. Låter bra enligt mej. Har förresten blivit besatt av Victoria Secret fashion show.. Har kollat genom nästan alla som finns nu. Haha drömmer om att se ut så själv, haha synd att det bara är en dröm. Jaja drömma får man ju göra. Men nu ska jag byta om till träningskläder, vi hörs senare ikväll med lite bilder.
 
Haha bjuder på dom här vackra bilderna.

What you got A billion could've never bought

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Somnade sent igår för kollade på film med mamma, så jag sov länge idag. Idag blir det en pluggdag. Så jävla jobbigt, men har 2 stora arbeten innom SO som ska in efter lovet, fyfan! Skulle egentligen va med Becca men det fick bli imorn istället. Nej, nu ska jag göra iordning frukost och sen börja plugga, vi hörs senare. Puss.
 
Ni får bilder ikväll.

Gott nytt år

Kategori: Allmänt

Gott nytt år på er alla!
Hade bästa kvällen med bästa vännerna igår! Hoppas ni andra hade det lika bra som vi. Åt as god mat och spelade spel och skålade och sköt raketer vid 12-slaget. Helt perfekt! Är så himla glad att jag har fått känna dom där brudarna, bäst i världen är dom!
Min nyårskyss fick Fanny, haha bättre än att kyssa nån kille.
Vi somnade mellan 5 och halv 6 imorse nån gång och vaknade vid 12.50, är ganska trött idag men det var det värt! Åkte hem från Becca  vid 3, och nu har jag och mamma varit ute på en PW. Vårat nya liv har ju börjat idag, vi ska börja träna och äta LCHF båda två. Nu jävlar ska jag få snygg kropp, haha!
Mamma håller på att laga mat och det är bra för jag är as hungrig. Köttgryta tror jag det blir. AS GÖTT!
Men  nu ska jag  gå ner och provsmaka, vi hörs kanske senare ikväll. Ha en bra start på året nu, puss.
 
Hahahah oj vad söta man blir på bild när det regnar och blixten är på....
Haha skräll att alla bilder blir snea när det är mobilbilder. Ni överlever.