Sista dagen

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Sista dagen på 2012, det känns så jävla gött! 2012 har varit ett jävla skit år för mej. Förlorat för många vänner, och nära och kära har dött osv. Mycket skit. Men har också fått många nya vänner. Men det ska bli så jävla skönt att börja på ett nytt år, en ny start. Göra om och göra rätt. Jappjapp! Men nu har jag precis kollat klart på lejonkungen, igen haha. Kollar på den varje dag nu, världens bästa film!! Och nu ska jag strax hoppa genom duschen och sen börja fixa mej lite inför ikväll. Vid 6 tiden drar jag mej bort till Becca och äter med massa härliga brudar och sen får vi se hur vårat nyårsfirande ser ut. Kommer iallafall bli as bra! Sen så sover jag hos Becca också. Vi hörs lite senare, puss på er.
 
KÄRLEK!!!

Everything turns out alright

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig bloggning! Men har varit hos mina kusiner i Laxå igår till idag, med hela min familj.
Men nu är jag hemma och gör absolut ingenting. Har jätte tråkigt! Men sånt är livet ibland. Spelar wordfeud med pappa, hahah japp det är min kväll. Men det är väll kul det med....
Men nu ska jag hjälpa mamma att laga mat, hörs senare. Puss.
 
Dåligt med bilder på min dator, så ni får en väääääldigt gammal på mej.

Jag vill bara va jag

Kategori: Allmänt

Hejsan, nu har jag precis tittat klart på lejonkungen. Ååh bästa filmen :') Väcker många minnen från när jag var liten, bästa låtarna. // Amanda 4 år.
Ätit mat har jag gjort också så jag är proppmätt, och nu ska jag gå och duscha och sen sova. Hoppas att ni har haft en bra dag, puss godnatt.
 
Dåligt med bilder just nu.

sobxtndeybkjgdxyfg

Kategori: Allmänt

Har inte bloggat idag för har haft annat för mej. Fotat lillasyster, handlat med mamma och lite annat. Men nu har jag placerat rumpan i soffan och kollar på Disney och äter nudlar. 
Är dyng taggad inför nyår, ska bli as kul! Träffa alla tjejer igen och sen sova hos Becca. 
Nej nu satte småsystrarna på just dance eller vad det nu heter på wii.. Orkar inte att dom ska hålla på att dansa och sjunga! Jobbiga små jävlar.
Ska hjälpa mamma att laga mat nu, pusshej.
 
 

candice swanepoel

Kategori: Allmänt

Tänk om man såg ut som Candice. Världens vackraste människa, helt seriöst!
Finaste ansiktet och perfekta kroppen. 
Haha Amanda.. Du kommer aldrig att se ut sådär, sluta drömma.
Jävla Victoria Secret.
 
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!
Kom ganska nyss hem, har varit på stan med Hanna och shoppat lite och ätit på som hemma. Tack för dagen gullet!
Nu sitter jag hemma i soffan och väntar på min familj som är ute och åker. Ikväll blir det spelkväll med hela familjen, haha då är det verkligen på liv eller död. Haha men nu ska jag gå och byta om från jeans till pyjamas. Om vi inte hörs mer ikväll så hörs vi imorn. Puss.
 
 

Barnvakt

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Sitter barnvakt till 2 av mina småsystrar. Mamma hade inte sovit så bra inatt så hon undrade om jag kunde hålla koll på dom i nån timme så hon fick sova lite. Och jag skulle få lite betalt för det också så jag ställde upp, haha. 
Försöker komma på nått att äta till frukost, men vet inte vad jag är sugen på. Ilandsproblem.
Ska beställa en nyårsklänning om en liten stund, men kan inte bestämma mej vilken jag ska ta.. Ett till ilandsproblem. Haha jag ska fråga mamma vilken hon tycker är finast. Nej nu ska jag kolla i kylskåpet, IGEN för att se om jag hittar nått gott. Haha ha en bra dag så hörs vi sen! Puss.
 
Hej mongo du ser ju absolut inte trött ut.

