Måndag 23 September

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Har nu minskat plugghögen rejält genom att få bort allt förutom matten som är tills på Torsdag, så skönt!
Har även hunnit med att äta mammas supergoda köttfärslimpa och nu är det snart läggdags för att imorn orka med veckans mördar-dag. Dubbel historia och dubbel natur står på schemat och även historia prov kl 8. Usch! Men sen är det ju ledigt på Onsdag vilket gör det hela lite bättre!
Hoppas ni haft en bra dag, puss.
 

Q/A angående ''HEJ FRÅN WALTHERS''

Kategori: Allmänt

Har du tagit dom bilderna med skoldatorn? Isåfall vilket program har du användt?

Nej jag har inte tagit dom med skoldatorn. Jag har med min egna dator till skolan så att jag inte behöver använda skoldatorn, så bilderna är tagna med min macbook.

Hej förresten!
Jag vet att jag är fruktansvärt dålig på att blogga. Men jag ska bättra mej (okej hur många gånger har jag inte sagt det?) Men nu ska jag det! Lovar.
Med början imorn, haha puss.
weheartit
 

HEJ FRÅN WALTHERS

Kategori: Allmänt

Q/A

Kategori: Allmänt

Anonym- Hur tar man sådana bilder? vad använder man för material, objektiv osv?

Nu kommer jag vara jobbig mot dej som ställt denna fråga, men jag är en sån som gärna håller mina fototekniker för mej själv. Ni vet ''yrkes hemligheter'' haha nej men jag kan väll säga lite iallafall.
Hur jag gjorde kommer jag inte berätta för det knäcker ju hela mitt arbete i princip haha, men jag kan berätta vad jag använde för material och objektiv.
Jag använde mej av: Massor av glitter, liksom mängder av glitter. Sen olika lampor, olika bakgrunder och olika underlag. Och sen min kamera Nikon D300 och mitt objektiv Tamron macro 90mm f2.8.
Mer än så säger jag inte tyvärr, för då helt plötsligt så är inte mina bilder speciella om flera ska göra likadana. Hoppas ni förstår det, och accepterar att det. Men nu vet ni iallafall vad för material jag använde på ett ungefär.
Ljus, bakrunder och underlag beror ju på hur ni vill att just era bilder ska se ut.
 

Onsdag

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag har varit en bra dag, precis som vanligt nu för tiden. Allt är så bra just nu.
Har verkligen hittat rätt! Skolan är super, mina vänner är verkligen bäst i världen, och jag är bara lycklig just nu helt enkelt.
 
Om en stund är det idol så då blir det myskväll framför tvn med min familj och sen sova tidigt så att jag orkar skolan imorn utan att somna igen haha.. Får se om jag kommer upp ur sängen imorn också eftersom jag har träningsverk sen träningen imorse redan.
Jaja nu ska jag sluta tjata, ha en bra kväll!
 
Weheartit 

Autumn

Kategori: Allmänt

September är här, vilket betyder plugg för min del.
Matte, Svenska och Spanska står på dagens schema tyvärr. Men eftersom det är kallt ute idag och hösten verkligen har slagit till så gör det inget att sitta inne.
Ha en bra dag allihopa, kram!