Why can't my life be like a movie?

Kategori: Allmänt

Halloj!
Har just kollat på 2 as bra filmer! Dom handlar om exakt samma sak dock men dom är verkligen jättebra!
Dom heter No strings attached, och Friends with benefits. Om ni inte har sett dom så tipsar jag er att titta på dom!
Har blivit lite småkär i Ashton Kutcher också...Synd att han är 34 år.. Haha jag blir kär i alla snygga killar i filmer. Typ drömmer om dom på nätterna och grejer..Haha jag är konstig! Men orka bry sig om vad andra tycker om mej. Jag gillar att va konstig. Trivs med det. Om en stund så drar jag mej bort mot min bästa vän och sover där inatt, mysigt! Tjejsnack, kärleksfilmer, julförberedande, osv..Haha standard när Molly och jag umgås!
Iallafall så ska jag ta i tu med att packa och lite sånt smått inför övernattning hos Molly, haha vad töntig den meningen lät. Men det är det jag ska göra. Vi hörs ikväll, puss.
 
Bra bilder..Så seriös...Verkligen.
 
 
 

Halloween

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Idag är det ju riktiga Halloween. Sista Oktober, det är ju då man ska gå bus eller godis egentligen. Haha får väll se om jag gör det ikväll..Äter ju inte godis iallafall så kanske är onödigt.
Ligger just nu (som vanligt) nerbäddad i min säng med en god frukost och ska strax sätta på en film.
Inga tända ljus den här gången dock..Men det beror på att jag glömde tändaren nere och jag orkar inte gå ner och hämta den, haha så lat.
 
Inatt drömde jag om att jag flyttade till USA, åh vad underbart det va!......tills jag vaknade. Men nån gång ska jag fan mej flytta dit! Haha.
Har inte så mycket mer att berätta om just nu, så vi hörs senare.
 
Åh tänk vad härligt att bo där!

Min nya kärlek

Kategori: Allmänt

Asså jag dör! Världens finaste.
 

What goes around comes back around

Kategori: Allmänt

Heeeeej!!
Kom nyss hem från träningen, haha stod i mål idag. Jag va grym!!! Eller inte..Släppte in 8 mål, Hahahah. Men jag tog en massa också, så det så!! Tyckte jag var duktig.
Iallafall så skulle jag egentligen sova med Hanna och Molly ikväll, men det blev inte så. För det är sista kvällen som mamma är hemma på lovet för sen börjar hon jobba, så hon ville att jag skulle vara hemma och ha myskväll med henne. Så, så får det bli. 
Idag har jag färgat håret och klippt mej. Mörkbrunt blev det, som min vanliga hårfärg. Är så himla nöjd!!
 
Och sådär blev resultatet. Dåliga mobilbilder men ni överlever.
Nu är maten snart klar och sen blir det filmmys med mammi, puss hejdå.

30 Oktober 2012

Kategori: Allmänt

Godmogon!
Idag gick jag upp kl 08.40 och började steka pannkakor och bacon till min pappa, han fyller 43 år idag och han älskar pannkaka och bacon, så det fick det bli! Om en timme ska jag iväg till frisören och klippa mej och färga håret, får se hur det blir. Blir det bra kanske ni får resultat sen....
 Gick och la mej vid halv 2 igår, skulle gå och lägga mej tidigare men min pappa satte på filmen, Hunger Games...Kan man gå och lägga sig när man hann se 3 minuter på den filmen?? NEJ. Tack pappa, fick bli en sen kväll. Iallfall så var filmen helt underbar! Killen var as snygg!!!!!! Dog ju typ.. Det är farligt att se filmer med snygga killar i, haha man kan lixom inte sluta titta.
 
Och nu förstår ni varför.  Titta på han!!! Åh va fin.
 
Haha livet som tonårstjej..  Nej nu ska jag göra mej i ordning, hejdå hörs sen.

Ta detta på rätt sätt

Kategori: Allmänt

Hej.
Har inte gjort så mycket idag, mest suttit inne på mitt rum och kollat film, och bloggar och sånt. Fast var med mamma och handlade en stund förut också. Oj vad ni bryr er..... Iallafall så är jag på lite dåligt humör. Eller nej egentligen så är jag inte det. Men jag tänkte förklara en sak för er.
Som ni vet så är mitt drömyrke fotograf. Jag är ute jämt och ständigt och fotar på alla möjliga ställen, och jag verkligen älskar det! Jag har en massa ideer i mitt huvud som jag både har och ska ta kort på. Ni kanske tycker att jag är töntig nu, men så här är det:
När man är fotograf (eller vill bli) så är ens ideer väldigt viktiga. Rent ut sagt allt man har. Ens ide är något speciellt som gör att man sticker ut lite från allt annat. Och eftersom att fotografera är mitt allt, så är också mina ideer mitt allt. Och när jag ser någonstans att någon tar (i princip) likadana bilder som jag tagit, blir jag lite ledsen faktiskt. Samma ställe, samma positioner som jag valde att mina systrar skulle stå i när jag tog mina bilder. Fast jag kanske inte ska se det på det här sättet? Jag kanske ska se det som att någon tycker att mina bilder är fina och att dom ger andra inperation? Haha åh vad jag vet att jag kommer få skit för det här inlägget, men jag gillar inte att andra tar identiska bilder som jag. Snälla söta människor hitta på egna ideer, för mina betyder alldeles för mycket för mej.
Tack för mej.

Morgon mys

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Vaknade vid kvart i 8 idag av att mina syskon + min kusin skrek och var jobbiga. Gick upp och duschade och lite sånt, sen gjorde jag frukost.  Frukosten består av 2 fullkornsmackor med potatissallad, skinka, prickekorv, gurka och paprika på, det är det godaste som finns, lovar!! Och så såklart te till det. Nu ligger jag nerbäddad i min säng med min frukost och tända ljus och så ska jag slå på en film och mysa hela morgonen. Vi hörs sen, puss.
 
