Isn't he lovely, Isn't he wonderful

Kategori: Allmänt

Halloj!
Idag har jag inte gjort så himlans mycket. Var och kollade på match förut och det blev förlust. Sen har jag pluggat och varit med mamma och handlat. Sen kom det även förbi en familj som har köpt en kattunge av oss för en vecka sen,dom köpte min favorit! Och nu ville dom ha en till så dom kom och köpte en till idag. Men dom hade med sig min lilla favorit hit samtidigt så att vi skulle få träffa henne,åh gud så jag saknar henne! Haha ja jag vet att det är en kattunge,men hon är min bebis. Iallafall så tänkte jag visa er några söta bilder på favoriten (Skrollan) som hon heter,fast jag kallar henne för Molle.
 
Haha och JA, det är en nakenkatt.
 
 

I'm dying just to know your name

Kategori: Allmänt

Hej och förlåt för extremt dålig bloggning! Internet här hemma har inte fungerat som det ska.
 
Iallafall så sov jag hos Molly i fredags,vi gick pw..slutade med att vi hade gått en jävla mil när vi va klara. Igår åkte vi hem till mej och sen kom Lisa och Sara och vi har haft en as kul kväll! Har saknat dom här kvällarna tillsammans!
Idag är det match mot p-99 ksks, haha får se hur det går. Så jag ska iväg och kolla på det eftersom jag inte får spela mer :( Sen hem och plugga,stenhårt!
Nej nu ska jag sätta mej vid tvn med en kopp te så att halsen blir bätte,har as ont och kan knappast prata,haha.
Men vi hörs senare,puss hej.
 
Haha hej fulast i stan.. Love you mina andra halva!

Candle morning

Kategori: Allmänt

Sitter och njuter av en mysig morgon med mina små systrar. Vi gick upp tidigt och som vanligt tände en massa ljus och kryper upp i soffan i varma filtar och dricker en varsin kopp med te. Var lite extra snäll idag och gjorde frukost på sängen till brorsan också. Älskar sånna här morgonar när man bara kan slappna av och ta det lugnt. Ingen stress.
 
MYS. Nu ska jag göra mej iordning inför träslöjd,bästa ämnet,helt klart!

Sommar 2012

Kategori: Allmänt

Har inget speciellt att berätta om min dag,så jag avslutar kvällen med några bilder från min sommar,puss.
 
Haha en jävla blandning,men en liiiiiten sammanfattning av sommarn iallafall.

Orienteringsmorgon

Kategori: Allmänt

Jippi,orienteringen i skolan börjar idag. Har det som andra lektion så jag byter om till det hemma så kan jag cykla direkt sen. Fyfan,det måste ju vara det värsta som finns?? Fast ska ju va me Ronja och Becca så då blir det bättre!!
Kvällen igår slutade (som vanligt) att jag åt vindruvor,haha knarkar vindruvor...är det farligt tro??
Idag är det plugg som gäller,plugg plugg plugg. Det blir kul.  
Nej nu måste jag gå för nu berättar lillasyster att hon har utedag och att hon vill ha varm oboy med sig,och eftersom pappa redan åkt iväg till jobbet så får jag göra det. Det står ju ''hjälpreda'' i pannan på mej kan man tro..
Haha hejdå,vi hörs sen.
 
Här är min andra syster,Agnes.
Haha och här är minstingen,Alma som vill sitta exakt som sin syster,på ett tågspår.

My one and only

Kategori: Allmänt

Japp, här får ni en av hundra olika sorters bilder som jag och min syster tar. Hon är bäst ska ni veta,hon ställer alltid upp när jag får nya ideér. Min prinsessa!
 
Kärlek till dej min underbara syster!!

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Gick upp kl 6 idag med mina systrar och tände en massa ljus och gjorde hallon och mango te,så mysigt!
Sen i lugn och ro gjorde jag mej klar för skolan,men nu måste jag kila så vi hörs mer ikväll,puss.
 
Ett litet smakprov från bilderna igår med Alexandra:
 
Min model.

Oh it's what you do to me

Kategori: Allmänt

Jag har räknat lite.. (bli inte för chockade nu,men jag kan räkna faktiskt) Iallafall så har jag räknat ut att jag har ätit 8 paket vindruvor på mindre än en vecka..Haha bästa som finns ska ni veta!!
Och idag är det studiedag,har varit och ätit lunch med bästevän på stan och sen gått med lillasyster till dagis,ska snart hämta henne där också. Ikväll kanske jag ska på hockey,om jag inte ska vara barnvakt.
 