Rolig dag

Kategori: Allmänt

Segaste dagen på länge. Har bara suttit hemma och kollat på film precis hela dagen. Eller nej, jag var på stan i 5 minuter och bytte min julklapp. Men tyvärr så fanns inte byxorna i mindre storlek så jag fick ta nånting annat. Så jag hittade en jättesöt pyjamas som jag är dyng kär i, haha kommer bo i den varje dag!! Hittade även en julklapp till Ahmed som han ska få när han kommer hem från Thailand. 
Haha vill ni veta en jätte konstig sak? Jo, att kommer ni ihåg när jag skrev att jag trodde att jag hade gått upp typ 7kg under jul? Nja inte riktigt så mycket var det... Jag hade gått ner 2kg.... HUR ÄR DET MÖJLIGT?? Det var samma sak i turkiet när jag åt jätte mycket onyttigt. Hmm, jag kanske ska satsa på att äta så mycket onyttigt som möjligt, kanske blir jätte smal då? Haha cp. Men det var ju bra iallafall. Just nu sitter jag uppe i mitt rum och äter yoghurt och dricker te och ser ännu en film. Men ni får sova gott så hörs vi imorn. Puss på er!
 
Hej cp.

Everything's gonna be alright

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Sov as länge idag.. Ända till 10. Haha nu tänker ni att det inte alls är länge, men för mej är det väldigt länge.
Började dagen med att hoppa genom duschen, och sen så åt jag frukost. Älskar att det blir så himla mycket mat jämt på jul så att man kan äta julmat till frukost i flera dagar. Haha så japp, julmat åt jag till frukost. Lite senare så ska jag med mamma ner till stan och byta ett par pyjamas byxor som jag fick av farmor och farfar i julklapp. Dom var jättefina men dom var jätte förstora, så ska bara byta storlek. Haha dom hade köpt 44-46 till mej.... Haha herregud jag ska ha 34-36 ju. Haha så dom var gigantiska. Men hur fina som helst!
Just nu sitter jag under en filt i vårat kalla hus och myser med en av våra katter, ska snart slå på en film tror jag och sen bara ta det lugnt idag. Man känner sig lite sliten efter den här helgen. Hoppas att alla får en bra dag! Hörs sen, puss.
 
Haha hittade ingen bild som passade till inlägget så det får bli en på mej och Sara från Lucia. Och sne är den med.

Nu är det jul här i vårt hus

Kategori: Allmänt

Hej alla go'a och glada!............ Och alla andra, haha.
Har varit hemma hos farmor och farfar nu och det var jätte mysigt och roligt. Träffade många människor som jag saknat! Åt alldeles för mycket mat som vanligt så har nog gått upp 7kg dom här dagarna, herre jävlar.. Tur att LCHF inte är långt borta nu!
Finns helt ärligt inget bättre än att vara hemma hos farmor och farfar med kusiner och familjen och alla. Bästa känslan i hela världen när alla sitter och spelar spel och skrattar och driver med varandra och alla är glada. Åh min släkt är verkligen bäst!!
Nu har jag mamma och pappa tillbringat dom senaste 2 timmarna framför datorn för att gå genom alla kort jag har tagit på mina syskon och hittat dom vi gillar bäst och så har vi skrivit ut dom så att mamma kan hänga upp dom i ramar i huset. Haha det är nu jag förstår hur mycket kort jag har tagit på dom små barnen.. Herregud. Haha men dom kan inte klaga på att det inte finns bilder från deras uppväxt iallafall.
Nu ska jag nog snart kolla på en film med mamma och pappa eller så går jag och lägger mej. Men vi hörs inget mer ikväll iallafall, så sov gott. Puss!
 
Här är lite bilder från dom senaste dagarna.
 