Haha wow fina bilder, Mobilkameran i mitt hjärta.

I am me, and it's all I can be

Kategori: Allmänt

Godkväll. Haha där lät jag som en gammal tant. ''Godkväll'' Vem säger så??
Haha jag är övertrött. Har pluggat kemi och kollat solsidan nu på kvällen, haft kalas hela dagen med en massa släktingar, det har varit kul. Tog tyvärr inga mer bilder än dom ni fick förut, för jag orkade inte. Haha, lat.
Nej men det folk överallt och det blev bara knövligt. Iallafall så har jag haft en mysig dag och nu ska jag sätta mej och kolla på en film i min gosiga säng. Har inget mer att säga just nu så vi hörs imorn!
 
Tänkte bara tillägga att en av mina bästa vänner fyller år idag. Grattis älskade vän, älskar dej till månen och tillbaka!♥
Döda mej snälla inte för den här gamla bilden...

Födelsedagskalas

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag fyller min lillasyster 9 år, så vi ska ha kalas för henne. Men vi ska ha kalas för min minsta syster också som fyllde 4 förra veckan men vi hade inget kalas då för dom ville ha tillsammans, så det blir idag.
Så hela morgonen har jag stått och gjort tårta och annat gott till dom som vi ska bjuda på när gästerna kommer.
Men nu kommer dom snart så ska sätta fart att göra mej lite fin, så hörs vi senare med massa bilder från idag, puss.
 
Mums!

Hemma kväll

Kategori: Allmänt

Har suttit hemma hella kvällen med min familj, det är mysigt men alla andra är ute på något sorts halloweenfirande allihopa, hade varit kul det med kan man väll säga. Fast älskar att va med familjen så det gick bra ändå. Blir en tidig kväll för mej för är helt slut, vet inte varför men ögonen vill inte hålla sig uppe längre,så godnatt med er så hörs vi imorn. Puss!
 
Här får ni en halvkass bild på minstingen i huset när hon var utklädd och skulle gå bus eller godis.
Haha så ful.

27 oktober

Kategori: Allmänt

Hej!
Kvällen igår var så himla bra så det finns inte. Världens finaste vänner! Imorse så väckte jag Molly med frukost på sängen, Hahahaha det bestod av pepparkakor, en lussekatt, mandarin och julmust. Haha jävla julkänsla.
Iallafall så åkte Molly vid 14.00 ungefär och sen så har vi sagt hejdå till våran sista kattunge som skulle flytta. Det va ledsamt! Lilla Leif, kommer sakna honom! Nu ligger jag nerbäddad i min säng och har tänt ljus och så har jag med mej min gosiga katt Sockan. Vi ser på film och myser. Ikväll blir det Halloween firande här hemma med god mat och sånt, ska även spöka ut mina småsystrar som ska gå bus eller gosis. Hihi det är alltid lika kul. 
Men vi hörs sen, puss.
 
Jävla bild som vägrar vända sig åt rätt håll..Jaja ni får vända på huvet. Sådär mysigt har jag det just nu iallafall.
GAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHH JAG DÖÖÖÖR VAD JAG LÄNGTAR!!!!!!!!!!

Hemma

Kategori: Allmänt

Halloj! 
Nu är jag och Molly hemma och placerade i min säng, efter en sjukt kul kväll med underbara vänner! Tycker om dom så himlans mycket. Iallafall så ska jag och Molly slå på en film nu, Valentine's day heter den för er som vill veta. Men vi hörs imorn, puss o godnatt.
 
 Mm..Där är är den.
 

Days Pass, Trying To Find Who I Really Am

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Kunde inte blogga i morse för pappas internet funkar inte som det ska, och inte nu heller så får blogga från min dator. Dagen idag rullade på bra, hade tröslöjd på morgonen och sen hål, och sen so och sen va dagen slut. Nu är det höstlov, och det är ju underbart! Har precis ätit lite och nu ska jag hoppa in i duschen för att göra mej i ordning inför kvällen som jag ska spendera med mina favoriter. Gänget från gotland, åh vad det ska bli kul!! Äta tillsammans och grejer,blir kanon! Sitter även och övar på låten som jag och Sara ska sjunga på uppvisningen. Haha det låter inge vidare ska ni veta.... Ha det bra så hörs vi senare.
 
Fryser sönder på mitt rum så myser med täcket.

Today was a fairytale

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Jag är på kanon humör, känner mej allmänt glad och lycklig. Sitter och lyssnar på gammal musik som måste vara den bästa nånsin! Haha, b.l.a Taylor Swift, Jonas Brothers, Hannah Montana osv osv. Åh man blir så glad av det! Det påminner om tider när allting var bra. Man var alltid glad och brydde sig inte om något. Inga pojkar, kläder, hår, smink, vikt osv. Goda tider som jag saknar som bara den! Det känns som jag är lyckligast i hela världen, samtidigt som det känns som att någonting väldigt speciellt saknas. Vet att han läser det här, och jag hoppas att han förstår att det är honom jag menar. Samtidigt som allt känns bra så saknar man gamla tider, men så är det väll för alla antar jag? Eller? Att sitta här och lyssna på den bästa musiken, och tänka på texten och vad den betyder.. Haha det är inte bra. Man funderar för mycket som tonåring tror jag. Alldeles för mycket.
Livet är konstigt. Här sitter jag i mjukis kläder, har varit sjuk hela veckan, inget smink, ofixat hår osv och ändå kännar man sig lycklig? Haha ja livet är konstigt. Vad fan pratar jag om? Jag tänker inte ens, fingrarna skriver och jag har ingen aning om vad som händer. Min hjärna reagerar inte. Herregud ni tror säkert att jag är knäpp. Och det kanske jag är.. Jag vet inte. Vad är skillnaden mellan knäpp och normal? Vad är normal förresten? Jag menar, alla är ju olika.. Hur kan det då finnas något som kallas normalt? Shit, stackars människor som läser allt det här. Men detta är tankar ur en Amandas huvud efter 4 dagar i feber, som sitter ensam på sitt rum och lyssnar på kärleks musik.  
 
