Oj här gick det snabbt...

Kategori: Allmänt

Haha fick en fråga om HISS/DISS inlägget som jag tänkte svara på nu.
 
Hur fan kan du inte gilla Håkan??? Han är ju bäst!! 
Vad är det som gör att du inte tycker om honom?
 

Svar- Hahaha... Okej det är såhär. Jag tycker inte om Håkan Hellström. Jag förstår mej inte på hans musik alls faktiskt, kan inte koppla hans texter med mitt liv vilket jag gör med typ all annan musik, och därför så klickar jag inte med honom. Har inget emot att nån annan gillar honom. Det är ju upp till var och en lixom. Men enligt mej så är han ingen artist, inte min stil för fem öre. Plus att han sjunger förjävla falskt, värre än mej hahahah då är det illa!!
Nej men det är samma sak med Melissa Horn för hon har typ samma klang på melodier och text och det är inte min grej alls. Håkan har en enda bra sång och Melissa med. Sen suger resten av deras låtar, haha my opinion!
 
Puss på er haters!

Sista November

Kategori: Allmänt

Halloj!!
Jaha, vad gör jag då? Ingenting. Taggar att det är December imorn=Julkalender och äta vad jag vill. Hur underbart???
Har kommit på att jag är en ganska så törr människa. Det är helg och jag är hemma med familjen, igen. Jag hittar aldrig på något, träffar aldrig mina vänner längre, sitter alltid hemma. Det händer inget i mitt liv just nu. Allt som snurrar runt mej just nu är jul. Har inte träffat Molly på en månad. ingen av oss har kunnat. Känns jätte konstigt när man tänker efter. Men har ingen att va med typ. Haha Forever alone<3<3<3<3
Nejdå men livet är jättebra faktiskt. Visst jag träffar inte så mycket folk nu för tiden men jag mår bra iallafall. Vännerna finns kvar och vi ses när vi har tid lixom. Sen är det så (i mitt fall) att min familj kommer i första hand! Vad det än gäller så kommer dom alltid först, skulle inte lämna min familj för någon annan! 
Haha jaja Amanda, då vet vi det. K. Nej men typ så är det ju, ingen bryr sig om detta egentligen. Haha tror att jag säger godnatt här för kommer inte skriva mer ikväll, ska se på film nu pusshej.
 

HISS/DISS

Kategori: Allmänt

HISS:
 
*Att julen snart är här! Det absolut bästa som finns!
*Doftljus, åh kär i dom, så mysiga.
*Nakenkatter, Haha gosigaste husdjuret någonsin!
*Min älskade kamera.
*Att ha oslitet hår, loooove!
*Snööö, haha bästa!
*MacBook, bästa datorn någonsin när man väl förstår hur den funkar!!!!
*Att skolan slutar tidigt på Fredagar.
*Nagellack, beroende!
 
DISS:
 
*Sötlakrits, så jävla äckligt!
*När det är kallt i rummet när man ska sova.
*Twitter, hatar skiten. Onödigt jävla skit.
*Folk som klagar på snö och vinter, hate u.
*Att vara med på kort, usch värsta som finns.
*Håkan Hellström, sjunger som en kratta och jag förstår mej inte på människan. Tråkig musik!
*Samma sak med Melissa Horn eller vad fan hon heter.. Fast hon har nån bra låt.
*Iphone5, stör mej på att det är aluminium på baksidan. (heter det aluminium?)
*''Turkey'' haha eller vad det heter. Sån där kalkon som typ USA äter på thanksgiving, väldigt väldigt vidrigt!
*Hårda handdukar, haha dom ska vara mjuka!
*Och när man har enormt svårt att bestämma sig, jobbigaste.
 
K BRY, typ. Haha ingen som bryr sig ändå.
 

Bästa Sofia!!

Kategori: Allmänt

ÅÅÅÅÅH Sofia smsade precis och skrev att Taylor Lautner var på kanal 5, hur lycklig blev jag inte när hon sa det tror ni?? Haha det tog 2 sekunder så hade jag slagit på 5an! Åh han är så fin, så snygg, så underbar och så perfekt!! Helt klart min kändiscrush! Han är min dröm kille vafan, haha åh jag är ju cp.. Men tack till Sofia iallafall!!!!
Skolan idag var as rolig! Vet att jag alltid förut har sagt att jag inte tyckt om min klass och att jag vill byta skola och massa sånt, men nu tar jag tillbaka det. Älskar min klass just nu, och vill absolut inte byta! Har as kul med tjejerna nu för tiden och dom flesta killarna... En del måste mogna lite bara, haha. Iallafall så tog jag med julgodis till tjejerna på sista lektionen som fick bli fikat under so lektionen. Haha Fredagar är värst, då är vi som jobbigast, hur övertrötta som helst och skrattar åt allt! 
Nu ska jag ut och fota lite tror jag, hörs sen puss!
 
Mina gosisar
 

ROLIGA BILDER TILL DIG MANDA

Kategori: Allmänt

Tjaba alla Mandas läsare, Becca här! 
Sitter på lektion och tar jätte roliga kort med olika effekter. Visst är bilderna fina? Sitter och äter kola som Manda har bakat åt oss tjejer, så gosig är hon! Dom är så himlans goa... kan inte sluta äta! Tjockisen här typ. Men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer... skulle bara göra ett inlägg till Manda. Så med det här inlägget vill jag berätta att jag tycker om dig vännen, hihi <3. 
Bamsekram från mig! 

Du är den vackraste jag mött

Kategori: Allmänt

Halloj!
Hemma och har håltimme nu, ätit frukost och nu sitter jag i soffan och somnar typ när som helst känns det som.
Haha kanske ska ta och sova en stund när jag ändå har chansen... Taggar so sen, tjoho. Men nej nu orkar jag inte skriva mer så vi hörs sen, puss.
 
Stort tips från mej är: Astrologen - Darin  världens finaste låt!!

HISS/DISS

Kategori: Allmänt

Kommer en hiss/diss under dagen så håll utkik.

Nu tändas tusen juleljus på jordens mörka rund

Kategori: Allmänt

Godmorgon! 
Har precis sjungit för lillasyster som fyller 7 år idag, och nu sitter vi i soffan som vanligt och dricker te. Alltid samma visa. Idag är det en underbar dag!! Första lektionen är slöjd och efter det har jag hål i 1 timme och 35 minuter, då går jag hem en stund. Kommer tillbaka och har so, sen slutar jag egentligen, men idag stannar jag och Sara kvar och äter lunch och sen går vi till musiksalen för att träna på våran låt till julavslutningen. Men det brukar inte ta så lång tid så är nog hemma runt 1 skulle jag tro. Sen när jag kommer hem ska jag kanske baka tårta åt syrran, beroende på om kalaset blir idag eller inte. Japp. Det var allt tror jag. Slöjden blir inte lika rolig som vanligt idag eftersom Ahmed är i Kurdistan den jäveln. Men han kommer hem på Söndag tror jag det va och det är bra för jag saknar honom!!
Men nu ska ag fixa frukost åt mina systrar, pusshej.
 
Födelsedagsbarnet.

Fruktansvärt kyligt

Kategori: Allmänt

Shit, det är vidrigt kallt i hela huset, vet inte riktigt vart all värme har tagit vägen. Så nu ska jag bädda ner mej under täcket och hoppas på att bli varm fort som fan! Iallafall så bakade jag aldrig efter skolan, blev inte så. Följde med mamma och köpte den sista presenten till Agnes som fyller imorn. Sen blev jag avsläppt vid Simon och så tog vi en lång promenad, vi var ute och gick i mer än en timme, men sen så blev det så sjukt kallt så att käkarna stelnade så vi kunde knappt prata längre, haha vi började typ läspa. Så då gick jag hem. Skönt att ha en killkompis sådär som man kan vända sig till och prata om precis allt med, han är bra han! Sen när jag kom hem så åt jag en sån där nutrilett bar, haha eller vad fan dom heter. Sånna ersätter iallafall ett helt mål med mat så det fick bli min kvällsmat eftersom jag inte orkade laga något, istället så bakade jag julgodis då eftersom det inte blev nått efter skolan. Hihi längtar tills Lördag då jag får äta dom! Men nu ska jag kolla klart på en film som jag inte hann kolla klart på igår eftersom jag somnade, haha godnatt.
 
 Och ja kära vänner, det är denna film.

Jag skulle prova mina läppar mot nån annans om du lämnade mej nu

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Sitter och har so med Becca och Ronja, vi gör ingenting och vi hungrar ihjäl snart! Gött att det är mat efter det här men inte lika gött att det är pankakor som jag inte får äta :(
Blev inget att va med Sandra idag för hon skulle plugga, så ska hem och baka istället, och sen ska jag ut och gå med Simon ikväll. Låter bra det med. Men nu ska ja ta reda på lite saker om växthuseffekten, hör sen, puss!
 
Japp och där är dom.

Låt det brinna, låt det brinna

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Vaknade verkligen på rätt sida av sängen idag! Kommer ner och hoppar genom duschen lite fort, kommer ut i hallen igen och märker att mamma hade hängt upp en ljusslinga på trappan igår när jag hade somnat. Hur glad blev jag inte då tror ni? Haha överlycklig!! Jag och min syster sitter nu i soffan med typ miljontals tända ljus, ljusslingan i trappan och alla stjärnor i fönstrena. Haha och så dricker vi jul te och äter pepperkakor. 
2 dagar kvar till julkalendern, då är livet på topp mina vänner!
Haha nej nu ska jag ge mej..
Idag då? Längsta dagen i skolan, inte så kul.. Men efter skolan åker jag iväg till Sandra som jag har saknat så himlans mycket! Så ska jag leka med henne hela dagen, blir kul. Och ja det var min dag. Haha händer inte så mycket i mitt liv. Haha undra vilka det är som läser detta, vilka är det som dag efter dag går in här och orkar läsa om att jag har inbillat mej själv om att det är jul lixom? Haha ni är underbara som orkar med mej, puss på er!
Nej nu ska jag gå och väcka min bror så att han hinner till skolan, hörs när jag kommer hem från Sandra sen.
 
Säääämsta mobilbilderna... Ni kanske får bättre från kameran sen om jag orkar.
Haha och sista bilden är på min trapp, bilden är sne men jag kan inte riktigt komma på åt vilket håll den är sne?

