Hej igen

Kategori: Allmänt

Haha oj vilken skräll att min blogg krashade 2 sekunder efter att jag börjat skriva igen. Jag vet att jag är totalt värdelös på det här med att blogga, jag kommer aldrig på nått att skriva om. Och att skriva om mina dagar varje dag är ju jätte tråkigt att läsa om eftersom jag nästan aldrig gör nått speciellt. Jag gör ju typ samma sak varje dag.
Nej vi får se, kanske så kommer den där bloggkänslan tillbaka till mej eller så gör den inte det.
 
Och medan jag ändå är inne här kan jag ju lika gärna berätta om vad jag gör just nu och vad jag ska göra idag så finns det nått att läsa iallafall.
Just nu sitter jag i min säng med olivolja i håret och äter frukost. Japp ni läste rätt, olivolja. Mitt hår blir så torrt vid den här tiden på året och då läste jag att om man har i olivolja i håret en halvtimme innan man duschar så ska det bli bättre. Haha så jag tänkte att jag skulle testa iallafall, kan ju återkomma med resultat senare.
Och senare ska jag iväg och sola solarium så jag är lite mindre vit till nyår iallafall, men hoppas ni får en bra dag! Kram på er!
 
Dåligt med egna bilder hos mej just nu, men Weheartit finns alltid.

My weekend

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Min helg har varit mysig den, har spenderat hela helgen med Amanda. Vad vi gjorde i Fredags vet ni ju redan, och igår satt vi hemma hos Amanda och lite senare kom även Erik och Rasmus dit, så vi satt och pratade med dom till halv 4 ungefär haha. Riktigt sköna killar!
Så tack till Amanda som räddat min helg!
 

Här sitter jag och mumsar på lussekatter. Idag blir en lugn dag, ska bara sitta och läsa en bok från skolan och absolut inget annat.
Hoppas ni alla mår bra och har haft en bra helg, kram på er.

Myskväll

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Hade en myskväll hemma hos mej igår med min fina Mani.
Vi kollade på idolfinalen med min familj och sen satt vi och pratade om allt och ingenting och bara myste innan vi somnade. Hon är så bra den där tjejen så ni vet inte! Blir alltid så himla glad av att vara med henne, en riktig glädjespridare.
 
Idag står plugg på schemat mest hela dagen faktiskt, innan jag ikväll förhoppningsvis kommer ut på lite roligheter med Amanda och Caroline.
Håller tummarna.
Ha en bra dag allihopa och ta hand om varandra.
 
 En liten pussbild på det också.

En helt vanlig kväll

Kategori: Allmänt

Heeej på er!
Har väll tänkt lite smått på det här med att dra igång med bloggandet igen, nu när det börjar lugna ner sig lite i skolan och vi snart går på lov så tycker jag det passar bra att börja igen.
Just nu sitter jag i min säng i min plyschdress och dricker te, äter peparkaksdeg haha och pluggar. Kollar även runt lite på nyårsklänningar och lyssnar på Justin. 
Så kommer hela min kväll se ut.
Hoppas ni får en mysig kväll, kram.
 
 

December

Kategori: Allmänt

December är här och hur härligt är inte det?
Äntligen kan man börja räkna ner på riktigt till Jul och få njuta av allt som har med det att göra. Allt som saknas nu är en massa snö ute och sen är allt komplett.

En bild jag tog i början av februari när det snöade för fullt.