Haha herregud. Ni får ursäkta mej. Men ibland måste man få ur sig skumma saker som sitter där i hjärnan och irriterar hela tiden, man blir lixom inte av med dom tankarna. Jag vet att ni också känner så ibland.
 
Iallafall..Denna dag har jag spendert framför tvn och datorn. Film har stått på schemat typ hela dagen. Förutom en liten stund då jag tog med mej lilla syster ut och fota lite. Dock är bilderna på pappas dator så dom får ni se imorn bitti om internet vill det. Det brukar ju inte vilja sammarbeta med mej. Nej gud, nu är det dags att sätta punkt för denna enormt ointressanta bibel, och gå och lägga sig. Godnatt kära vänner och ovänner. Vi hörs imorn.
 
Haha jag och den där jävla effekten som gör att jag får stora ögon. Tycker om den.

I am me

Kategori: Allmänt

Halloj!
Som dom flesta antagligen har märkt så snöar det ute! Så fruktansvärt underbart så jag dör! 
Iallafall så fick jag nyss veta att jag och Sara ska sjunga helt själv på en uppvisning i skolan till: 
Hahahahahahhahahahahahaah! Det är ju jätte höga toner??? Och jag och Sara kan ju inte sjunga så högt? Shit...Ett lycka till skulle sitta fint! Haha nu blev jag enormt nervös för den där jävla uppvisningen... Hahaha sjunga? Herregud, detta ska jag fan ha A i betyg för! 
Iallafall så ska jag ta med kameran och ut och fota lite snart för har tråkigt och vädret är underbart!
Vi hörs senare.
 
 
Förresten..Detta måste ju vara typ den snyggaste som finns?!
 

+inspo

Kategori: Allmänt

Haha alla andras inspo är typ kläder osv... Inte min.

Torsdag

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Mår bättre nu på morgonen så nu är jag glad! Fast ska ändå bara sitta hemma och kolla på film idag eftersom febern är kvar. Men iallafall så stter jag och äter vindruvor och kollar på tv med systrarna just nu. Om en stund ska jag till vårdcentralen och kolla nånting, vet inte vad det är riktigt men det märks. Men vi hörs senare,hejdå.
 
Sitter vid en dator utan bilder. Men jag hittade en, på våran katt Svante, så här är han.

Helvetes dag

Kategori: Allmänt

Åh jag orkar inte. Febern ger sig aldrig och nu på kvällen har jag börjat må jätte illa. Blir ingen skolan imorn heller. Får hoppas att jag kan gå på fredag. För då är det reunion med gotland gänget också! (alltså, vi som sov i samma rum) Åh vad jag längtar!! Helt sjukt!  Iallafall så bli det att krypa ner i sängen nu och sova. Förhoppningsvis mår jag bättre imorn. Vi hörs imorn bitti, godnatt kära vänner. Puss!
 
 
Japp..Och där är jag. Gammal bild.

Grinchen

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Eller det är väll inte morgon fortfarande, men skitsamma. Har inte kunnat blogga nu på förmiddagen för mitt internet i mobilen som jag använder i datorn ville inte fungera. Men teknisk som jag är så fixade jag det.
Iallafall så jag suttit och tittat på tv hela dagen, men nu ska jag ladda ner en film. Kan ni gissa vilken sorts film? Haha en julfilm.....Grinchen är ju en mysig film. Och jag dör snart för att jag vill ha jul. Det är bara 38 dagar kvar till Julkalendern börjar!!!!! ÅÅÅÅH!!! Haha min blogg är jobbig,jag är jobbig. Bara masa jul. Ska sluta nu. Lovar.
 
Men ska ladda ner filmen nu och lite annat så vi hörs sen,hejdå.

Myskväll

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Ligger nerbäddad i soffan med täcke och allt och tittar på twilight med systrarna. Kollar runt lite på sånna där tröjor som jag visade att jag ville ha förut, och jag har hittat den perfekta tröjan!! Åh är helt förälskad i den! Blir nog att beställa den sen. Åh ska ha den jämt,så mysig och så fin! Hihi ni får se den sen om jag beställer den. Ni kommer älska den..Eller det kanske bara är jag som gör? Haha skitsamma.
Är så mätt så jag spricker snart. Blev att fuska med pizza idag istället med gröt, för mamma hann äta upp gröten innan mej :( 
Ikväll blir det samma som igår, myskväll med mamma framför en film skulle jag tro. Ingen skola imorn heller. Taggar till tisdag, då ska jag till frisören och färga håret. Blir mörkbrunt som min riktiga hårfärg är,blir skönt att se ut som vanligt igen. Haha vet att ni bryr er så jävla mycket om det.. Haha vi hörs lite senare, pusshej.
 
Äej vafan...Ni fick se den nu. Visst är den fin?!!

Åh vad jag vill ha!!!!

Kategori: Allmänt

ÄR DET NÅGON SOM VET VART MAN HITTAR SÅNNA HÄR?? JAG HAR BLIVIT KÄR!!

Dagen är förstörd

Kategori: Allmänt

Åh jag är arg. Är ju som sagt sjuk och mår inte alls bra, men min lillasyster Agnes har ögonfluss så hon måste också vara hemma. Men då låtsas min andra lillasyster Alexandra att hon också är sjuk för att slippa gå till skolan..Men hon är inte sjuk för 5 öre. Och när Alexandra är hemma så är det ett helvete här! Hon är den kaxigaste jävla ungen nånsin! Hon kommer förstöra hela dagen för hon bara skriker och gör elaka saker hela tiden. Fan. Jag kommer slå ungjäveln om hon gör nått idag. Blir så förbannad.
 