Q/A

Kategori: Allmänt

Q-Hej måste bara säga att du har en super bra blogg! Och sen så undrar jag om du har gått ner i vikt av lchf dieten? För jag skulle gärna vilja gå ner i vikt men vet inte hur jag ska göra så är den dieten ett bra förslag? Kram!:)
 
A- Hejsan, åh tack så mycket!! Ja jag har gått ner i vikt av LCHF, och jag tycker verkligen att du ska testa den här dieten om du vill gå ner i vikt för den är jättebra! Och sen vet ju inte jag hur du är med träning och sånna grejer, för om du tränar mycket så ska du inte äta som jag, för då behöver du ju kolhydrater. Men jag som aldrig tränar haha, funkar detta as bra på! Så gör ett försök vettja, kram! :)

Baby all I want for christmas is you

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Humöret är på töpp! Har varit med Becca hela dagen, vi har verkligen inte gjort ett skit, förutom att prata och skrattat en jävla massa! Huset är färdig pyntat, julmusik i högsta volym och det blir kyckling till kvällsmat. Haha underbara dag. Till helgen ska vi köpa gran, klä den, slå in julklappar och ja vad ska man säga? Livet är grymt just nu! Haha julen är det som står mej närmast hjärtat näst efter familj och vänner. Det betyder så mycket för mej, älskar verkligen allt med julen. Ikväll (ingen skräll) så ska vi kolla på julfilm och äta pepparkakor. Åh jag är så lycklig!! Hahahahah hata mej inte snälla.. Springer runt och dansar i huset i mina älsklings shorts och en tröja, familjen får smått damp på mej, men that's life när jag är på detta humör! Nej nu ska jag äta och sen slå på filmen och äta peppisar, god jul... Nej jag mena godnatt hahahahha orka att jag är så jobbig. Sov gott så blir det snart jul, puss hej leverpastej.
 
Hahaha orka.

SNÖÖÖÖÖÖÖ

Kategori: Allmänt

DET ÄR EN HEL DECIMETER SNÖÖÖÖ UTANFÖR MITT HUS!!!!!!!!/// Lyckligaste tjejen i Karlskoga.

Gomorgon

Kategori: Allmänt

Halloj!
Som vanligt då så ringde klockjäveln vid 05.30. Haha så tiiiidigt. Men det är så gött att gå upp då för då behöver man verkligen inte stressa och så kan man sätta sig i soffan och dricka te (haha åh jag låter som en gammal tant, men älskar verkligen te!!!!!!)
Jaja, idag är det ju som sagt mer natinellt prov i matte, önska mej lycka till för kommer gå åt helvete!
Efter skolan så tar jag bussen bort till Becca och träffar henne hela dagen. Vi har inte varit på 100 år känns det som så ska bli så kul att träffa henne igen!! Och senare ikväll blir det väll att vara hemma helt enkelt och hoppas på att mamma vill julpynta färdigt. Japp det var min dag tror jag.. Kanske glömde nått men skitsamma. Vi hörs när jag kommer hem från Becca, pusshej.
 
Och om 3 dagar är det December = min LCHF diet ryker, bort ska den då! Haha då kommer jag se ut såhär sen...

Dålig uppdatering

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan, dåligt med uppdatering här märker jag, ber om ursäkt för det!
Har spenderat min dag tillsammans med Sara, vi gjorde ingenting precis som vanligt men ändå så är det as kul. Haha sen blev jag hämtad av mamma och så åkte vi och handlade och sen hem och plocka in alla mat och fixa lite saker så blev inge julpyntning idag :((( Iallafall så började jag dagen med nationellt i matte, haha blir bara svårare och svårare.. Och samma visa imorn igen, fast då ska vi sitta i 2 timmar så jag ska ha med fruktsallad och äta :D Haha lovar att jag kommer vara ensam om att ha med nått att äta... Men nu är jag jätte trött så ska gå och lägga mej nu, men vi hörs imorn bitti, puss.
 
INGEN BIIIILD.

Vad ska det stå här?

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Herregud, är helt sjukt extremt enormt trött. Orkar knappt hålla mej vaken, men måste för ska ta hand om små barnen och fixa så att dom kommer till skolan för mamma och pappa jobbar. Japp så inge mer sova nu inte. Vi sitter och kollar på Rudolf med röda mulen och får bara mer och mer julkänslor..Haha vilken skräll.
Idag är det en kort dag i skolan, slutar 13.25... MEN idag är det luciaträning så slutar inte förens 14.30 bara för det..Jobbigt. Men efter det så ska jag följa med Sara hem, haha vi ska träna på våran låt som vi ska sjunga på avslutningen och lite sånt. Får se hur det går. Sen blir jag hämtad av min mamma och så ska vi kanske åka och handla, och sen fortsätta julpynta eftersom vi inte hann med allt igår. Låter som en bra dag tycker jag! Men vi hörs ikväll igen när jag kommer hem, om inte tidigare (om jag lånar Saras dator) Puss hejdå.
 
Världens mysigaste julfilm, slår precis allt!!!

I've loved you for a thousand years

Kategori: Allmänt

Tänkte slänga in ett kort inlägg nu bara och säga godnatt. Så godnatt allihopa, vi hörs imorn och sov gott, puss.
 
 

Random

Kategori: Allmänt

Tagna av mej.

Nu är det dags!!

Kategori: Allmänt

Nu jävlar!! Nu julpyntas det för fullt här hemma hos familjen Johansson. Nu ska varenda tomte fram! Om bara några dagar så ska vi köpa gran och allt är perfekt. Julmusik i bakrunden också, haha japp jag tycker om julen. Men det visste ni nog redan.. Ute så snöar det också, haha åh kan det bli en bättre kväll? Va iväg till Martin och dom förut en stund också, kul att se alla igen!
 
Tänkte dra några rader om dagen i skolan också för er som vill veta. Började dagen med nationellt prov i matte. Haha det skulle vara uppgifter från årskurs 1,2 & 3... Jag fatta typ ingenting, det va helt sinnessjukt? Haha shit jag är körd nästa termin. Annars så blir skolan bara roligare och roligare, klassen kommer varandra närmare och det känns toppen! Har askul med dom allihop just nu. Men nej nu ska jag fortsätta julpynta och mysa och sjunga julsånger för full hals, haha ha en bra kväll alla fina människor som läser detta, puss på er allihop!
 
Haha oj vad söt man kan vara ibland..

Måndag

Kategori: Allmänt

Jahopp, Måndag igen och man är tvungen att möta verkligheten igen efter en tuff och jobbig helg. Känns väll inte så jättebra men måste ju göras. Kanske är bra så man kommer på andra tankar iallafall. Slutar halv 4 idag, så det blir en lång dag.. Men vi hörs lite senare idag, hejdå.
 

Ullared

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Sitter i husvagnen som vi har hyrt och kollar på film med Alexandra. Är sjukt sleten efter att ha varit uppe sen 2 inatt så nu tar vi det bara lugnt. Har inte handlat jätte mycket idag, men ska köpa mer imorn. Just nu är pappa, mamma och Agnes iväg och köper mat till oss och sen blir det mys hela kvällen. Haha nej gud mina ögon orkar knappt vara öppna. Vi hörs nog mer om en stund skulle jag tro, efter filmen och maten, puss.
 
Sen fick mamma för sig att köpa en ipad helt plötsligt också..

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu ska jag sova och drömma om Taylor Lautner. Haha som sagt drömma kan man ju iallafall.. Tänk att få träffa honom, GAAAH!! Haha jag skulle göra bort mej totalt, skulle bli så nervös och babbla på som bara den och så skulle det hela säkert sluta med att jag svimmade eller nått liknande. Haha sånt är livet.
Nu ska jag lägga ner det sista i min lilla väska så är allt packat sen. Ska bli gött att komma iväg från den här staden över helgen, och gött att göra av med alla pengar. Men som sagt så följer datorn med så vi hörs imorn, men vi hörs nog ganska sent eftersom jag ska vara inne på Gekås hela dagen, puss godnatt.
 
ÅH ÄLSKLING<333333333333

Världens vackraste människa

Kategori: Allmänt

 

Fredag

Kategori: Allmänt

Är så sjukt gladis idag, är på as bra humör! Skolan va det roligaste på väldigt länge, haha vi är alltid så jävla övertrötta på Fredagar i min klass, orkar inte. Älskar när vi bara skrattar åt precis allting!
Sen så började ju dagen bra också av att mamma ringde på träslöjden och sa att vi åker till Ullred inatt och kommer hem Söndag kväll, såå grymt gött! Dock kan jag ju inte sova med Molly idag då:(
Men det blir fler gånger!
Ska julshoppa som fan! Varenda julklapp ska köpas, typ det roligaste jag vet! Julhandla lixom, haha..
Tar nog med datorn dit skulle jag tro så kommer nog uppdatera (om jag orkar och hinner) 
Men nu ska jag packa ihop det jag ska ha med mej inatt och så hörs vi om en stund, hejdå.
 
Här är några bilder på mina godingar från skolan idag!
Haha mina stjärnor!

Gladis

Kategori: Allmänt

Godmorgon allesammans!
Idag kommer det bli en riktigt bra dag. Skolan är jätte kort, slutar 12.15. Sen så kanske jag tar bussen till skranta direkt efter och möter Molly och alla där, sen följer jag med henne hem och så sover jag där inatt. Hur bra??
MEN.. Sen har vi ju den där lilla grejen som sabbar den planen lite. Mamma har fått för sig att vi kanske ska åka till Ullared den här helgen istället för om några veckor. Vilken är en helt underbar idé! Och i sånnafall så åker vi kanske mellan 4 och 5 inatt och då kan jag inte sova hos Molly. Vi får se hur det slutar, helgen blir grym hur som helst!
För övrigt så sitter jag i soffan och funderar på vad fan jag ska ha på mej idag?? Tror det blir mjukisar och en tröja bara, haha orka vara fin i skolan. Plus att det är ju Fredag, då ska man ha myskläder enligt mej. Japp vi kör på en ful dag idag. 
Idag är det bara 8 dagar kvar till julkalendern och 31 dagar till julafton. Haha bara så ni vet.
Hörs senare, pusshej.
 
ÅÅÅÅH VARFÖR SÅ SNEEE?? :(

mango

Kategori: Allmänt

Hejsan hoppsan, sitter på vardagsrumsgolvet och äter färsk mango. Så jävla gott!! 
Har precis dansat runt i hela huset med mina systrar, vi har välldigt mycket energi ikväll, Och det får stackars pappa lida för. Haha. Sitter även och laddar ner en till julfilm som jag och mina systrar ska kolla på ikväll när vi ska sova. Haha mamma jobbar natt så jag och små tjejerna tar mamma & pappas säng inatt och pappa får sova i min säng. Låter kanon enligt mej! Fast pappa gillar att sova i mitt rum säger han, så det är ju bra!
VET NI VAD JAG VILL GÖRA???? Köpa en massa apelsiner och nejlikor och sätta nejlikorna i apelsinerna, kan ni förstååå hur mycket jul det kommer lukta i mitt rum denna jul???? Hahahahahah åååh vad underbart!!! Nej herregud godnatt med er nu är jag trött, övertrött tilll och med! Så nu blir det sängen, puss kram kyss ovs, ikväll fick ni en massa saker, haha godnatt.
 
OJ vilken fin frisyr jag har... Hahahahhaha
Orka vara seriös, orka vara fin/söt, orka vara normal.

this ain't goodbye

Kategori: Allmänt

Halloj!
Kom aldrig på något att göra.. Så har haft tråkigt hela eftermiddagen. Har verkligen inte gjort någonting.. Eller jo! Jag pratade med Becca i telefon en lång stund. Haha det var allt jag har gjort. Händelserik dag om jag får säga det själv. Och det blir inte speciellt roligare av att jag är jätte shoppingsugen och måste spara ALLA pengar till Ullared. Men det är ju så jävla långt kvar diiiit, 22 dagar. USCH jätte långt. Men jag är en stor tjej nu, kan spara, behöver inte slösa. Jag ska klara detta! Haha jag är som 5 åring för fan. Orkar inte med mej själv, har för mycket tankar i huvet just nu, då blir det såhär. Haha nej nu ska jag sluta skriva och så hörs vi sen,puss hej.
 