 

Happy holiday

Kategori: Allmänt

Hej på er allihopa!
Jag har haft världens bästa julafton med min fina familj och mormor, morfar, min morbror och kusiner. Fick jättebra julklappar och är super nöjd!! Men eftersom min kamera bråkar med mej så får ni inga bilder på vad jag fick. En av julklapparna jag fick var ett par träningsskor som jag har velat haft så himla länge. Dom fanns inte i min storlek så dom är lite förstora men jag är jätteglad för dom! Mamma har lovat mej att efter nyår så ska hon och jag gå PW nästan varje dag, och jag hade inte direkt några bra skor att gå i så nu ska det bli kanon att börja gå. Ska ju även dra igång med min LCHF igen då så beach 2013 here I come!
Haha drömma kan man ju iallafall..
 
Idag vid 12 så ska min familj iväg till farmor och farfar där mer kusiner är och min farbror och faster och sånt. Så vi ska äta där och fira lite mer jul tillsammans med dom. Älskar att åka dit dagen efter julafton, det är så mysigt.
Fick en as mysig tröja igår av mama och pappa som jag ska ha på mej, kommer bo i den under hela vintern. Haha jag älskar den!
Men nu ska jag gå och göra mej i ordning och sånt, vi hörs senare! Puss.
Och där har ni favorit tröjan ja. Den syns inte jättemycket eftersom mitt feta huvud är i vägen och tar all uppmärksamhet. Haha.

Lussekattstajm

Kategori: Allmänt

Nu ska jag slå in julklappar och äta lussekatter. Ska även försöka se om jag hittar vad som är fel på kameran, så om ni har tur får ni lite nya bilder sen.

23 December

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Vaknade vid 8 idag och då gick jag upp och duschade, sen gjorde jag frukost åt mej och Anton. Och nu sitter jag här och är jätte mätt. Mår inte helt hundra idag heller, åh att det aldrig ska gå över. Men lite bättre är det iallafall. Ska snart gå upp och hjälpa pappa att städa lite och sen ska jag till leklådan för att köpa nått familjespel tills imorn kväll. Men vi hörs om en stund, hejdå.
 

sdgcöädljhzfjvdlf

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Världens tråkigaste dag! Har bara legat i soffan hela dagen och kollat på film. Mitt huvud sprängs snart och jag är på jätte dåligt humör. 
Hoppas att maten är klar snart, sen ska jag sova. Fast nu såg jag att klockan är 5? Ojdå.. Får nog vänta några timmar innan jag kan sova. Ska knarka Ipren så att huvudvärken försvinner och så att jag kan umgås med min familj ikväll. Hoppas på att må bra imorn så att jag kan njuta av julskinkan som mamma ska göra, åh det har jag längtat efter hela året!! Haha nu ska jag sluta klaga. Vi hörs kanske sen.
 
Fastnar inte på bild idag.

Da'n före da'n före doppare da'n

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Sov ganska länge idag mot vad jag brukar göra, men det är för att jag inte mått så bra inatt så fick inte så mycket sömn.
Mår lite bättre idag vilket är jättebra! För vill inte vara sjuk på julafton ju!!
Denna morgon började jag med att kolla på Musses jul i ankeborg/ankiborg (hur stavas det?) Och ätit lussekatter, julgodis och druckit te med mina systrar. Ska även slå in mer julklappar idag eftersom jag aldrig blir klar med det. Åh bara 2 dagar kvar. Är så himla glad, älskar den här tiden! Förutom en sak... Det var inte batteriet som var felet i kameran tydligen, för nu fungerar den inte igen :( Ingen kamera på julafton :((((((((
Jaja får ta kort med mobilen.. Haha fult.
Men nu ska vi se en till film, vi hörs lite senare. Puss.
 
 

Fredag

Kategori: Allmänt

Hej.
Ligger fortfarande i soffan och kollar på film. Mår som ett lik typ. Vettefan vad som har hänt, mådde jättebra förut men nu på kvällen så mår jag jätte illa och har ont i huvet. Bra start på lovet....
Jaja, jag har mitt älskade te haha, lever på te. Nej nu ska svara på en fråga som Klara frågade.
 
Hej sötis! Din blogg är jättebra, läser den varje dag. Men jag tänkte fråga en sak. Finns det någon som du ser upp till i Karlskoga, någon förebild? Kram!
 