Oj där fick jag ett litet utbrott...Godmorgon förresten kära läsare! Japp som ni märker så började denna morgon inge bra..Men förhoppningsvis blir det väll bättre. Jag ska iallafall fuska i mitt nyttiga liv som jag äter, och äta lite tomtegröt med kanel och socker i. Hahaha nu fortsätter julfasonerna. Herregud men jag blev så sugen för vi hade ju det hemma och som ni har märkt så är jag helt inne på julen just nu, så det va kört på en gång när jag såg det.
Haha så det och te blir frukost, och mer julfilmer. Haha vi hörs mer sen.
 
Tomten är far till alla barnen, och Ensam hemma 1&2 för dom i dom firar dom jul.

The White Beauty

Kategori: Allmänt

Min syster Agnes. Bilder från idag.
Mår bara sämre så blir ingen skola imorn heller, så ikväll blir det myskväll med mamma och minstingen. Sitter just nu och äter varma koppen (soppa) och om en stund blir det film och kex&ost. Mys! Hörs imorn,puss hej.

Been here forever

Kategori: Allmänt

Huset är så varmt så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Har jätte ont i huvet men det finns ingen Ipren eller liknande tablett så ska ta mej en liten promenad ute i den friska luften och hoppas på att huvudvärken försvinner.
Kanske tar med mej kameran också när jag ändå är ute, så ni kanske får några bilder sen. Men bara kanske.
Men nu ska jag klä på mej och gå ut,hejdå.
 
Haha..gammal bild på mej och Alma.
Jädrans effekter....

Nu fortsätter galenskaperna

Kategori: Allmänt

Oj nu har jag tappat det. Nu har precis laddat ner en julfilm, så nu ska jag titta på den och så har jag mina små kattungar i knät och även en större katt. Och ja, självklart är ljusen tända och tekoppen i handen. Haha herregud hata mej inte.
Bästa julfilmen, lovar!!
 

Lite Funderingar...

Kategori: Allmänt

En sak som jag inte förstår mej på, eller snarare sagt stör mej på, är bloggar som handlar om mode. Självklart så får man skriva om mode om det är det man är intresserad av, men det behöver väll inte gå överstyr. Överallt har jag läst ¨Åh detta är ett måste i höst¨ , ¨Äntligen får jag klä mej i vinrött¨. Vaddå ett måste i höst? Måste alla ha samma smak på kläder? Hur kul är det om alla går runt i samma kläder? Oftast när jag tittar runt på bloggar och ser massa kläder som man tydligen ¨måste¨ ha i höst så tycker jag att dom är fula. Inte alls min stil. Måste jag köpa dom då? Eller det där med att man äntligen får klä sig i vissa färger? Jag fattar inte. Vill jag klä mej i vinrött på hösten som många tydligen tycker är bra, ja men då gör jag väll det. Men vill jag klä mej i vinrött på våren,så gör jag väll det också. Det finns väll inget som säger att man bara kan ha vissa färger vissa årstider? Så jag känner att om man nu vill skriva om mode på sin blogg, så måste man väll inte säga att detta ¨måste man ha i höst, eller klä dig i den här färgen för den passar din hudton nu på hösten när man blir lite ljusare i hyn¨ Haha men om någon har varit utomlands då? Tänk om det är nån som inte är ljus? Herregud. Det går överstyr. Och enligt min åsikt så är det inte så kul att läsa en blogg som nästan bara handlar om kläder och smink. För alla måste få ha sin egen stil och åsikt om vad som är fint och vad som är fult. 
 
Haters gonna hate, men det va min åsikt. Tack o hej.

October morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Idag ligger jag kvar hemma i soffan med en hals som dödar mej och en näsa som rinner. 
Men jag klagar inte för nu får jag sitta här med mina tända ljus och te hela dagen.
Känner att det är riktigt skönt att det är lov till helgen,helt underbart! Och att det snart är Halloween, och det ska jag fira med en massa goa vänner! Åh och efter det så är det inte långt kvar till jullov!!! ÅH! Fast innan lujlovet så längtar jag till 1a December när julkalendern börjar och när man kan tända första adventsljuset, pynta huset, sjunga julsånger, när första snön kommer, köpa gran, klä granen, äta julskinka, köpa julklappar till sina nära och kära, baka lussekatter och knäck, och massa annat julgodis, baka pepparkakor och pepparkakshus, kolla julfilmer, kolla när småsystrarna går luciatåg, åka till farmor och farfar, och mormor och morfar och mysa hemma hos dom ( där det alltid är jätte julpyntat runt jul ) Åh herregud vad jag längtar!! Jag börjar bli galen tror jag..Men har aldrig längtat såhär mycket som i år! Haha ni tycker säkert att jag är knäpp. Nej gud jag skulle bara säga godmorgon, men så blev det ju inte riktigt..Ännu ett inlägg om julen. Haha ha en bra dag!
 
Nu tänkte jag varna er för att det kommer väldigt mycket bilder som har med julen att göra..Jag menar väldigt många! 
 
Haha herregud och julen är inte ens här än... Tänk er vad mycket bilder på julen ni kommer få framåt December nån gång som jag har tagis själv ( för bilderna där uppe tog jag från google ) Jag kommer få problem i jul. För jag kommer vilja ta kort på precis allt. Herregud jag har blivit galen, på riktigt. 

Underbara Fina Höst

Kategori: Allmänt

Haha några tråkiga höst bilder,men dom är mysiga för löven är fina. Puss hej.