Här får ni en bild på mej och min bästaste vän :')

Matkoma

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Kom hem från skolan för lite mindre än en timme sen, gjorde slut på våffelsmeten och gjorde våfflor till minsta syrran. Sen gjorde jag något att äta till mej. Nu sitter jag i soffan i matkoma. Shit vad mätt jag är! 
Vet inte riktigt vad jag ska göra idag, men kommer väll på något. 
Och till sist vill jag bara säga att jag är på jättebra humör idag för att skolan va as kul !!
Pusshej leverpastej.
 
MIN ÄLSKLING!!! Haha ska gifta mej med honom någon dag, och få jättefina barn och bo i ett stort lyxhus. Min framtidsplan.

Hello

Kategori: Allmänt

Godmorgon allihopa!
Torsdag idag och längsta dagen usch! Aja snart helg så det är chill.
Började dagen med att vara snäll mot mina syskon, gjorde våfflor till dom till frukost. Då blev dom nöjda. Så en guldstjärna till mej. Haha nej men jag vet inte riktigt vad som har hänt med mej nu för tiden.. Har varit snäll mot dom mycket på senaste tiden.. Det är nog för att det börjar bli jul. Blir automatiskt snäll då. Dags att hitta något att ha på mej idag, så jag slipper gå naken till skolan, för det skulle inte vara så bra. Hejdå hörs sen.
 

Gift's from London

Kategori: Allmänt

Tack världens bästa pappa och bror!
 

No, don't go I'll show you how it's like to be loved

Kategori: Allmänt

Hej alla!
Har haft en bra dag, mår bra nu igen. Har kollat på film med Alma typ hela dagen och myst i soffan. Nu är det strax mat och sen blir det ännu mer mys med resten av familjen. Ska tända ALLA ljus vi har och så ska jag hitta en bra film. Nej juste fan.. Pappa ska ju kolla på fotboll... Och där sprack den idén. Jaja får kolla på film på datorn uppe i sängen istället, utan ljus :( Blir skola imorn igen, det blir kul, ska sjunga med Sara igen. Haha vi är ju så duktiga :e
Kommer nog ett till inlägg om en stund, om nått lite mer intressant än det jag skrev nu. hejdå.

En längtan

Kategori: Allmänt

Vill tillbaka till början av 2011. Saknar alla dom vännerna som jag umgicks med då. Vårat älskade gäng som gjorde allt tillsammans. Saknar alla minnen, alla äventyr och störda ideér vi hade. Alla övernattningarna, försök till att laga mat, fotbollsträningarna. Grillkvällar, alla kvällar på näset, och jakten efter snygga killar. Haha åh allt var så bra! Och putte i parken, när vi tältade i en hel vecka på Saras gård. När dom finska tjejerna kom, och när jag och Sara var i Karlstad en hel vecka. Vi planerade våran framtid, och hundratals saker som vi skulle göra tillsammans. Som att tågluffa genom Europa när vi fyller 18. Vad ska hända med alla våra sånna livsplaner? Allt skratt och alla tjaffs och bråk. Vi delade allt, och jag saknar det så enormt mycket. Tänk om man skulle spola tillbaka tiden, då skulle jag spola tillbaka till då så att allt är som vanligt igen. Usch, att glida ifrån sina bästa vänner är det värsta som finns. Några av dom har jag kvar och dom älskar jag mer än nått annat. Men vill ha kvar dom allihop, när blev livet såhär svårt? Allt vi gjorde var så lätt, vi levde livet och tog dagarna som dom kom, oroade oss inte för nått. Inget är som förut. Önskar att allt va som vanligt igen.
 
Haha en jävla blandning av bilder.
 
 
 
 

godmorgon

Kategori: Allmänt

Internet dampade hela tiden igår så det gick inte att blogga. Ni får bilderna idag istället om pappas dator vill sammarbeta med mej, eftersom det ä där som biderna är. Men just nu skriver jag från min dator och där finns det bara julbilder..Haha. Iallafall är hemma idag också mest för säkerhetsskull, höll på att svimma igår när jag följde med mamma till coop, så fick va hemma idag, men imorn drar jag iväg igen. Iallafall så var kvällen igår jätte mysig! Följde med mamma till mormor och morfar, satt och pratade, drack glögg och åt pepparkakor. Somande ganska tidigt igår också. Drömde en as läskig dröm! 
Haha det va såhär.. Jag och Ellinor (japp Ellinor var med av nån anledning) Haha iallafall. Vi var ute och gick bredvid en skog som är ganska nära mitt hus, när det plötsligt kommer fram en kines, (kinesen som är med i A.N.T på disney om ni vet vem jag menar) Haha och kinesen sa att Ellinor skulle följa med honom, men ingen av oss kände honom så jag sa att hon fick inte gå själv med honom för han va läskig. Så jag följde med. Och så lurar han Ellinor att gå på några stenar som låg vid ett stup, och runt stenarna så tände han eld. Han skulle döda både med och Ellinor. Iallafall så lyckades jag fly, och sprang in i skogen för att komma hem till mej, men där gömde det sig fler kineser som började jaga mej överallt. Och min familj var inte hemma så jag sprang hem till min granne som är näst bäst i världen på en sorts dödlig kampsport (det är faktiskt sant) tänkte att han skulle slå ner dom åt mej. Och han satt ute på din gård och fikade men han ville inte hjälpa mej. Och sen så väckte min syster mej, och tack för det!! För jag va as rädd för dom där kinesera, hahaha herregud.
hejdå.

Soffhäng

Kategori: Allmänt

Nemen hej igen! Fick gå hem från skolan, för att helt plötsligt fick jag helt sjuka smärtor i magen och böjade se suddigt och det kändes som att jag skulle svimma. Har ätit ordentligt med frukost och sånt så det är inte nått med att jag inte har fått i mej mat. Vet inte vad det är men det verker hela tiden. Så fick gå hem och ta det lugnt idag. Så är tillbaka i soffan här hemma med en tekopp i handen och ska se en film. Och igår så läste jag i en tidning att om man äter LCHF så får man äta pepparkakor..Hmm skumt men jag blev ju såklart överlycklig så jag ska äta lite pepparkakor med smör och ost på till filmen också. Hur gött som helst! Hoppas ni mår bra iallafall, pusshej.

Tisdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Här sitter jag som vanligt i soffan och dricker te som jag alltid gör på morgonen. Men idag dricker jag Engelskt te som pappa köpte med till mej, så underbart gott så det är sjukt! Och så dricker jag det i finaste koppen som jag fick av Anton! Och bilder på den får ni sen efter skolan, tillsammans med dom andra presenterna jag fick. Men iallafall så är jag på väldigt bra humör idag, vaknade väldigt glad. Haha vet inte varför men känner mej bara otroligt glad. Kanske för att jag fick träffa pappi & Anton igår igen, och för att det är 11 dagar kvar till julkalendern och första December. Och 34 dagar till Julafton. Och för att jag och mamma ska till mormor&morfar och dricka glögg och sånt ikväll. Haha jul,jul,jul,jul,jul.......Dö Amanda Dö bara.. Haha jäklar.. Jul är det ända som snurrar i mitt huvud. Men vafan kan inte snön komma snart eller??? Jag får ju panik över att den inte är här!! Hahah.... Shit nej nu slutar jag. (för den här gången)
 
Haha nu ska jag dricka upp mitt te och sen måste jag hitta något att ha på mej till skolan, men vi hörs efter skolan, puss!
 
Sen är ju frågan..Törs jag lägga upp en bild? Det kommer ju vara en julbild och då får Molly damp på mej.. För har inget annat än julbilder på den här datorn..Äsch vafan Molly får få damp, puss hjärtat den här bilden är till dej!
 

Bästa dagen

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Förlåt för dåligt bloggande idag, men har haft fullt upp!
Började med skolan, sen när jag kom hem så blev jag så enormt glad så det finns inte!! Helt sjukt vilken bra pappa och bror jag har, dom är bäst ska ni veta!! Fick världens finaste pressenter av dom från London. Bilder på det får ni imorn för har bara dåliga mobilbilder på sakerna och det finns att se på min instagram om nån vill se. amandaannikajohansson heter jag där. Men åh vad jag älskar dom, är så sjukt lycklig!!!
Sen efter det så åkte jag med mamma och handlade och sen hem och så lagade jag mat. Så har inte hunnit blogga förens nu. Men nu ska jag gå upp och göra en läxa som ska va inne imorn och sen lägga mej i pappas säng och kolla på Sunes Jul med mina systrar. (haha sorry Molly, skrev ordet ''JUL'' iallafall) JUST JA!!! Har pratat med Molly i telefon en stund också, fan vad jag saknar henne! Har inte träffat min bästa vän på snart 3 veckor, HUR FAN ÄR DET ENS MÖJLIGT???? Usch på oss! Men vi ska sova över på Fredag så det blir kanon! Och så ska vi baka lussekatter........OOOUUPS mer jul... Haha men nu ska jag gå upp och fixa det sista sen sova. Vi hörs imorn bitti, puss på er!
 
Hahahah... Detta är då min gosiga pappa, kärlek till honom, världens bästa!!

Måndag

Kategori: Allmänt

Nejmen godmorgon på er!
Idag är det Måndag, så man är väll inte på det bästa humöret kanske, men är ändå glad. Just nu siter jag i soffan och dricker te (hej jag är en gammal tant) Och mina systrar sitter och äter plättar till frukost. Åh jag vill att den här skoldagen ska ta slut!! För när jag kommer hem får jag träffa min saknade pappa och min saknade bror! Åh vad jag längtar!!
Sen ska jag med mamma och handla, haha standard typ... Men hon kan inte storhandla själv, för hon måste lägga alla påser i bakluckan på bilen och luckan är trasig. Den kan inte hålla upp sig själv som en vanlig lucka ska, så man måste stå och hålla upp den hela tiden. Och hon klarar inte det samtidigt som hon ska bära i påsarna..Haha så det är mitt jobb. Har ett litet problem om vad jag ska ha på mej idag.. Mina favorit mjukisar är smutsiga :((( Haha jorden går under typ! Nej men seriöst, kan inte ha jeans. Verkligen inte, hatar det. Oj vad ni bryr er.. Men nu ska jag och mina systrar kolla på Sunes Jul, hahaha orkar inte vad julberoende vi är. Men det är ju så mysigt. Så är det. Vi hörs efter skolan, pusshej.
 