Barnvakt,jippie...eller inte. Fast har lovat mina systrar att vi ska gå ut och ha en ''photoshoot'' Hahaha töntigaste ordet nånsin!!!! Ska iallafall ta kort på dom. Har antagligen 4 prov nästa vecka,3 iallafall så nu blir det att plugga stenhårt kommande dagar! Men ska försöka så att inte bloggen blir lidande för det.
 
Har även kommit på att jag har damp. Eller jag tror det iallafall..måste verkligen röra mej hela tiden,kan inte sitta still. Eller så är jag bara allmänt jobbig,hhm??
 
Nej nu blir inläggen bara tråkigare och tråkigare känner jag...Om någon har ett förslag på nått dom vill att jag ska skriva om så släng gärna in en kommentar så fixar jag det! Tack och hej leverpastej.
 
Hahahaha älskar effekterna på datorn!!!

you had a bad day, you taking one down

Kategori: Allmänt

Nu börjar bibeln ska i se,för herre vad jag har saker att skriva om.
Eller inte...
Jag har kommit fram till att mitt liv är enormt tråkigt,det händer aldrig något.
Måndag,inget roligt. Har bara varit i skolan,och that's it lixom.
Igår då? Jo jag färgade håret på min lilla syster,såhär blev resultatet:
Funderar starkt på att klippa av ungen håret för att det är så långt och fint! Och nej jag är inte avundsjuk,jag är mycket nöjd med den stump till hår som jag har. Japp.
Haha fan för små barn ibland.
 
Sen då? Jo Molly sov här inatt och vi dampade som vanligt så vi hann nästan inte till bussen imorse som hon skulle med,men bara nästan för vi klarade det!!
 
Nu då? Sitter och äter ett äpple,japp jag vet att ni bryr er,ni älskar att veta sånna saker,inte sant???????
Skulle egentligen ut och foto med min syster på bilden där uppe.....tills jag kom på att kamera jäveln är kvar hos farmor och farfar,såklart. Idiot Amanda.
 
Här har ni mej och äpplet.
Hejdå äpplet :(((
 
Hahahaha åh gud vilken jobbig blogg jag har,hur orkar ni läsa den ens...Haha inget liv.

Min Bästa Vän.

Kategori: Allmänt

Jag tänkte berätta lite om min bästa vän. Som ni kanske redan förstått så är det Molly.
Och för er som inte känner Molly kanske undrar,vad är det som är så speciellt med henne??
Och det ska jag försöka berätta för er!
 
Molly är den ända personen i hela världen som jag kan berätta precis allt för,mer än vad jag kan säga till min egen mamma. Hon är den ända jag kan komma till och berätta precis vad som helst,för hon förstår allt. Jag har fler vänner som jag kan gå till och berätta saker och som jag också litar på men det är Molly jag går till först. När allt känns jobbigt vet jag att jag kan komme till Molly för hon finns alltid där. Överallt där folk skriver om sina bästa vänner så står det ''jag skulle inte kunna leva utan dej,utan dej inget jag'' osv osv... Men det är så jävla sant. Om jag inte hade Molly skulle jag inte klara mej tror jag..Hon är den finaste människan på denna jord,utan tvekan! 
Hon är den mest lillgamla tjej jag nånsin träffat och hon får mej alltid på bra humör och vet exakt vad hon ska göra för att jag ska bli glad. Med henne kan jag vara mej själv och vi behöver inte skämmas för något,vi säger saker som bara vi förstår och vi tänker samma sak när det gäller allt. Hon är som min tvilling,och den bästa tvilling man kan ha!
 
Nu tänker säkert alla att hon är inte bättre än din egen bästa vän..Och det är klart hon inte är. Fast för mej är hon bäst! Men för dej så är din bästa vän den som är bäst såklart. 
 