Mina Älskade Vänner

Kategori: Allmänt

Har inte bloggat för har haft annat för mej. I Fredags så sov mina älskade vän Sara här, vi kollade på film och prata i genom precis allt man kan prata om. Vi somnade runt 3 på natten,vaknade vid 7 för att vi skulle sjunga för min syster som fyllde 4, sen gick vi och la oss igen och vaknade vid 14.00.......Haha. Vid 18.00 ungefär tror jag det va så åkte jag bort mot landet, till Hanna där hon Becca och Malin va. Åt god mat och dampade loss precis som vanligt. Åh bästa känslan när man är med dom! Kom precis hem därifrån, på morgonen nu så kollade vi på typ världens bästa film! ''The lucky one''. Om ni inte har sett den så måste ni göra det!!! Nu har jag jätte ont i huvet så ska ta en Ipren och sen gå ut och fota lite och rensa tankarna. Det behövs. Hör av mej sen med lite nya bilder,puss.
Min lilla 4a åring.

pain is only weakness leaving the body

Kategori: Allmänt

Shit nu är jag trött!!! Hade lämnat min cykel på skolan under natten för att vi skulle på konsert på morgonen nu med skolan. Så jag tänkte att jag kunde cykla hem den efter skolan idag. TROR NI INTE ATT JAG GLÖMMER NYCKELN??? JO! Åhhhhhhh vad sur jag blev när jag kom på det. Så nu har jag rullat hem min cykel på framhjulet och burit upp bakhjulet. Fyfan! Tog sällskap hem med Sara och Sebastian också. Nu sitter jag och väntar på att Ahmed ska sluta skolan och höra av sig om när vi kan va. Om vi ens hinner va idag..För jag måste vara barnvakt sen. Konserten idag var väll.. Helt okej. Jag kände dock bara igen 2 av låtarna så det va väll inte jätte kul direkt.
Men nu ska jag lägga mej och vila i soffan för knäckte till ryggen imorse så har jätte ont. Men vi hörs sen, puss.
 
Haha det ser ut som det är bajs på dom, men det är faktiskt frosting!

Morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Är gladis idag. Vet ej varför riktigt men det känns som om det blir en bra dag idag bara. Börjar dagen med att gå på nån konsert med skolan och efter det tillbaka till skolan och ha so och sen slutar jag. Gött! Efter skolan ska jag va med Ahmed, vi ska ta kort...Om vädret tillåter oss att göra det vill säga... Senare kommer Sara hit och så sover hon här också. Ska göra ett tappert försök till att tvinga med henne till hockeyn också. Men vi får väll se om jag lyckas.
Nu ska jag gå och hitta nått att ha på mej denna regninga dag, men vi hörs senare. Pusshej.
Danacup♥ Vill tillbaka NUUUUUUUUU!!!!

My Only One

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Har inte kunnat blogga idag för direkt efter skolan så åkte jag, Ronja och Amanda till nobel och kollade fotboll. När det var slut så hämtade mamma mej och så åkte vi och handlade och nu kom jag hem. Nu ska jag baka cupcakes,får väll se hur det går......... Och imorn är det äntligen Fredag och bara en vecka kvar till lov! Åh så götttt!!!
Helgen kommer bli as bra!
FREDAG: Va med Ahmed. Gå på hockey och så sover Sara hos mej.
LÖRDAG: Sjunga för Alma på morgonen som fyller 4. Sen sova hos Hanna på kvällen med tjejerna.
SÖNDAG: Va med tjejerna skuuulle jag troo.
Jappjapp, så ser det ut! Saknar tjejerna jätte mycket så ska bli jätte kul på Lördag!
Men nu ska jag baka så vi hörs imorn bitti,hejdå.
ÅH vad jag saknar!!!! Gotland och mina älskade vänner!! ♥

One Grain Of Sand

Kategori: Allmänt

Jälvla internet här hemma som aldrig funkar!! Blir så arg på det!!
Förlåt för att jag inte bloggade så mycket igår, men det gick ju inte som sagt.
Får hoppas på att det går bättre idag!
Behöver inte säga vad jag gör just nu för vid det här laget så vet ni nog allt om alla tända ljus och mitt te osv..
Men idag ska jag göra nån matteläxa sen åka och handla med mamma och ikväll ska jag gå en promnix med Simon, och så ska vi tvinga med Gabriel också. Efter matteläxorna är klara så är alla läxor färdiga för den här veckan,så gött!!
Skrev 8 sidor om fysik igår för att vi skulle göra en sammanfattning..Och när jag precis skrivit klart dom sidorna så finns det längst ner på sista sidan i kapitlet i boken..Vaddå? JO en sammanfattning och den täckte en sida. OCH JAG SKREV 8???? Åh då blev jag arg!! Men gjort är gjort.
Och sen är jag arg för att det regnar hela tiden så att jag inte kan gå ut och ta kort..Haha mina syskon vägrar stå i regnet.. Men får hoppas att det är sol på Fredag för då ska jag ut och ta kort med Ahmed. Idag är det fysikprov i skolan och annars är dagen ganska chill, fast Torsdagar är längsta dagarna men det gör inget. Oj vad mycket ointressant jag skriver..Haha stackare som läser min blogg,hörs sen!
 
Haha och en tråkig bild på det. Shit.
 

The Big Bang

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Internet ville inte sammarbeta med mej igår så det blev inget bloggande. Men nu funkar det iallafall. Var med Sara hela dagen igår och vi ''pluggade'' och åt en massa sen gick vi runt i hela stan typ och var ute och gjorde en sak...Hemligt,hihi.
Sen när vi kom hem så åt vi igen och sen kollade vi på Disney hela kvällen.
Nu ska jag gå och somna i soffan,orkar inte med skola idag,fyfan! Och idag är det en riktig pluggdag när jag kommer hem också..ÅÅÅÅÅÅÅHHHHH ORKAR INTE!!!!!!!
Vi hörs sen om internet vill det,hejdå.
Haha åh vad dåligt det är med nya bilder nu för tiden...Lovar att fixa nya snart!