Hahahaha jag dör, såå jag!!!

mormor & morfar

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Har haft en jätte mysig kväll här hemma med mamma, småsystrarna, mormor & morfar. Bäst är dom! 
Nu ligger jag i soffan och ska kolla på en film. Är as sugen på godis men nej. Får vänta i 13 dagar till. Då är det December och då får jag äta godis igen. Längtar sååååå mycket!!! Haha jag kommer bli jätte tjock i December, kommer äta så sjukt mycket onyttigt. Jappjapp, så får det bli. Här med säger jag godnatt, så godnatt// Tjockisen i Sandviken.
 
Haha och där kom katten fram helt plötsligt.. Så ful. Och nej jag är inte så tjock som det ser ut som! Haha en av kattungarna har krypit in i min tröja faktiskt.

Julpyssel

Kategori: Allmänt

Hejsan! Har nyss pysslat lite mer och tänkte visa en grej som jag är ganska så nöjd med faktiskt. Hur mysigt som helst och luktar kanel = Jul = Amanda är gladis!
 
Vanliga vita block ljus med kanelstänger runt. Och en röd rosett och ett tyg hjärta. Tycker om dom jätte mycket! Men imorn får ni bättre och ljusare bilder på dom så att ni ser lite bättre hur dom ser ut. Puss.

Pictures

Kategori: Allmänt

Hahaha julbilder.... Vilken skräll va? Jaja bilderna är tagna av mej iallafall.

Hello

Kategori: Allmänt

Godmorgon kära vänner!
Denna dag kommer bestå av lite plugg, fixa rummet, gå och handla, äta med mormor & morfar och sist av allt pyssla. Låter bra enligt mej!
Idag mår jag bra igen så det är skönt.
Shit jag känner att jag verkligen inte har något att skriva om. Den här bloggen blir ju bara tråkigare och tråkigare. Nej nu ska jag sätta mej och försöka komma på en massa bra ideér som jag kan blogga om dom kommande dagarna, vi hörs om en stund.
 
 

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nu har vi pysslat en lång stund och kollat på tv. Och nu ska jag gå upp och sova, så godnatt med er allihop, puss.
 

Can you feel this magic in the air?

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Mår fortfarande illa men huvudvärken har försvunnit, så det är skönt. Snart är maten klar, men jag är inte hungrig eftersom jag mår illa. Efter maten är det julpyssel som står på schemat hemma hos familjen Johansson! Det ni, blir så mysigt! Hade velat träffa Molly idag men eftersom jag inte mår så bra och lillasyrran har legat hemma och spytt hela veckan typ... Så kändes det inte som en så bra idé att träffa henne. Men ska ta en ipren och försöka ta mej iväg till lilla ica för att köpa en sak till pysslet. Och eftersom mamma har tagit ett glas vin så får jag gå eller cykla. Men tar med Alexandra så slipper jag va själv.
Nej, dags att äta lite men vi hörs senare, puss.
 
Så himla fint.

Hannah Montana

Kategori: Allmänt

Äntligen har barnen gått ut, och mamma har slutat dammsuga. Så nu är det lugnt och skönt här hemma.
Dock så mår jag inte så bra, har ont i huvet och mår illa. Får hoppas att det ger sig. Disney räddar min dag, bästa som finns! Haha herregud jag är en tönt. Seriöst. Haha nej gud vi får höras om en stund.
 
 

Från att vara så glad...

Kategori: Allmänt

Var ju så glad förut, och sen vaknade mamma. Då börjar hon dammsuga och greja överallt och är sur och arg. Förstörde hela dagen. Sen kom Alexandra hem med en kompis och dom sitter och skriker och lyssnar på massa saker på youtube och jag får damp på dom! Här hade jag Alma och Agnes en jätte mysig morgon och så kommer dom andra och förstör, åh blir så trött på dom.
 
FUCK YOU.

En lycklig dag

Kategori: Allmänt

Vaknade vid halv 8 idag och kände att livet leker. Helt seröst, känner mej helt sjukt lycklig. Så tänkte gör en liten lista här nere:
 
10 Saker att vara lycklig över:
1. Jag har världens finaste och bästa familj!
2. Världens underbaraste vänner!
3. Julkalendern börjar om 14 dagar.
4. Ska till Ullared om 27 dagar, julhandla, åååh bästa som finns :')
5. Mamma och jag har köpt världens godaste te! Smakar verkligen jul, aldrig smakat något som är såhär gott!!
6. Mamma och jag har köpt hundra tals ljus... Haha beroende av dom, helt sjukt.
7. Sitter just nu nerbäddad i soffan med mitt älskade jul te och tända ljus, med småsystrarna och kollar på gamla disney klassiker.
8. Att en av våra kattungar som hade flyttat, har kommit tillbaka. Hihi Leif :')
9. Julpyssla.
10. Julfilmer
 
Det ända dåliga just nu är att det inte är någo snö ute :(
 
Men nu ska jag ta lite mer te och sen fixa ihop et litet collage med inperations bilder, vi hörs om en stund, puss.
 
 
Sen vill jag bara säga grattis till min lilla Beccis, ha en bra födelsedag sötnos!

Myskväll

Kategori: Allmänt

Sitter nyduschad med nyrakade ben i soffan och med mysigaste tofflorna på mej. Vi har tänt våra nya ljus som luktar apelsin&nejlika, så gott! Och så har vi köpt 2 sorters te som smakar som jul, så ska dricka det ena nu. Mys framför tvn med mamma och små tjejerna, Men nu ska jag klia mamma på ryggen och sen ska jag nog sova. Så vi hörs imorn bitti när jag vaknar, godnatt kära vänner.
 
Lovade ju er bilder idag, men kameran vill inte ta kort, vet inte varför mej den dampar :(((( Så ni får några dåliga mobilbilder,pusshej.
 
Haha bild på tårtan jag gjorde förut..Den ser äcklig ut på bilden men det är den inte!!
Hahahah ååååh vad jobbigt att dom blir snnnneeeeaaa.

Love Life

Kategori: Allmänt

Hola!
Är hemma från skolan nu som förövrigt var riktigt rolig idag! Hade kul med klassen sista timmen, eller det va inte hela klassen men en del iallafall. Dock kommer vi inte mycket framåt i geografin men det löser sig alltid. Nu ska jag och mamma strax iväg och handla, vi har hittat jättefina ljus som luktar äpple&kanel och apelsin, dom luktar jul så jag var tvungen att ha dom! Haha skräll..... Iallafall så ska jag baka om en liten stund också, och vad det blir får ni se senare, och sen ska jag fixa pyssel som sagt. 
Precis innan vi gick hem från skolan idag så fick jag testa Sofias läppglans som hon har fått av sin pappa från London, Victoria Secret, åh vad gott det va!! Och då kom jag på att lilla pappsen är ju i London just nu, hihi kanske ska slå en liten pling och be om några småsaker? Plus att han ska köpa te till mej! Lixom London är ju typ teéts stad. Dom dricker ju as mycket te där och det finns helt sjukt enormt mycket olika smaker där. Så han ska hitta jul te till mej, bättre kan det inte bli ska ni veta!!
Haha ni tycker säkert att jag är löjlig, men det är sån här jag är.
Men nu ska vi strax gå till affären så vi hörs sen, och håll utkik för det kommer lite nya bilder senare idag!
 
OCH NÄR FAN KOMMER SNÖN TILL DENNA SKITSTAD?????

Hej från skolan

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Va nyss hemma på håltimmen men nu är jag tillbaka i skolan för att ha SO, i 80 minuter..Inte det roligaste direkt men helt okej eftersom jag får ha datorn och läraren inte är i klassrummet på hela lektionen typ, så rätt chill ändå. Sen är det ju helg efter det här också, underbart!!
Har bestämt mej för att julpyssla idag, Haha fatta va mysigt ju!!
Mår inte helt 100, känner mej matt och mår lite illa, men kanske bara är trött, så det blir en lugn pyssel kväll med mamma.
Nej nu kanske det är dags att börja leta lite fakta om Sri Lanka som är det jag ska göra egentligen, men vi hörs om lite mer än en timme, pusshej.
 
Haha hej va gulliga vi är Robin.
 

Freeeedag!!!

Kategori: Allmänt

Åh äntligen Fredag!! Så skönt med helg och helt utan plugg också!
Slutar tidigt idag, 12.15 och mitt på dagen har jag en håltimme på 1 timme och 35 minuter så åker nog hem en stund då. Plus att snart är det December, inte långt kvar nu och som ni alla vet så gör det mej enormt lycklig!!
Haha jul är ju det bästa jag vet!
Men hoppas att ni får en fin Fredag, hörs efter skolan, puss.
 
 
Åh kolla vad jag hittade!!!! Några enormt dåliga mobilbilder, men dom är från förra julafton!!!

Julbakning

Kategori: Allmänt

Inte bästa bilderna men såhär såg det ut igår kväll hemma hos mej. Det va sån jäkla julkänsla! Vi tände doftljus, bakade pepparkakor och drack glögg. Det luktade så mysigt i hela huset! Dock så fungerade inte internet igår igen så kunde inte blogga om det igår när jag skulle.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Dagen har varit enormt seg, somnade nästan på svenskan och fysiken, men klarade precis att vara vaken. Herregud vad trött jag är! Nyss ätit lite iallafall och snart ska jag iväg och handla med mammi. Sen blir det mys hela kvällen framför tvn. Ikväll ska jag säga hejdå till pappsen och Anton som åker till London inatt, dom ska kolla på Arsenal och sånt. Lite avis faktiskt. Men blir mys med mamma och systrarna i några dagar. 
Men nu ska jag fixa lite och sen dra och handla, men vi hörs sen, pusshej!
 
Skriv gärna om det är något ni skulle vilja se mer av på bloggen..Börjar bli lite tråkigt.
 
Haha bild från i sommras på gotland.

Moorrgoon

Kategori: Allmänt

Trött som fan den här morgonrn, helt slut..Haha varför? Ingen aning.
As lång dag i skolan idag också, hata Torsdagar, orkar inte. Och så har vi idrott också, usch. Jaja snart Fredag!!
Kom precis på att jag har en muntlig debatt på engelskan direkt nu på morgonen, oj vad det gjorde den här dagen bätttre.. Eller inte.
Slutar 15.30 Idag och idag lovar jag att blogga mer än igår, så vi hörs efter skolan, pusshej.
 
 
Asså dööör vad snygg hon är! Världens snyggaste tjej, lätt. Förebild.

Hej jag heter Amanda och jag ska gifta mej med Taylor Lautner

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Har precis varit i väg och sett avslutningen på världens bästa filmer. Fyfan va bra den va!! Jag älskar verkligen Twilight och är helt kär i Jaco och Edward... Som alla andra tjejer men dom är mina så backa era äckliga jävlar!!
Haha nej men skämt o sido.. Låt dom va.
Nu ska jag tvätta bort sminket och sen sova, skola imorn igen men snart är det helg! Ska bli så skönt. Men nu är det dags för sängen så vi hörs imorn bitti, puss.
 
Hej älskling!
 