Fast enligt mej så är hon alltid den bästa♥
 
haha döda mej inte för sista bilden tack.....

just go ahead and cry

Kategori: Allmänt

Kom hem sent igår från farmor & fafars kalas så jag slocknade nästan direkt, så det blev ingen bloggning.
Tog lite bilder på mina söta farföräldrar med kameran..men sen glömde jag kameran hemma hos dom så dom bilderna får ni se en annan dag, haha. Idag då? Hade tänkt att åka ner till stan och bjuda mamma på lunch,vill komma ut lite och det va länge sen som bara jag och mamma gjorde något! Och sen ikväll kommer min bästa vän hit och sover,toppendag!
 

down low

Kategori: Allmänt

Hejsan. Förlåt förlåt förlåt!
Har haft fullt upp dom senaste dagarna,plugg osv. Så har inte kunnat blogga. Men nu jävlar blir det ändring! Nu strax ska jag iväg på 70års kalas hos farfar,så kommer hem sent ikväll så får se om jag hinner blogga,annars hörs vi imorn,Jag lovar!
Hejdå.
 

vajndraows

Kategori: Allmänt

Jappjappjapp och för er efterblivna som inte förstod rubriken så betyder det vindruvor. Och det är precis vad jag sitter och äter just nu,som vanligt lixom. Och en till sak som börjar bli ''som vanligt'' är att jag va med Ronja idag igen. Vi gjorde ingenting,himlans kul faktiskt. Men imorn då jävlar! För då ska jag va med Molly,min kära vän som jag inte träffat på hundra år känns det som,hur kommer det sig??? Och vi ska ha en sån där jätteskoj dag...pluggdag. Wihoo känner vi om den saken. japp. 
Håller även med molly på hennes blogg,är precis som henne trött på mitt eget utseende och vill göra en förändring. En plastikoperation kanske?? HAHA. Där fick jag er allt! Nejdå skämt o sido..Vill klippa håret kort som alla andra tjejer gör. Och slinga det lite mörkare,eller kanske tillomed ljusbrunt?!?!?! Vad tror ni om det kära vänner? 
Släng gärna in en kommentar om vad ni tycker om den saken. 
tack och hej för ikväll.
 
 
Oj så söt man kan va.

If you're lost you can look and you will find me

Kategori: Allmänt

Godmorgon kära vänner. Idag är humöret inte på topp,har spanska prov och som vanligt så kan jag ingenting.
Nog om det.
Onsdag,jobbig dag för vill ha helg. Vill sova länge och vakna pigg och glad! Men nejnejnej upp kl 6.
Vet inte när jag slutar skolan idag efter det så ska jag iallafall vara barnvakt en stund och sen va med Ronja,blir mycket att va med henne nu när skolan drar igång eftersom vi har samma läxor och sånt där så vi kan göra dom tillsammans. Nu ska jag fixa resten innan skolan börjar så vi hörs senare. Puss.
 

Åhh vad jag saknar sommaren och att ta kort på mina små systrar!

Q/A

Kategori: Allmänt

  • hilda säger:

    Hur gjorde du när du färgade från brunt till blondt?

    Svar: Haha jag har dödat mitt hår totalt,för har blekt det hemma. Mina kära vänner har hjälpt mej,och mitt hår blev ju ganska slitet men nu är det som vanligt igen,så det va lätt värt det! :)                          
  • :))))) säger:

    Hur mår du nu? Vet att du haft de tufft ett tag... Tack för att du har börjat blogga igen. Har typ läst den varje dag :-)

    Svar: Nu mår jag bra igen,tack att du frågar! Kul att höra,kram!  :)        

  • shalalalalala säger:

    nemen hejsan! vad tycker du om Martins kompisar Edvin,Oskar,Adde,Emil och självklart hans bror Emil??

    Svar: Haha rolig fråga. Dom är mina favoriter,hur härliga som helst!                   
  • Hemligt säger:

    Hur är de att va tillsammans med Martin? Vem är coolast av Molly och Hanna? Vill ha svar!!

    Svar: Det är det bästa som finns!! Haha coolast av Hanna och Molly..hmm svår fråga med tanke på att dom är töntar båda två..haha                  
  • steffi säger:

    Vad heter dina bästa vänner?? hr många syskon har du?? och spelar du fotboll fortfarande??? Kramisar

    Svar: Har bara en bästavän,och det är Molly! Men sen har jag ju Hanna,Malin,Becca,Ronja och Becca också som är väldigt bra vänner!
    Jag har 4 syskon.
    Nej för min astma klarar inte av det. Kram!              
  • Andreas Berg säger:

    Hur snygg är jag jag på en skala 3 till 12!!