It's like wishing for rain as I stand in the desert

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Det började regna igår så det blev inga bilder på syrran tyvärr. Haha hon vägrade gå ut...
Så jag satt hemma framför tvn istället.
Nu på morgonen har jag haft det jätte mysigt!! Tände som vanligt en massa ljus och drack te,fuskade även och doppade några pepparkakor i mitt te. Mina systrar satt bredvid mej och åt frukost och vi satt och pratade och sa att det kändes som det va jul....Haha jag är så beroende av att prata om jul så det är sjukt..Längtar mer än nånsin!!Idag är det en kort dag i skolan och efter skolan ska jag leka med Sara,får se vad vi hittar på men jag lovar att höra av mej direkt efter skolan!
Hoppas ni får en bra dag,puss hej.
 
Haha och DÄR kom dom. Dom där jävla ljusen igen tänker ni...

A drop in the ocean, A change in the weather

Kategori: Allmänt

Hej.
Idag har vi haft orienteringstävling i skolan, och det gick väll bra.
När jag kom hem så gjorde jag och min syster soppa till oss för vi va så hungriga!
Nu har 2 av mina systar åkt till dansen och snart ska jag ta med mej minstingen och gå ut och ta kort.
Resultat får ni se ikväll.
Är trött och lite nedstämd så orkar inte dra bibeln nu, så vi hörs mer sen,pusshej.
 
One step closer.

Be strong girl

Kategori: Allmänt

Klarar inte av att bara sitta här så jag bloggar ändå..vet att jag sa att jag inte skulle men.
 
Igår så skrev jag ju inget om vad jag hade gjort så kan ju göra det nu.
Jag vaknade bredvid mina favoriter Hanna och Molly. Hanna åkte efter en stund och då gjorde jag och Molly oss i ordning och tog en promenad till stan och åt på som hemma. Efter det gick vi till marknaden och mötte Olle och Nisse (Gud vad jag har saknat dom grabbarna!!!) och så köpte vi munkar och gick till nobel. Vi kollade när små pojkarna spelade hockey och bofors fick stor stryk mot Färjestad, 0-11 tror jag det blev..haha stackarna.
Efter det fick jag skjuts hem av bästevän och hennes familj och så satte jag mej framför en film med familjen.
 
Nu sitter jag här och har precis tittat på film och tänt ljus,ska snart sätta på en ny film och mysa hela morgonen.
Har även gjort varm choklad till mina systrar...Som sagt så gör jag onyttiga saker som alla andra kan äta och dricka nu när inte jag får göra det.
Senare ska jag nog med mamma till västerås så vi får se om vi hörs nått mej idag,puss hej.
 
Haha ser dyng äckligt ut...................................

I would rather learn what it feels like to burn, than feel nothing at all

Kategori: Allmänt

Jobbiga dagar. 
Har ingen lust att blogga just nu,bara så ni vet. Vi hörs när jag mår bättre och känner för att skriva igen.
Vill bara säga att just nu är mina vänner allt,ni är bäst!!
 
Mitt fina rum i bakrunden osv......

A monkey needs to dance and so do you

Kategori: Allmänt

Hejsan, praoveckan är över och det är faktiskt skönt!
Om en stund ska jag iväg och gymma med Hanniiii, åh vad jag har saknat henne!! Det var länge sen jag träffa henne!
Har nyss bakat äppelpaj till min familj (I brist annat att göra) Själv äter jag ju inte sånt längre så jag gör till andra för att dom ska bli tjocka istället....Haha känns så mycket bättre då!!
Ska även försöka få Hanna att sova här!
Och så ska jag ut och fota lite skulle jag tro så att ni får lite nya bilder,men vi hörs senare. Puss.
 
 

Be who you want to be

Kategori: Allmänt

Drar till Västerås med mammi nu, så vi hörs ikväll. Puss.
Haha körsbär från i sommras.
I brist på bilder.

Dålig bloggning

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig bloggning men har inte orkat,haha för lat. Nejdå men va med Becca i förrgår och vi gjorde ingenting,satt och kollade på disney i typ 4 timmar,haha töntar. Och igår va jag med Sara L,det va jättebra, för fick prata av mej en massa skit och det kändes jättebra!! Nu sitter jag och dricker te och ska strax gå till dagis med Alma och möta Ahmed. Bara 2 dagar kvar nu,så skönt så jag dör!!!!!
Längtar tillbaka till skolan,för där slipper man vara ute i flera timmar och låtsas att man har jätte kul med massa små barn. Idag ska jag och Ahmed ha samling med dom också,haha typ sjunga och sånt. Jippi..............
Nej nu ska jag börja gå snart så vi hörs sen,LOVAR!
 
I det här kalla vädret längtar jag verkligen tillbka till Turkiet!
 

we're moving up in the speed of light

Kategori: Allmänt

Back from hell. Haha nejdå,jag tycker faktiskt jätte mycket om dom små barnen. Idag var det inte lika tufft som igår,nu va barnen inte lika rädda för mej och Ahmed och dom var inte lika jobbiga. Haha världens sötaste ungar,helt klart!
Nu sitter jag hemma och väntar på att Becca ska komma hit,ska hinna äta nått innan också för är jätte hungrig!
Hörs mer sen,hejdå.
 

I said you, I've been waiting for a long time

Kategori: Allmänt

Godmorgon,Sitter här och taggar inför en till dag på dagis. Haha är inte så jätte taggad om jag ska vara ärlig.
Äter frukost och väntar på att klockan ska gå,så att jag kan åka iväg och sen få komma hem och va med Becca. Saknar henne så ska bli kul att träffa henne!!
Har inte så mycket mer att säga just nu,vi hörs sen efter jobbet.
 