 

Bästa dagen

Kategori: Allmänt

Så nu har jag ungefär 25 minuter på mej innan Becca och Annika kommer och hämtar mej och mamma, sen drar vi in till Örebro och käkar kinamat och kollar Twilight. Är så sjukt taggad!!
Har varit mycket idag så har inte kunnat blogga men imorn blir det ändring på det kan jag lova er! Nu ska jag fixa lite saker och sen bär det i väg, men vi hörs nog ikväll beroende på vilken tid jag kommer hem, pusshej.
 

Mysmorgon

Kategori: Allmänt

Haha godmorgon, den här morgonen blev inte som alla andra. Min lillasyster kunde inte sova så hon gick ner til soffan och satte sig, och jag tänkte att hon inte skulle behöva sitta där helt själv så jag gick ner till henne. Då var kl 05.30....Sen kom jag på att jag börjar kvart i 9 idag. Haha 3 timmar kvar till skolan... Så jag ställde mej och stekte plättar till mina syskon till frukost i brist på annat att göra. Japp så nu har dom ätit plättar, grädde och sylt allihop. Själv får jag ju inte äta det så jag dricker bara te.. Men ikväll får jag fuska med LCHF. För ska på Twilight med mamma, Becca och Annika. Vi ska äta på resturang och så ska jag äta godis till filmen. Haha det ska bli så jävla gott för har inte ätit godis på jag vet inte hur länge. Haha ja längtar faktiskt jätte mycket!! Och att se Twilight!!! Gud jag och becca har taggat hur länge som helst till den här dagen!!!!
 
Iallafall så är nog det, det ända jag har att säga såhär tidigt på morgonen, så vi hörs senare, får se när det blir men nån gång under dagen iallafall. Pusshej.
 
 
 
BILD PÅ PLÄTTARNRA. 
 
Haha och där är bilder på plättarna som jag glömde att ta kort på. 

Godnatt

Kategori: Allmänt

Har inte blivit så mycket bloggning idag för att jag har haft en massa saker att göra. Nu ska jag kolla i genom kemin lite till och sen sova. Men vi hörs imorn bitti då jag vaknar lycklig för att det är sovmorgon, godnatt fina ni. Puss.
 
Hahahaha oj vad jag har förändrats på ett år... Tur att man gör det...

Chill dag

Kategori: Allmänt

Hola!
Japp där fick ni se mina spanska kunskaper... Alla kunskaper för det är allt jag kan. Och därför gick provet idag skit. Haha orka spanska, förstår ju verkligen ingenting. Tur att jag slipper den skiten på gymnasiet sen!
Skolan va dyng chill, bara en massa information om gymnasiet och sen spanska prov och sen sluta jag. Hur gött som helst!
Och eftersom det va bara pasta i skolan idag så kunde jag inte äta, så nu har jag precis proppat magen full i mat så nu är jag mätt. Nu ska jag gå upp och skruva på mitt rum, haha tror ni att jag klarar att skruva ner hyllor själv? 
Jadå med mina muskler så klarar jag allt!
Haha, och senare blir det utvecklingssamtal i skolan också.. Jippi, älskar ju verkligen det. Sen får vi se om jag hinner med en PW ikväll också, förhoppningsvis så löser jag det. Men nu ska jag börja skruva, vi hörs sen! Puss.
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!!
Idag är det en dyng chill dag i skolan, bara en lektion och det är spanska vid typ halv 1. Så underbart! På hela förmiddagen ska vi ha gymnasieinformation för Möckelngymasiet kommer till skolan och ska prata med oss. Gött de. Efter skolan är det som vanlig. Äta, fixa rummet, träna osv.. Men inget plugg iallafall, på hela veckan, så jävla skönt!! 
Och om ni undrar vad jag gör just nu så sitter jag och äter frukost och dricker te, som vanligt lixom. Och tänt ljus och allt sånt som alltid, inget ovanligt med denna morgon med andra ord. 
Nej nu ska jag fortsätta mysa en stund innan jag gör mej i ordning, men vi hörs sen, pusshej.
 
Ständigt massa weheartit bilder.. Men dom är så mysiga!!

When it all fall too pieces

Kategori: Allmänt

Nej nu får det räcka med rummet för idag, får fortsätta imorn. Nu är jag trött, och ska sova, så godnatt allihopa sov gott!
 

I wanna grow old with you

Kategori: Allmänt

Grejar i rummet och lyssnar på westlife. Haha dom är ju fan grymma, och deras låtar är helt fantastiska! 
Lyssnar på låten som är som rubrik. Lyssna på den ni som har en pojkvän/flickvän, haha ni kommer älska den!
Själv tänker jag ju inte på någon speciell, men den är så himla fin så lyssnar ändå. Haha japp då vet ni. 
Nu ska jag fortsätta fixa, hörs sen!
 
Orka vara fin lixom.

Tack!

Kategori: Allmänt

Tänkte bara slänga in ett stort tack till er alla som läser min blogg! Statistiken är högre än någonsin! Love too you all♥

I would rather learn what it feels like to burn

Kategori: Allmänt

Halloj!
Kom nyss hem, har varit och handlat med mamma. Köpte nya ljus!! LYCKA!! Nej men helt ärligt, vi hittade några nya doftljus som luktar jul, dom luktar kanel och glögg!!! Kan det bli bättre?? Åh jag älskar verkligen ljus, blir så jäkla glad av det så det nästan är pinsamt, haha. Nu ska jag äta och en blir det stor röj på rummet för nu vill jag att det ska bli klart, blir tokig på att det tar så lång tid för mej. Åh vad jag ska julpynta mitt rum i december, det ska bli så fint! Längtar så!! Haha nej herregud nu får jag sluta tjata om jul för den här gången.. Vi hörs sen, puss.
 

Q/A

Kategori: Allmänt

-Hur är det mellan dig och Martin? Är ni tillsammans? Kram

- svar:  Det är bra, vi är vänner och inget annat. Kram

 

-Finaste 99,98,97 och 96:an både tjejer och killar?  Kramis

- svar:  Haha oj, den va svår! 

99or= Ida Callenvik (stavar man så?) Vet ingen kille..

98or= Klara Wismar & Olle Detter 

97or= Alexandra Lundh & Ahmed Karim

96or= Jessica Bergenheim & Erik Kapanen

Kram!

 

-Räkna upp de fem snyggast killarna i kga :)

-svar:   Hahahah jobbig fråga…. Ehm, Anton Andersson (94 eller nått tror jag) Ahmed Karim, Erik Kapanen, Philip Kivelö och Marre.

 

-Varför gjorde du och Martin slut? Var det bådas beslut, ni var ju såååå gulliga :(
   Och har du någon annan kille som du träffar nu? Vem isåfall? :) kram

-svar:   För att jag inte hade några känslor kvar. Nej det var mitt beslut. Tack så mycket! 

Och nej jag varken skriver eller träffar någon annan kille just nu :) Kram

 

-Har du fortfarande lite känslor kvar för Martin? 

- svar:   Nej det har jag inte.

 

-Vem är din närmaste vän? :) fin blogg!

- svar:  Min närmaste vän är Molly Holmén, tack så mycket! :)

 

-Är du oskuld? 

-svar:   Nej det är jag inte.

 

Är du kär? 

-svar:   Nepp inte ett dugg.

 

Din favorit film? 

-svar:   Twilight!!!!

 

Vem var den första killen du var kär i?

-svar:   Haha, den första jag var kär i var Ahmed.

 

-Hur nära vänner är du och Ahmed? -svar:   Bästisar!

Kan du berätta saker för honom? - svar:  Ja det kan jag!

Litar du på honom? -svar:   Jag litar på han mer än nått annat!

Har du varit kär i honom? -svar:   Haha ja från att jag gick i 2an till 6an…Haha men det är över nu!

 

-Vad är din dröm?

-svar:   Att bli proffesionell fotograf över hela världen!

 

-Saknar du Martin och om du gör vad saknar du med honom? 

- svar:  Vi är fortfarande vänner och har kontakt och så, och jag saknar inte att ha ett förhållande. Gillar att vara singel.

 

-Hejj mandi :D
har världens bästa fråga :ppp om du va TVUNGEN att ligga med en lärare på skolan, inte vikarie, lärare! och du måste säga någon, vem blir det? mohaha :D
och visst älskar du mig? :')

 - svar:  Haha för den där frågan så hatar jag dej…. Det finns verkligen ingen lärare som jag skulle kunna ha sex med! Skulle hellre dö.....Och ja, självklart älskar jag dej min underbaring!! :')
 
 

-Vem är den starkaste personen du känner? Alltså rent psykiskt inte fysiskt.

-svar:   Jag känner många starka personer. Men dom två starkaste är nog Molly och Ahmed.

 

Vad tycker du om mig? Erkänn att du tycker jag är bäst! :)

-svar:   Tycker att du är en underbar vän! Och självklart är du bäst Robin! ;)

 

-Skostorlek? 

 - svar:  36-37

 

-Vem av dina syskon skulle du förvandla till en bergsget om du kunde?

  -svar:   Haha vafan… Just nu Alma för hon håller inte käften, hon bara gråter! Eller Agnes som bara tjatar på mej hela tiden.

 

-Om himlen och helvetet finns, var skulle du hamna? :) 

- svar:  Himlen, är världens snällaste människa :')

 

 

Hoppas ni blev nöjda med svaren, pusshej!

 

Iam, you are, we are

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Skolan idag va jättekul faktiskt, vi gjorde inget speciellt men det var roligt. 
Och eftersom jag inte hade nått internet igår så blev det ju inget svar på frågestunden, så det blir idag!
Just nu sitter jag och äter lite mellanmål eftersom jag knappt kunde äta maten i skolan eftersom jag inte äter ris. 
Men nu ska jag sätta igång med att svara på era frågor, så vi hörs om en stund!
 

JAAAAAA

Kategori: Allmänt

Stolt tjej här!! Har suttit i typ 40 minuter och försökt att fixa internet till min dator men det har varit helt cp, men tillslut så funkade det!!!!! Åh vad glad jag blir!! Haha nu blev dagen bättre, jaja men nu ska jag klä på mej, hejdå.
 

Förlåt

Kategori: Allmänt

Herregud vad dåligt bloggat det blev igår! Men mitt internet ville inte fungera på hela dagen. Jag kom in på blogg.se men jag kunde inte skriva? Skit konstigt. Men idag ska jag ta pappas dator så idag ska jag blogga mycket!
Hann göra rätt mycket igår faktiskrt.
*Baka cupcakes
*Fixa i rummet
*PW 6.2km
*Plugga spanska
*Laga mat
*Köpa farsdag pressent till min sjuka pappi
Och lite där i mellan. Idag ska jag plugga och ikväll ska jag gå PW med mammi. En helt vanlig tråkig Måndag framför mej också, inte så kul men för varje dag man går i skolan, desto närmare jul!!
Haha jul...Skräll att jag drog upp det här på bloggen...
Nej men jag är jätte glad idag iallafall och nu ska jag mysa med mina småsystrar i soffan och dricka te, haha vi är som gamla tanter, puss hejdå hörs efter skolan!
 
Hahahaha Agnes öron på första bilden....Dör!! Men tjejerna är faktiskt sötare i verkligeheten än på bilderna...