    Svar: 13 såklart,sötnos!                    
  • anonym säger:

    finaste 98,97,96:an både tjej och kille, på skranta! kramis

    Svar: 98: Klara Wismar & Olle Detter. 97: Molly Holmen & Olle Nordström.                 
  • Svar till över säger:

    96 or går ju inte på skranta.

    Svar: Haha nepp.                  
  • Anonym säger:

    Vad tycker du om den muskulösa, starka, Utomordentliga brodern Emil?

    Svar: Haha han är bäst!      
  • Anonym säger:

    Favoritfärg?? Hur ska den perfekta lillasysterna vara?? Ska du inte släppa Martin snart så jag kan få honom ;) Vad tycker du om att göra på fritiden?? Aldrig funderat på att gå med i ödamöb??

    Svar: Gillar alla färger.
    Som mina är!
    Haha du kan ta honom ;)     
    Haha sjunga när ingen hör,va med mina vänner och sånt som vanliga tonåringar brukar göra.
    Nepp aldrig.       
  • Martin  säger:

    När ska du erkänna att du egentligen håller på Liverpool? ;)

    Svar: När helvetet fryser över.                    
  • fettanonym säger:

    Vem är absolut bäst på allting i hela världen ? Ledtråd...börjar på m slutar på y

    Svar: Hmmmmmmmm,vem kan ha frågat detta??? Aja svaret är ju Miley iallafall ;))               
  • Anonym säger:

    Vad tycker du om folk som inte borstar tänderna,eller iallafall borstar dom väldigt dåligt?

    Svar: Hahahahahah döööör! Vad är det för fråga?? Jag tycker det är äckligt!                 
  • Anonym säger:

    Vad tycker du om ödamöb?  Gillar du om dom eller hatar du dom? Vad tycker du om att dom dricker och röker och gör bort sig?

    Svar: Inga kommentarer.

  • L. säger:

    Tycker du om hundar?

    Svar: Nepp har aldrig tyckt om dom och kommer aldrig göra,dom luktar äckligt.                
  • Lena  säger:

    Vilka bloggar läser du? Jätte söt blogg,kram!

    Svar: www.mollyholmens.blogg.se
              www.ronjaaalinneaaa.devote.se
              www.lisahultgrens.blogg.se
              www.idaaerikssoon.devote.se
              www.handzome.devote.se
              www.lmariasundell.devote.se
              www.amandaholms.devote.se
              www.anges.devote.se
              www.juliaawarnqvist.devote.se
              www.emmierajamakis.devote.se
              www.rrebeccacalson.devote.se
              www.feliciabodin.blogg.se
              www.lindqvistjohanna.devote.se
              www.molnstrand.devote.se            
              www.amandaniinikivi.devote.se
              www.fridaastenlund.devote.se      
  • Anonym säger:

    Finaste 97,96 och 95? Tjejer och killar.

    Svar: 97:  Molly Holmen & Ahmed Karim. 96: Jessica Bergenheim & väldigt många! 95: Hanna Magnusson!!!! & vet inte.                 
  • Anonym säger:
    Har du nått speciellt tips om hur man inte får finnar?
    Svar: Tvätta ansiktet med tvål och vatten varje morgon och kväll..Haha det gör jag iallafall.                
  • Anonym säger:

    Varför är du inte med lisa,sara och dom längre?

    Svar: Tyvärr så har vi glidit ifrån varandra. Jag tycker att det är jätte jobbigt för dom betyder otroligt mycket för mej och kommer alltid att vara mina vänner! Älskar dom även fast det har blivit som det har blivit!


    Japp där har ni svaren,hoppas ni blev nöjda! Och är det nått mer ni vill veta är det bara att fråga i ett vanligt inlägg. Puss.


    Kvällsmat.

Don't you worry child

Kategori: Allmänt

Hello!
Har spenderat dagen med Ronjis,vi pluggade tills våra hjärnor kolapsade helt. Allt gick över i gapskratt och sen va det kört.
Nu på kvällen så har vi varit och kollar på Martins träning en stund innan vi drog oss hem till mej,och här sitter vi nu. Blir lite halft skit sur på att allas skolfoto har kommit utom mitt...som vanligt. Haha men vem bryr sig? Vill nog inte se dom ändå,lika fula som vanligt skulle jag tro. Tänkte även att jag skulle svara på Frågestunden i nästa inlägg,så håll utkik!
 

ph by; mej.