Här är 2 bilder på min enorma hotell frukost.....eller inte.
Åt bara en macka och mandarinen..orkade inte mer...

Prao dag 1, avklarad.

Kategori: Allmänt

Shit.....Att jobba på dagis var nog jobbigare än vad vi trodde. Haha jag och Ahmed var typ döda vid 13.00. Vi höll båda på att somna i en soffa. Men barnen är jätte söta och det var roligt!
Nu ska jag snart iväg och handla med mamma, och senare ska jag göra matteläxor!
Ikväll eller imorn så får ni bättre bild på mitt hår också,hejdå puss.
 
random bild.

Min tråkiga morgon

Kategori: Allmänt

Förlåt för att jag tog en bloggfri dag igår,men jag hann inte blogga.
Fyllde på med färg i håret och var ute på en pw. Sen grejade jag med en massa annat.
Idag iallafall så är det första dagen på prao veckan. Ska möta Ahmed om lite mindre än en timme och så börjar våran kariär som dagisfröknar. Hahahaha herrgud hur ska vi klara det här?? Massa barn + mej och Ahmed....Haha.
Nu sitter jag (som vanligt) och dricker te med tända ljus. Plus en skål med mandarinklyftor,knasigt ord det där.
Har inge mer att dela med mej om just nu,men jag lovar att vi hörs efter jobbet. (Nu lät jag vuxen) Haha puss hejdå.
 

surprise

Kategori: Allmänt

FÖRE:
 
EFTER:
 
Det var ni inte beredda på va???
 

We could start the universe with our heartbeats tonight

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Vaknade bredvis Molly idag och vi gick upp och åt frukost sen kollade vi på Twilight. Efter det bakade vi bröd och när det va i ugnen så gjorde vi oss i ordning. Sen när brödet var färdigt gick vi på picknick med min syster. Det var jätte mysigt! Skulle egentligen ha övernattning med min klass inatt,men känner att jag måste vara hemma med min mamma ikväll och prata med henne så det blir ingen övernattning för mej. Tråkigt!
 
Picknick

I'm a teenager, I'm supposed to learn from my own mistakes

Kategori: Allmänt

Haha alla dessa tankar i mitt huvud som snurrar runt,vet inte vad jag ska göra med dom. Iallafall så ska Molly sova här inatt,blir myspys! Hon ska färga mitt hår.........BRUNT ;o Vågar jag det tro???? Jadå,jag behöver en förändring i mitt liv just nu!! Och det blir en perfekt en.
 
Idag så gick skolan jätte fort! Vi hann bestämma klasströjor och jag blev jätte nöjd med hur den ser ut! 
Efter det var det en jätte lång rast så jag sprang in till hemkunskapen och bakade bullar med Ahmed. Dom blev faktiskt jätte goda,även fast det var jag och Ahmed som bakade. (Brukar inte bli så bra då) Haha men vi lyckades! 
 
Nu ska jag fixa lite grejer innan Molly kommer så vi hörs sen,puss.
Gosunge!

The Big Scary Train

Kategori: Allmänt

Har verkligen inte hunnit att blogga idag,förlåt!
Idag iallfall hade vi något som heter nålplockardag i skolan. Det betyder att man får välja helt själv vilka sorts lektioner man vill ha. Men jag behövde bara gå på 2 av dom,och sen drog jag iväg till bråtenspåret och var funktionär som sagt till 7orna. Vi fick sluta kl 14.00 så det va härligt med tanke på att vi slutar 15.30 i vanliga fall.
När jag kom hem så skulle jag göra matteläxor egentligen...Blev det så??? NÄ. Hösten lockade för mycket och som vanligt så hamnade jag bakom kameran pch tog kort på mina syskon..Vilken skräll va? Haha men jag mår så bra när jag har kameran i handen,känner mej säker på nått vis. (jag låter konstig jag vet,men that's the way it is.)
Det är det här jag brinner för och just nu går det typ före allt..Det kan ju vara en nackdel när det gäller vissa saker,men allt löser sig tillslut ändå.
 
Ikväll får ni inga bilder på ljus (Haha ÄNTLIGEN slipper vi dom) Erkänn att ni tänker så? Enligt min åsikt är det mysigt med sånna bilder! Men ikväll iallafall så får ni några av bilderna från dagen med mina tjejer,puss och godnatt.
 
Bilderna här uppe är på min minsta syster Alma. På henne tog jag bara naturliga höst bilder.
Agnes & Alexandra. Finns många fler bilder på dom, men dom här var dom ända som jag orkade fixa till lite ikväll. Dom är ''Arbetare'' på bilderna (där av smutsen i ansiktet) Bättre bilder får ni en annan dag.
Shit vad jag bombar er med bilder. Men jag skulle inte vilja läsa en blogg utan bilder,så ni kan inte klaga på att det inte finns nått att titta på iallafall. Haha godnatt.
 

Drar till med en skräll

Kategori: Allmänt

Tänkte att jag skulle dra till med en riktig skräll nu på kvällen. Tänkte visa några snabba kort från nu på kvällen om hur det ser ut vid min tv just nu...
 
Hahaha mina nya ljus<3333333333333
ÄLSKAR LJUS!!!!
Nu ska jag springa genom duschen och sen kolla på film med mamma,hörs imorn bitti,men nya ljus bilder (skulle jag tro)

Min skitunge

Kategori: Allmänt

Tänkte göra ett inlägg om den jobbigaste,äckligaste,dummaste,mest irriterande ungen i hela världen.
Haha hon heter Alma. Hon fyller 4år i Oktober. Hon är ``A pain in the ass´´ så att säga..Hon är trotsig och bara skriker så fort man säger nått till henne och hon kaxar emot hela tiden. Minst 457 gånger om dagen så vill man strypa ungjäveln! Hon rör allting och tar mina saker alldeles för ofta, och hon bär på en förbannelse. En förbannelse som gör att allt hon rör vid går sönder, av någon anledning. Hon går mej på nerverna och gör mej galen varje dag.
Haha MEN detta är också sen sötaste,gosigaste,finaste,bästa lilla barnet någonsin! Hon hjälper mej med allt jag ber om. ``Hämtar du det där Alma,du får 1 krona´´ -JA!! Hon är den bästa som finns,min lilla tjocka gosunge,mitt hjärta,min ögonsten!
 