Lörrrrdaaaaagggg

Kategori: Allmänt

Halloj!!
Har inte bloggat nu på förmiddagen för att internet bråkar med mej igen.
Men har iallafall bakat cupcakes på morgonen och lite annat. Nu ska jag upp och grejja i rummet (standard) Och sen ut och gå lite tror jag, om jag hinner. Svarar på frågestunden om en stund. puss.
 
Bild från i sommras.

trött o sleten

Kategori: Allmänt

Lite smått mör i benen efter att ha gått 1.1 mil med Molnis nu på kvällen. Haha det blev lite längre än planerat men så skönt! Har pratat av mej om typ allt man kan prata om. Det var så skönt att bara gå och prata så det finns inte!
Kom hem för en liten stund sen och var så jäkla hungrig men orkade inte fixa nån mat eller sånt så tog mej ett äpple. (vet att man inte ska äta så mycket frukt när man äter LCHF, men man får äta det ibland och speciellt efer 1.1 mil.) Haha. Men nu har jag precis smörjt in mina nyrakade ben och ska bädda ner mej i sängen och slå på en film. Bästa känslan! Sen är det natten för mej, så godnatt!
Tack för kvällen Becca, loveu!!
 
Haha en bild på mej som lillsyrran knäppte tidigare på dagen....

John Bauer

Kategori: Allmänt

Dagen har varit as bra! Var på John Bauer gymasiumet förut med pappa, Molly, Mollys pappa och Sara. Det var jätte inspererande och det gjorde det hela så mycket svårare. Mitt val står mellan 2 linjer. Dom är ganska lika men det finns småsaker som skiljer dom åt, och det är dom som gör det svårt. Men det var verkligen jättekul att åka dit och skolan är så himla fin och fräsh (stavning på det) Har aldrig sett finare lokaler och sånt på en skola. Och personalen var grym, verkligen!! Och media linjerna verkar så sjukt bra! Åh jag längtar till att börja där!!
Slippa Österleden, alla lärarna och andra personer. Underbart! Längtar att få träffa massa nya vänner och folk som har samma intresse som jag! Och att få en ny klass, det ska bli fantastiskt! Haha det hemska är väll att jag kommer inte sakna min tid på högstadiet ett jävla dugg, är så lycklig att det snart är över, för hatar verkligen att va där! Haha ni får tycka vad ni vill om det jag skriver men jag är så lycklig som snart slipper det! 
Nu har jag precis slängt i mej lite mat och ska strax börja med rummet. Vi hörs senare!
 

Så mycket bättre

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Har precis duschat och ätit frukost. Om en stund så drar jag och pappa in till Örebro, ska köpa vinterskor till mej. Och efter det drar vi vidare till JB gymnasiet för öppet hus. Där träffar vi Molly och hennes familj och Sara. Är så taggad att få åka dit och få reda på lite saker. Ska bli så kul. Sen när jag kommer hem så är det rummet som ska grejas med och så hoppas jag att jag hinner göra det mesta klart. Sen beroende på hur låg tid det tar så kanske jag ska baka cupcakes med Alma. Och ikväll blir det nog en PW med Molnis. Låter som en grym dag enligt mej!
Är på så himla mycket bättre humör idag också! 
Nej nu ska jag dricka upp mitt te och göra mej i ordning, vi hörs efter Örebro sen, puss.
 
 

Cause I have a bad day

Kategori: Allmänt

Åh vad jag är på dåligt humör. Är så arg på allt och alla just nu känns det som. Har iallafall städat klart allt på rummet så imorn ska jag be pappa snällt om han kan hjälpa mej at få ut sängen och alla hyllor osv. Vill att skiten ska vara färdigt nu! 
Hoppas mamma gör god mat ikväll så att jag blir på bättre humör. 
Sorry för detta tråkiga och deppiga inlägg, ska sluta.
Ska sitta och titta på julbilder hela kvällen tills jag blir glad.
 
P.S. Glöm inte frågestunden, fråga på nu!! Kanske svarar imorn istället för Söndag.
 
Sånna här bilder gör mej glad.
 
we♥it
 

Afternoon

Kategori: Allmänt

Såhär ser ut hos mej just nu. Som vanligt. Mamma har köpt världens mysigaste lampa som ni ser på första bilden, älskar den! Nej nu ska jag dricka lite te och sen fixa rummet, hörs sen.
 
Förresten, vill bara säga det här till killarna i min klass, om ni ska kommentera frågestunden så ställ normala frågor. Inget fjant för tar bort dom kommentarerna iallafall.

winter

Kategori: Allmänt

Foton tagna av mej.

Helg

Kategori: Allmänt

Dagen har varit as bra, har haft jätte kul i skolan och så va det en kort dag, allt va toppen!
Kom hem för en stund sen och nu har jag ätit lite och strax ska jag ut och ta kort på snön. Så underbart att det är snöööö!!!! Sen ska jag ta hand om mitt rum. Men vi hörs om en stund med lite nya bilder. Pusshej.
 

friday

Kategori: Allmänt

Åh vad skönt med fredag!!! Älskar Fredagar för har bara träslöjd och geografi och sen slutar jag. Så underbart. Och geografin är as kul just nu, för vi får ta med våran egen dator och söka fakta och allt sånt där, så helt plötsligt blev det enklare att skriva. (hatar att skriva med penna) Haha så chill dag. Efter skolan ska jag städa upp resten på mitt rum och sen ska jag tvinga pappa att skruva ner alla hyllor och sånt och sen ska vi montera ner min säng. Sen blir det att spackla eller vad det heter. Hoppas att jag hinner med sånt idag iallafall. Annars då? Jo hade tänkt att träna idag men det är aldrig nån som vill med ut, mamma är för lat haha. Så ska fråga och Molnis vill och kan inte hon vet jag inte vad jag gör.. För mina hörlurar är borta och hatar att träna själv utan musik, går ju inte. Annars får det bli en lugn dag hemma idag med mys framför tvn och sånt ikväll.
Oj nu vet ni vad jag ska göra hela dagen, skulle ju bara säga godmorgon. Haha men vi hörs efter skolan igen, slutar 12.15 så vi hörs då. Pusshej leverpastej.
 
Min morgon.

Frågestund

Kategori: Allmänt

Kör på en liten frågestund. Ni får fråga vad ni vill och jag svarar på allting! Svarar på söndagkväll.
Puss godnatt.

just wait, everything will be alright

Kategori: Allmänt

Hejsan, det blev inte så mycket plugg för mej och Ronja. Haha vi orkade seriöst inte. Så vi städade bort alla kläder i mitt rum, hon är så bra som hjälper mej! Love you darling!
Nu blir det myskväll framför tvn med mammi och te, det sägs ju att te ska vara bra om man har ont i halsen, så jag hoppas att det är sant. 
Vet att bloggen är totalt ointressant just nu, men om det är något speciellt ni vill att jag ska skriva om så får ni gärna lägga en liten kommentar om det. Pusshej.
 
Haha love you gosunge!!

at Ronjas place

Kategori: Allmänt

Skolan gick bra, var inte så jobbigt även fast det va lång dag. Efterskolan drog jag hem till Ronja och nu sitter vi här och skulle plugga egentligen... Men nu blev planerna ändrade och vi ska hem till mej alldeles strax. Då kan jag passa på att städa mitt rum också, haha för när Ronja är med går allt så mycket fortare för hon är så duktig på att städa, haha stackare. Men nu kommer mamma strax och hämtar oss så hör av mej sen när vi är hemma hos mej. 
 
Hej från Aggerud.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Heeeejsan!!!
Idag gick jag upp kl 06.00 och nu har jag suttit i soffan i en timme och myst. Nu ska jag klä på mej och göra mej i ordning för skolans längst dag. Inte så kul, men skitsamma. Min hals dödar mej idag, har så jäkla ont. Så slipper idrotten=Lycklig! Vilken tur att vi avslutar den här dagen med att ha kör, och jag ska sjunga med Sara och låten har jättehöga toner, och jag kan knappt prata ordentligt. Haha toppen. Kommer låta så fint. Iallafall så följer jag med Ronja hem efter skolan som sagt och så ska vi plugga hela dagen. Sen vid halv 7 tror jag det va så blir jag hämtad av mamma för då ska vi till mormor och morfar. Haha så jobbigt, för mormor behöver hjälp med sin mobil..Igen. Hon har fått en Iphone och hon fattar ju ingenting så jag måste hjälpa henne. Men ska bli mysigt att åka dit ändå för saknar dom! Sen efter det ska jag hem och fixa lite på mitt rum, och sen blir det en lugnt kväll framför tvn. Låter som en bra dag faktiskt. Men vi hörs sen när jag är hos Ronja, tänker knycka hennes dator och skriva lite till er sen, pusshej!
 
Jag har så enormt dåligt med bilder just nu, och särskilt på min dator så ni får bara massa julbilder för tillfället.

godnatt kära vänner

Kategori: Allmänt

Har skrivit en sak till svenskan nu och gjort mer än halva engelskan, så det känns bra. Sen har jag och mamma suttit typ hela kvällen och bestämt vad vi ska baka när December kommer. Åh ni ska få så mycket fina bilder på det vi gör, så ni anar inte! Vi har hittat så mycket olika recept på allt möjligt så det är helt sjukt! Längtan är stor mina vänner. Men nu är det dax att krypa ner i sängen för att sova. Lång dag imorn och efter skolan ska jag va med Ronja och plugga, så det är mycket skola imorn. Men vi hörs imorn bitti, puss puss.
 
Haha ååh orka, va mysig cykel. Vill också ha.

Your hand fits in mine, like it's made just me

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Kom nyss hem från skolan, så nu sitter jag vid datorn och dricker mango te. Det är typ det godaste som finns!
Ska skriva lite engelska nu, eller rätt mycket faktiskt. Dags att börja tänka på skolan ordentligt, ska kämpa som fan nu sista 5 veckorna innan betygen sätts, för det är ju dom som vi ska söka till gymnasium på sen. Så nu blir det hårdköra fram till jul.
Ska försöka höja mej i dom viktigaste ämnena som t:ex engelska så nu ska uppsatsen bli ordentligt skriven!
Bäst att sätta igång, hörs om en stund igen, puss.
 
Haha mongo....

Onsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon.
Vaknade inte riktigt när jag skulle,somnade om och vaknade 7, så det blev lite stressigt. Plus att våran första lektion kanske är inställd men vi är inte säkra så nu måste vi komma till skolan och kanske bara sitta där.
Ååh vad tråkigt.
Men nu ska jag borsta tänderna och sen cykla iväg så vi hörs sen.
 
Några dåliga mobilbilder.

livet är underbart

Kategori: Allmänt

Allt har löst sig, precis allt. Så nu är jag gladis. Och jag har hunnit göra 6st matteläxor på en timme ungefär, är stolt över mej själv! Och duscha har jag gjort också, och testat objektivet. Och nu ska jag sova för är så himla trött! Taggar min första dansträning imorn också på 3år, haha blir kul och se om 7 års dans talang sitter kvar eller inte. Men det märks. Nej nu ska jag lägga mej och sova som en stock till klockan ringer 06.00 imorn. Vi hörs imorn bitti, puss gosnatt.
 