Svar- Hej sötnos, tack så himla mycket!! Oj nån jag ser upp till.. Det var en jätte svår fråga! Jag vet inte om jag ser upp till någon speciell.. Eller jo jag ser upp till min mamma och pappa! Men annars så vet jag inte, har inte tänkt på det. Ser väll upp till flera som är snälla och har fin personlighet antar jag. T:ex Amanda i min klass, Hanna Magnusson, Jessica Bergenheim och många andra. Dom är snälla! Haha hoppas du blir någolunda nöjd med svaret, lite klurig fråga... Kram!
 
Nu ska jag se på Dear John, vi hörs imorn. Puss!
 

Än så länge lever vi...

Kategori: Allmänt

Tjena!
Julavslutningen blev en katastrof! Haha alla gjorde bort sig.. Sjöng fel, spelade fel, tappade bort sig osv. Men vi hade as kul och publiken verkade tycka att det var ganska kul dom med. Ja nu är det jul lov, fyfan va gött!!
Ligger i soffan och kollar på film och har det allmänt mysigt bara. Pratade nyss med Ahmed, Fy tusan vad jag saknar honom! Världens bästa vän, helt tomt i lilla Karlskoga utan honom :(
Han kom med en massa bra idéer inför våra födelsedagar. Han fyller dagen efter mej, men vad vi ska hitta på får ni se då.
Nej nu ska jag gå till köket och hämta lite julgodis, har blivit galen i marsipan figurer! Så jäkla gött, och mamma, jag, Sara och Molnis gjorde en massa igår så bäst att passa på att äta! Haha. Vi hörs senare, puss.
 
Hahah..... Hitta denna efter igår. Sara och Alma..

Rädd som bara fan

Kategori: Allmänt

Hejsan, jag är fruktansvärt rädd! Satt uppe i mitt rum förut och grät för att jag var rädd för jordens undergång...Herregud. Ska inte sova förens halv 3 inatt bara för att se om nått händer. Men Marre får mej på lite bättre humör och får mej att tänka på annat. Tack gode Gud för det!
 
Nu släpper vi det.
 
Idag har jag haft en jättekul dag i skolan, jag och Sara var nog lite för trötta på sång grejen för vi flamsade som fan och sjöng så äckligt falskt..... Och efter skolav blev jag hämtad av mormor och så följde jag med henne hem och bakade massa lussekatter. Dom blev jättefina och jätte goda! Tack för dagen min älskade mormor och morfar!
Nu är jag hemma och sitter nyduschad i soffan och väntar på Sara och Molnis. Dom ska sova här och tagga undergång tillsammans med mej. Haha nejdå vi ska fixa inför julavslutningen imorn. Är så taggad för jullov så det är sjukt! Ska bli så skönt!!! Men nu ska jag kolla på jul med Ernst på 4an, vi hörs senare. Puss.
 
 

du känner mej allt för väl

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Ätit världens godaste frukost med min lillasyster precis, nutella mackor med jordgubbar på! Och så har vi kollat på dagens avsnitt av julkalendern. Ska strax klä på mej och lite sånt och sen väntar en lugn dag i skolan. Städning på morgonen och sen 2 lektioner och sen ska jag bara sjunga och träna inför julavslutningen. Efter skolan så hämtar mormor mej och så följer jag med hem till henne och bakar lussekatter hela kvällen. Och så avslutar jag dagen med att sova med Sara och Molnis. Blir kanon! Och imorn är det äntligen julavslutning och så ska vi ju dö också.. Haha jag är skit rädd för att det ska hända! Jaja nu ska jag göra mej i ordning, vi hörs ikväll om jag hinner skriva nått mer idag, annars så hörs vi imorn. Puss.
 
FRUKOST<333333333

Hur säger man till nån, att här tar vägen slut?