SHIT AMANDA!!

Kategori: Allmänt

Fy skäms på mej! Måste vara bättre på att uppdatera,lovar att det blir bättring redan imorn!
Hade tänkt att slänga in ett inlägg imorse men det hann jag inte med tyvärr. Iallafall så gick jag i skolan till 15.20 idag. Gjorde inte så enormt mycket direkt när jag kom hem,men sen åkte jag och handlade med mamma. Fick med mej vindruvor som vanligt och lite choklad. Har pluggat lite också,inte mycket men lite.
 
Imorn efter skolan följer jag med Ronja hem och då ska vi plugga hela dagen,prov på Onsdag och Fredag. och sen 2 prov nästa vecka och 2 prov veckan därpå..herregud,bara att kämpa på. BARA ETT ÅR KVAR!!!! Gymnasiet here I come! längtar så jag dör tror jag!
Ni som läser Mollys blogg vet att hon ska gå en linje som heter Media och Journalistik,med inriktning på Foto. Där ska även jag gå. Lämnar inte min bästa vän i första taget! Vi ska hålla ihop,och jag tycker att det ska bli himla kul att börja om på nytt och göra något man tycker om att göra.
 
OJ där sväva vi iväg från ämnet.. Tänkte egentligen bara berätta att jag svarar på Frågestunden imorn när jag kommer hem från Ronja. Så ni har tills imorn kväll på er att fråga. Just ja! Jag har ju suttit och redigerat lite med några bilder från Turkiet,här får ni några få utav dom hundratals som jag knäppte där borta,Hope you like it!
 

DERBY!

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Kvällen blev faktiskt jättebra,maten blev god och små systrarna skötte sig bra!
Somnade runt 02.00 igår och gick upp ganska tidigt idag för atålskalkng till stan och äta med min älskade Ronja.
Nu sitter vi utanför Rojas hus och är utelåsta,haha standard!
Om 45 minuter är det derby på stråvallen mellan KSK - Rävåsen.
Glöm inte frågestunden gott folk!!

Har inte så mycket mer att säga just nu,så vi hörs sen.

15 September

Kategori: Allmänt

Godmorgon. Eller god förmiddag kanske man säger vid den här tiden.. 
Idag är det Lördag och jag saknar Molly och Hanna som är i stockholm..utan mej. Bajs barn! Jahopp ikväll kan bli en bra kväll..fast mer troligt att det går åt helvete. Jag och Martin ska vara barnvakt till mina små sytrar,FYFAN säger jag bara! Vi ska laga mat till dom också,SHIT HUR SKA DETTA GÅ???? Vi kommer bränna allting så det kommer sluta med att vi beställer pizza. Haha.
 
Har enormt jävla mycket läxor också,dax att sätta igång kanske? skjut mej...tack!
Och städa rummet,nu börjar dagen dåligt..ett tecken på att kvällen blir dålig den med. Haha nejdå,det är bara att tvinga barnen att sova. Funkar alltid!
 
Sitter och myser med en våra kattungar,och ja det är en nakenkatt. Och tyck att dom är fula och äckliga om ni vill,men dom är helt underbara så Fuck what people think. Haha hård jag är. Och vänd på huvet för jag orkar inte vända på bilden. puss hejdå.
 

Back on Track!

Kategori: Allmänt

Det va ett tag sen! Och anledningen till det är för att för två och en halv månad sen så dog min familjs bästa vän i cancer. Jag tog det väldigt hårt och kände att jag inte orkade med att blogga längre. Men nu mår jag bättre och ser det mer som att jag ska vara lycklig som fick lära känna henne istället för att vara olycklig över att förlora henne.
 
Iallafall....
 
Tänkte börja med att tacka Tinh som hjälpte mej att få headern på plats eftersom mitt oteckniska huvud inte klarar av sånna krångliga saker. Så tack enormt mycket! 
 
Sen eftersom jag inte har bloggat på ett riktigt bra tag så känner jag att jag inte har så mycket ideér att skriva om nu,så vi tar en Frågestund och så hörs vi mer imorn. Fråga vad ni vill och jag svarar på dom frågor som jag tycker är lämpliga,ha det bra,puss!♥
 
japp och där har vi lilla mej just nu..