Den passar bra in idag.

Förvirrad

Kategori: Allmänt

Vad gör man om man vill berätta en sak för någon som kan göra hela livet så himla mycket bättre, men samtidigt så kan det gå åt skogen allting? Det är lixom det ena eller det andra, blir inte båda. Tänk om personen blir ledsen och tar allting på fel sätt. Jag vill fixa allt, men frågan är hur. Kanske ska jag låta det ta tid och se om det löser sig av sig själv. Eller vågar jag ta tag i det och försöka rätta till allt? Herregud. Jag är rädd att göra fel. 
vad fan ska jag göra? 
 
 
 
 
 

Jävla fan

Kategori: Allmänt

Hatar internet här hemma ibland alltså! Funkar ju fan aldrig känns det som. Så nu har jag grejat med det i en timme typ och äntligen fick jag igång skiten.
Nu sitter jag mätt och belåten och lyssnar på musik, ska strax gå ner och duscha och sen göra läxa. Åh hatar läxor. Men vafan snart jullov. Hahahhaha.
Nejdå inte snart men rätt så snart ändå.
Pappa kommer hem från jobbet om 2 timmar med ett objektiv som han har lånat av en kompis till honom som jag ska få testa lite med, ska bli så himla rolig!! Och om jag gillar det så ska mamma och pappa beställa ett sånt till mej!!! ÅH JAG ÄR SÅ LYCKLIG!!!!!!!
Så ska fota lite ikväll när han kommer hem så ni kanske får bilder senare eller så får ni dom imorn, vi får se.
Men vi hörs lite senare, puss.
 
Varför ser inte jävla Karlskoga ut såhär för????????
 

Tisdag

Kategori: Allmänt

Häftig rubrik jag drog till med där, shit.........
Här är några bilder som jag grejat med efter skolan, inte världens bästa men ändå rätt söta.
 
 

25 dagar kvar

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Idag är jag på toppen humör, hur glad som helst!
Kan det vara för att det bara är 25 dagar kvar till julkalendern??? Hahaha.....
En kort dag i skolan idag, slutar halv 2 sen hem och fixa massa saker inför fotografering (hemligt än så länge) Haha nej men det blir lite annorlunda mot vad ni brukar få se att jag fotar, så blir kul. Ska även hinna med att göra matteläxa idag. Annars blir det nog en lugn dag, ska börja röja lite på rummet också så att jag kan börja måla nån gång. 
Kemiprov i skolan idag också, önska mej lycka till.
Orkar inte fixa mej speciellt inför dagen så drar upp håret i en toffs och på med lite mascara. En fulis dag helt enkelt. Vi hörs efter skolan, pusshej.
 
Bild från igår på mej och min fina Beccis♥

Kan inte sova

Kategori: Allmänt

Är jätte trött men kan inte somna. Har fastnat vid datorn och kollar genom en massa bilder, får så mycket inspitarion inför julen så jag vet inte hur jag ska klara att vänta ända till jul. Och nytt objektiv till kameran är på ingång också, så gud vad taggad jag är till att fota julen. Har flera hundra idéer och då överdriver jag inte, herregud. Ska börja lite imorn efter skolan, har många fina saker som ska fotas imorn, som inte bara har med julen att göra. Haha hata mej inte för att jag tjatar så mycket om julen....Men seriöst jag kan ju inte vara den ända som längtar? Ni måste väll också längta? Jag menar, det gör väll alla? 
Haha nej godnatt nu, vi hörs imorn bitti, puss.
 

Barnvakt

Kategori: Allmänt

Spenderar min kväll med mina syskon och är barnvakt till dom till pappa kommer hem från jobbet ikväll. Vi ska se på film och tända ljus. Vi har nyss ätit så nu är vi i matkoma och kommer säkert somna snart. 
Vi hörs imorn bitti, puss.
ful bild från igår.......

LCHF

Kategori: Allmänt

Fick en fråga om jag kunde förklara hur jag äter och ge lite tips, klart att jag kan göra det.
 
Jag äter efter en metod som heter LCHF, den är inte bra för er som tränar mycket för ni behöver kolhydrater och det äter inte jag. Men här kommer två listor på vad man får äta och inte äta när man äter LCHF.
 
SAKER MAN KAN/SKA ÄTA:

* KÖTT- Valfri sort. Nöt, gris, vilt, kyckling. Fettranden på köttet är nyttig, precis som skinnet på kycklingen. 
 
* FISK/SKALDJUR- Alla sorter. Gärna feta fiskar som lax, makrill eller strömming. Men all fisk går bra. Undvik panering på fisk. Alla räkor, kräftor, musslor och sånt är jättebra.
 
*ÄGG- I alla former. Kokt, stekt, omelett. Gärna ekologiskt.
 
*NATURLIGT FETT, FETA SÅSER- Använd gärna smör och grädde i matlagningen för då blir det godare och du blir mättare. Bearnaisesås, Hollandaisesås och alla sorters såser är jättebra så länge dom inte innehåller socker.
Stek maten i smör och inte margarin. Margarin är inte bra fett, och det är samtidigt skadligt för människor med astma eller allergier. Smör är nyttigt fett och bra för hälsan.
 
*GRÖNSAKER- Grönsaker är alltid bra. Men bara grönsaker som växer ovanför jorden. Så som alla sorters kål. Vitkål, rödkål, blomkål, broccoli, brysselkål. Eller sparris, squash, aubergine, oliver, spenat, svamp, gurka, grönsallad, avokado, lök, paprika, tomat, m.m.
 
*MEJERIPRODUKTER- Välj alltid det fetaste allternativet. Riktigt smör att steka i, och grädde i maten. Bregott är det bästa smöret. Créme fraiche, feta ostar (all sorts ost är bra) Turkisk yoghurt. Undvik smaksatta, sockrade och lättvarianter. Ingen lättfil till frukost tillexempel. Fett är bra, om det är rätt sorts fett. 
 
*TV-GODIS- Nötter, alla sorter. Men i måttliga mängder. För mycket nötter är inte bra.
 
*BÄR- Också i måttliga mängder. Bra att servera med grädde.
 
 
 
 
SAKER MAN SKA UNDVIKA:
 

*SOCKER- Det är värst av allt. Läsk, godis, juice, sportdrycker, choklas, kakor, bullar, fikabröd, vanlig glass, frukostflingor. Även sötningsmedel ska helst undvikas.
 
*STÄRKELSE/KOLHYDRATER- Bröd, pasta, ris, potatis, pommes, chips, gröt, mussli, blodpudding, Rotfrukter som växer under jorden. T:ex Morötter. Fullkorn i alla saker är bara mindre dåligt. Fortfarande är det inte bra att äta, men det är mycket bättre än vanligt bröd. 
 
*MARGARIN- Detta ska man undvika helt. Onyttigt. Inga hälsofördelar, smakar inte lika bra i mat. Farligt för människor med astma och allergier som sagt. 
 
*ALKOHOL- Det är flytande kolhydrater och fullt i socker. 
 
*FRUKT- Innehåller mycket fruktsocker, men går fortfarande bra att äta till t:ex frukost, istället för godis, och när sötsuget sätter sig in. Men inte i för stora mängder.
 
 
 
 
UNNA DIG SJÄLV:
 

*MÖRKCHOKLAD- Minst 70% kakao i, också i måttliga mängder.
 
 
 
DRICK TILL VARDAGS:
 

*VATTEN- Direkt ur kranen. Smaksatt eller kolsyrat om du vill ha det.
 
*KAFFE- Gärna med grädde i.
 
*TE- Alla sorter, helst grädde i.
 
*LIGHTDRICKA- Om du vill dricka dricka på helgerna så drick lightdricka. För det är mycket bättre och helt okej enligt LCHF
 
 
 
FRUKOST/MELLANMÅL:
 

*Om du vill ha en macka på morgonen så ta det grovaste du hittar. Ha alltid bregott på om du vill ha smör. Alla sorters skinka och ostar, eller övriga pålägg är jättebra. Ta gärna en mandarin eller något också så att du får i dej ordenligt med vitaminer.
 
Japp, detta är så jag äter. Vissa kommer säkert tycka att jag är dum som äter såhär men jag gillar det och det funkar jättebra för mej!
 
 
 

Well everybody hurts, That’s where we’re all the same

Kategori: Allmänt

Hejsan svejsan!
Skolan idag gick bättre än väntat, inte så jobbigt att komma tillbaka ändå. Vi fick våra klasströjor idag, skitsnygga! Och jätte sköna, så himla mysiga.
 
Efter skolan så åkte jag hem och åt lite, sen åkte jag iväg med mamma och köpte färg till mitt rum. Så taggad för förändring så det är sjukt!
Så imorn blir det att fixa i ordning allt på rummet och sen börja måla, ska måla 3 gånger så måste börja nu i veckan för att allt ska bli klart till helgen. Just nu sitter jag och pluggar lite kemi till provet imorn, men det är ett lätt prov så det går nog bra. Plus att jag känner att det luktar gott från köket för mamma lagar mat, blir extra taggad på att plugga färdigt då så att jag får gå ner och äta. Japp så har min dag sett ut och så kommer den att se ut, bra att veta. Vi hörs lite senare Friends, puss.
 

TIPS!!

Kategori: Allmänt

Jag tänkte ge alla dom som vill äta nyttigt ett tips. Är ni precis som jag, älskar choklad mer än nått annat? 
Det är nog dom flesta.. Iallafall så har jag och min mamma hittat en chokladglass som är gjord för sånna som jag t:ex som verkligen äter nyttigt men har det där suget efter choklad hela tiden. Glassen innehåller inget onyttigt, inte ens socker. Den är hur god som helst och man kan äta den med gott samvete. Hur underbart är inte det??
Så det är ett jättebra tips för er som tränar eller vill gå ner i vikt osv, som ändå vill unna dej nått gott. Köp den här glassen! Jag köpte den på Maxi för 20kr tror jag. Hur billigt som helst och lätt värt det.
 
Lovar att ni inte blir besvikna!
 

Första dagen

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Japp, första dagen i skolan igen då... Usch vad jobbigt! Orkar inte med att få mer läxor och prov. Men det är bara att köra hårt. Jahopp, vad händer under dagen då?
Jo jag ska med mamma och köpa färg till mitt rum, fota med Anton och plugga. Ska försöka hinna att träna också. Ingen speciell dag alls faktiskt. 
Har precis ätit frukost och nu ska jag hitta något att ha på mej, alltid lika svårt. Plus att alla mina kläder ligger på golvet i mitt rum, helt utspridda så vi får se om jag hittar något. 
Okej Amanda då vet vi det.
Vill bara tillägga att detta lov har fan varit det bästa på väldigt länge!
Har inget mer att säga just nu så vi hörs efter skolan, pusshej.
 
 
Kom igen nurå snön!