Och här är hon:
 

Hey boy I'm waiting on ya

Kategori: Allmänt

Tjenare!
Just nu sitter jag och tar det lungt och äter kesella efter en jobbig dag i skolan med matteprov osv. Haha sista lektionen var jag jobbig. Jag var enormt övertrött så jag satt och sjöng och prata och skratta åt allting..stackars Ronja och Therese som satt bredvid mej. Snart ska jag iväg till örebro med mamma och pappa. Ska inte köpa något. Bara ljus. Hahaha jag är galen i ljus,som jag kan tända på morgonen,det ända jag tänker på typ, hey phsyko...................Haha imorn är det en jätte lugn dag. Börjar halv 9 och sen får jag göra vad jag vill typ fram till 12.30 tror jag det va,för då ska jag stå i målet på 7ornas orienterings tävling,och ta emot dom när dom har sprungit i mål. Sen går jag hem. Så bäst för 7orna att dom springer snabbt så att jag kommer hem nån gång!!
 
Haha sen kanske jag ska baka bröd sen..Och kolla på ¨The notebook¨ med mamsen. Sen sova. Hahahah K Amanda sluta bara skriva! Vi hörs kanske sen, annars imorn bitti.
 
Hello gorgeous!

Jul inlägg

Kategori: Allmänt

Gud vad jag längtar till julen! Det är det absolut bästa på hela året,att dela ut julklappar till varandra och umgås med dom man tycker om. Och laga god julmat tillsammas och kolla Kalle anka. Och tomtens verkstad. ÅÅÅÅHH jag längtar!! Ska köpa jätte fina julklappar till min familj har jag bestämt mej för! Godmorgon förresten!
Haha sitter här och äter fil och tänker på julen tydligen..Tänkte avsluta detta inlägg med att säga att snart åker jag till bråten och har idrott i bråten spåret och idag ska jag plugga fysik. Vi hörs sen.
 
Haha ni får google bilder idag.

Listen into your heart

Kategori: Allmänt

Internet knövlar så jag blir tokig!
Det är därför det bliir lite glest med inlägg just nu. Hoppas att det löser sig,men bloggar så ofta jag kan.
Idag har jag varit med min underbara Sara,älskar henne! Finns inget bätte än att vara med en person som verkligen förstår allt man pratar om,och tycker samma sak. Vi tog en massa fina kort på sara och här får ni några av dom:
 
Min fina vän.
 
Godnatt hörs imorn bitti.

I am feeling one thing

Kategori: Allmänt

Hallå!
Skolan idag va väll okej,förutom att min klass hade damp på musiken. Annars helt okej.
 
Prov imorn så ikväll ska jag plugga genom det så att det sitter! Annars kanske jag ska ut och foto med lillasyster,som vanligt. Just nu sitter jag och äter kesella med hallon,så himla gott! Ska försöka hinna med en PW sen också men får se hur det blir med det. 
 
Sen vill jag bara säga att vi fick en massa papper och en bok om gymnasium idag,och så såg vi en film om gymnasium. Och fyfan vad jag längtar!! Aldrig längtat såhär mycket till något förut tror jag. Åh tänk er att få gå och utbilda sig till precis det man vill,ska bli fotograf och jag avlider snart. Vill dit NU! Vill lära mej nu,vill inte gå i tråkiga 9an. Haha vad jobbig jag är..Men det ska bli så himla underbart!! Och även att få se lite annat än den här staden. Ska ju gå i Örebro och det ska bli så skönt. Haha Molly och jag har kommit på att då är det ju jätte lätt att åka till Marieberg och shoppa och sånt om man vill,haha hur gött??? Sen kanske det till och med blir så att jag och Molly flyttar dit på vårterminen i 1an,eller möjligtvis 2an. Skulle vara så kul att köpa möbler och inreda en lägenhet som vi ska bo i. Åh vilka planer jag har,eller vi faktiskt. Om ni visste vad jag och Molly har för planer..Haha herregud,livet är för kort för allt som vi vill göra. Men allt löser sig i slutändan. 
 
Shit vad jag babblar,vi hör ikväll igen. Puss.
 
GODASTE!!!!

If you fall I will catch you

Kategori: Allmänt

Godmorgon kära läsare!
Gick upp vid 6 som vanligt för att tända ljus och dricka te och det där som jag alltid gör, ni vet. Blev sen inte lika lycklig när jag gick in på facebook där Frida påminde klassen om att vi börjar 09.25. Haha missade att sova nån timme extra där. Äsch,det är skönt ändå för nu behöver jag verkligen inte stressa. Haha och ett stort tack till Frida som skrev det så att jag inte hade åkt till skolan alldeles för tidigt!
Nu då?
Ska sitta i soffan och mysa framför tvn riktigt länge och kolla lite på so-provet tills imorn. Även gå igenom ackorden(?) i huvet på gitarren eftersom jag har prov i det idag.
Hitta nått att ha på sig kan ju va en sak att göra också,känns ju lite dumt att gå naken till skolan..
Har inte så mycket mer att berätta om just nu,så vi hörs efter skolan,puss!
 
Här är några snabba kort från nu på morgonen:
 
 
Dåligt med fantasi i bilderna nu för tiden,men ska ta nya imorn med Sara Lövestig,så då blir det nytt!