Insperation

Kategori: Allmänt

Fick en fråga om jag kunde berätta om vart jag får min insperation ifrån. Självklart kan jag göra det.
Ett ställe som dom allra flesta vet om är ju självklart weheartit, den sidan är helt grym när det gäller insperation!
Det spelar ingen roll om du är glad, ledsen, olycklig, arg, känner dej värdelös, förvirrad, inte vet vart du ska ta vägen, lämnad, helt ensam, chockad osv osv osv. Den sidan har allt! Du behöver bara söka på precis vad du vill, precis vad du känner för och helt plötsligt så ploppar det upp tusentals av bilder. Det finns många texter och sånt också som får en att tänka om när det gäller vissa saker eller kanske förstå sig själv bättre. Lovar att ni inte blir besvikna av den sidan!
Sen en annan grej som inpererar mej är en kamera. Man kan göra så mycket med den. Från din allra minsta idé till den mest fantastiska idén du någonsin kommit på så blir allt bra. Du kan tillverka precis vad du vill. En fantasivärld där allt är bra igen om nåt gått på tok, eller en plats där du bara vill vara ensam. En kamera kan hjälpa dej att komma långt. Vilket humör jag än är på så känns allt bättre bakom kameran. För man får chansen att skapa precis vad man vill, din egen idé, din egen vision (stavas det så?) Det är DU som får chansen att göra det du känner för och det du vill.
 
Japp där har ni det. Min insperations källa.
 
 

It could be the start of something new

Kategori: Allmänt

Godkväll.
Har inte så mycket för mej så kan lika gärna blogga lite mer.
Har nyss kollat solsidan och Helenius hörna med min familj, och nu ska jag skriva lite på en läxa men annars har jag inte så mycket för mej.
Måste berätta att jag och Molly ska måla om mitt rum i helgen och fixa lite saker, avslöjar inte för mycket. Ni får se när det är klart. Är jätte taggad! Och i December ska jag pynta mitt rum så enormt mycket så det är inte klokt! Ska bli så underbart att få det fint och mysigt. Längtar!
Kan även tillägga att mamma har beställt biljetter till Twilight premiären som är om en och en halv vecka!!!!!!!
LYCKLIG!!!! Jag och mamma ska gå med Becca och hennes mamma, och så ska vi ut och äta och sånt innan, så det ska bli as kul och mysigt!! 
Men nu ska jag skriva klart läxan, och lyssna på lite musik. 
Sen ska jag sova gott med ett leende på läpparna efter den här dagen, puss och godnatt kära vänner.
 
 

Sista dagen på lovet

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag är det ju sista dagen på lovet, så sjukt jobbigt. Orkar inte gå tillbaka till skolan. Fast det är klart, desto mer jag går i skolan, desto närmare till jul... Haha jo jag vill visst till skolan! Idag har jag varit med Martin, det gick jättebra och vi skrattade lika mycket och hade lika kul som vanligt. Och så fick jag träffa hans familj igen efter 6 veckor, hade saknat dom allihop! Så nu känns allt bättre igen. Så det blev en lyckad dag, nu har jag precis ätit lite kvällsmat och så sitter jag och lyssnar på musik. Ska strax göra lite läxor och sen mysa framför tvn. Blir nog en ganska tidig kväll eftersom man måste upp tidigt imorn bitti. Japp det var allt jag hade att säga ikväll, vi hörs imorn bitti, puss hejdå.
 
P.s. Tänkte bara tillägga att jag har så himla många ideér inför julen så ni anar inte! Så var beredda på att min blogg kommer vara bombad med Julbilder om lite mindre än en månad!. D.s.
 

Q/A

Kategori: Allmänt

Hejsan, fick en fråga av Cassandra om inte jag kunde beskriva en perfekt kille. Hon ville inte att jag skulle säga att alla är fina på sitt sätt och sånt (fast det är alla) Men hon ville att jag skulle förklara hur en perfekt kille skulle vara om han skulle finnas.. So here we go!
 
Tänker skriva precis allt nu, bara så ni vet. Och kom ihåg att det är mest på skämt det här för det finns ingen som är perfekt.
 
Men om den perfekta killen skulle finnas så tycker jag att han ska vara såhär:
 
Jag vill att han ska kunna va sig själv, fjanta sig och ha samma humor som mej. Han ska kunna få mej att skratta. Han ska inte skämmas för något, utan han ska kunna vara helt ärlig med mej och säga vad han tycker och tänker. Han ska vara sig själv. Han ska inte ljuga för mej. Jag ska kunna känna att jag kan lita på honom, veta att det jag säger stannar mellan oss. Han ska vara snäll och omtänksam. Han ska visa att han bryr sig om jag mår dåligt eller är ledsen, inte försöka skämta bort det. Han ska vara äkta, ingen fake som snackar skit bakom ryggen eller utnyttjar mej. Då är det byebye direkt! Han ska finnas som stöd och jag ska känna att jag kan vara mej själv med honom.
Han ska lukta gott, haha inte lukta äckligt eller vara äcklig. Han ska duscha, borsta tänderna osv ordentligt! Hahah. Nej men seriöst!
Sen så älskar jag killar med smilgropar! Och mjukt lite halvlångt hår. Det är så fint! Jag tycker personligen inte att killar ska ha vax/wax (hur det nu stavas) För jag gillar att kunna dra fingrarna genom håret utan att bli kletig av sånt skit. Han ska inte vara för utseende fixerad, men ändå bry sig lixom. Älskar när killar har gråa mjukisbyxor! Typ TeamSportia mjukisar. Visst tycker om adidas byxer på killar också, men gråa mjukisar är alltid bäst. Fast självklart jeans och sånt ibland också. Han ska vara artig och trevlig mot folk, inte snobbig och tro att han är bättre än alla andra. Han ska vara snäll mot barn och djur!! Det är jätte viktigt. Sen så ska han ha ett fint leende och ögon. Och muskler. Haha men vilken tjej gillar inte muskler? På magen, ben och armar. Stora arm muskler är det snyggaste som finns! Han ska vara längre än mej, så att jag får stå på tå när jag ska pussa honom. Han ska gilla att pussas och kramas, väldigt mycket. Han ska inte tvinga mej att se på skräckisar, men skulle vara ett plus om han gillade kärleksfilmer. Han ska våga säga att tjejen i en film är snygg utan att behöva tro att jag blir sur, och jag ska kunna säga samma sak om killen i filmen. Älskar att få komplimanger så det är ju lite extra kul om han tycker om att ge sånna. Han ska vara mogen, ingen fjant som tror att han kan allt. Han ska inte vara för avundsjuk så att man blir sur på honom, men litegrann är alltid gulligt för då vet man att han bryr sig om mej. Men absolut inte för mycket. Han ska visa att han älskar mej, inte bara tro att jag vet det. Utan verkligen visa det på gulliga sätt. Jag älskar att hitta på saker, dra ut på äventyr, så det ska han också tycka om. Inte bara sitta still jämt. Han ska vara duktig på att skicka långa och söta sms som man somnar leende av. Han ska våga hålla mej i handen och pussa mej i pannan eller på munnen när vi är med hans vänner, han ska inte skämmas över att vara min. Han ska absolut inte vara otrogen! Han får självklart tycka att andra tjejer är snygga osv men inte göra något med dom! 
Hahaha någon som vill vara min Prince Charming? Haha ingen som orkar......... Nej men det låter som att jag är enormt ytlig och bara tänker på utseende och sånt, men så är det ju självklart inte. Jag bryr mej om insidan också! Men visst så är jag lite kräsen, jag menar muskler och sånt är lixom det finaste som finns, och mjukt lite halvlångt hår också. Haha shit Amanda, det blev en bibel. Men hoppas att jag svarade bra på frågan Cassandra, och hoppas att alla ni som läser detta inte tror att jag är världens störta idiot eller nått.

Internet helvete..

Kategori: Allmänt

Skulle ju blogga igår, men internet dampa så det blev inget.
Igår iallafall då, så pluggade ja, tände ljus på kyrkogården, tränade, handlade med mamma och lite annat. Inget speciellt lixom.
Åt en as god kvällsmat men gjorde alldeles för mycket så orkade inte äta upp, haha. Såhär såg den ut för er som bryr er.
Haha intressant...... Tände även några ljus på bordet för mina saknade änglar.
Efter det gick jag och la mej.
Idag då? Jo jag gick upp vid 9 tror jag. Gjorde frukost som såg ut såhär:
Haha oj vad ni bryr er... Men det va gott. Och det är yoghurt med hallon,banan och kiwi.
När jag vaknade så möttes jag av min lillasyster Alma i trappen, som såg ut såhär...
Hahahaha orkar inte, vad ful hon är...
Och nu ska jag med pappa ut med bilen och göra nånting, Fattade inte vad han skulle ha hjälp med men det märks. Sen vid 2 ska jag till Martin. Vi hörs sen, puss.
 

Fan....

Kategori: Allmänt

Bättre kan det inte bli

Kategori: Allmänt

Hejsan!
har inte bloggat på ett par dagar men jag har en anledning till det. Från Onsdag till Fredag så sov jag hos Molly, vi bakade Cupcakes, körde bowling med laget, tränade, sov över med Hanna och mycket annat. Sen på Fredag kväll så gjorde jag och Molly oss i ordning för halloween fest hos Emma. Det var så sjukt roligt och jag har fått en massa nya vänner. Världens finaste tjejer, lovar er! Emma har typ det finaste och störtsa huset, så snyggt så jag dog lite. Och hennes föräldrar är så himla snälla som lät oss allihopa sova där, typ 16 pers eller nått. Iallafall så har jag nog aldrig skrattat så mycket som igår, så ett stort tack till alla er som var med och gjorde den här helgen till den bästa nånsin! Idag så vaknade vi typ 10? eller jag tror det iallafall.. Så gick vi ner och åt frukost och lite sånt. Sen packade vi ihop och så åkte jag med Molly hem. Sen blev jag hämtad av mamma, och nu sitter jag här och ska plugga. Åh jag hatar det här men det måste ju göras. Ikväll ska jag med mamma och handla och sen träna, så vi hörs kanske senare. Pusshej.
 
Här får ni en massa dåliga mobilbilder från veckan, kameran var inte med.
Haha varför blev alla åt fel håll?? Haha vänd på era huvuden...
Och ja, jag är rätt ego och har tagit många bilder på mej......
 

Halloween Cupcakes

Kategori: Allmänt

Här kommer en riktig bomb med bilder från när jag och Molly bakade Halloween cupcakes här om dagen.
Haha nej vaddå mycket frosting??
Ah dom gröna och bruna är ju inte så ''Halloweeniga'' men dom blev goda!

At Mollys place

Kategori: Allmänt

Hejsan mitt i natten!
Idag har jag och Molly kört ett zumba pass, bakat cupcakes..Och ja det var allt. Det tog 4 timmar att baka 12st jävla små cupakes. Men dom blev fina och ni få se bilder imorn. Nu ska vi gå och lägga oss, kanske se en film eller något. Får se, men vi hörs imorn, puss o godnatt.
 
Bloggar ju från Mollys dator så har bara hennes bilder, och här får ni en bild från när vi slutade 7an, haha söta.