Kategori: Allmänt

Hej!
Denna dag har jag spenderat med min Sara, min älskade vän. Du är så jävla bäst så du vet inte!!
Sen blev jag hämtad av mamma och så följde jag med henne och handlade all mat inför jul... Jävlar vad mycket mat det blev! Herregud.
Är fruktansvärt trött även fast det har varit en lugn dag. Skolan var inte direkt ansträngande.. Idrott,  spanska, kyrkan, svenska, julbord, biologi och engelska. Film och godis och grejer på lektionerna, så skönt med sista veckan! Gör verkligen ingenting.
Nu ska vi strax äta kvällsmat och sen ska jag nog sova. Men hoppas att ni har haft en bra dag, puss!
 
Förresten så har jag kommit på hur mitt rum ska se ut när jag flyttar hemifrån!!
 
HUR MYSIGT????

How many tears you let hit the floor?

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Idag är det Onsdag, och idag ska vi till kyrkan med skolan så vi missar matten, klagar inte.. Sen så är det julbord i skolan, ÄNNU BÄTTRE!!
Efter skolan ska jag va med Becca, längesen!
Men nu ska jag sitta och vänta på julkalendern och dricka mtt te. Hoppas ni får en bra dag. Puss.
 

En bra dag

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!
Kom nyss hem från mormor och morfar, mormor fyllde år så var på ett litet minikalas med familjen bara. Älskar att vara där och särskilt när det närmar sig jul för då är det så mysigt där med massa julsaker och tända ljus. Efter skolan idag så följde Sara med mej hem, haha vi gjorde typ ingenting. Eller jo. Hon hjälpte mej att färga mitt hår eftersom min färg hade börjat släppt. Så nu är jag fin igen,haha... Skolan gick fort för hade träning inför julavslutningen i över 2 timmar, haha vi bara sjunger i skolan just nu. Hur gött som helst!
Nu ska jag snart äta kvällsmat och sen slå på en film och sova. Hoppas att ni har haft en bra dag, för det har jag. Puss på er alla.
 
 
Bild på håret får ni imorn.
 

Tuesday

Kategori: Allmänt

Haha Tuesday är väll Tisdag va? Jaja.. Jag sitter och äter frukost och kollar julkalendern, standard.
Orkar inte göra nått idag känns det som så inge smink och så drar jag upp håret i en jädra tofs bara. Snyggt hahah. Bara så ni vet att det är jag som kommer utan smink i skolan så att ni inte blir rädda menar jag. Ointressant. Hörs efter skolan. Puss.
 

Kul

Kategori: Allmänt

Kul att mitt förra inlägg tydligen inte kom in på bloggen och plötsligt försvann...
Får dra dagen igen.. Skolan gick as fort. Innebandytunering och min klass vann! Så jävla kungar,bästa klassen!!
Efter skolan gick jag hem och sen åkte jag till maxi med mamma för att köpa köttfärs, haha mamma ska laga köttbullar förstår ni. Och nu har jag ätit kvällsmat. Jag är lika nyttig som alla andra jävla instagrammare. Haha orkar inte.
Nu sitter jag och dricker te och är jätte trött så ska snart slå på en film och sen sova.

Tredje Advent

Kategori: Allmänt

Myser i soffan med mina små systrar och äter frukost. Snart ska vi slå på julkalendern och titta på det och sen klä på oss och allt som en morgon hör till. Jätte lugn dag i skolan idag! Vi är klara med allt så vi sitter bara och gör ingenting på lektionerna så vi ska försöka övertala lärarna om att få se innebandy turneringen som är idag. Hoppas att ni har en mysig morgon precis som jag, hörs efter skolan. Puss.
 

Synd att man är pank...

Kategori: Allmänt

Älskade klänning.

Never say never

Kategori: Allmänt

Hallå!
Sitter på mitt rum och har tittat på film och ätit en morot. Haha intressant. Kollade på Justin Biebers film och man blir ju bara mer och mer kär i honom för varje gång man ser den. Vilken underbar kille! Nu ska jag inte göra någonting, har jätte tråkigt så är fast på mitt rum. Kommer nog inte lämna det idag, ska kolla på nån mer film och tagga till skola imorn. Vi hörs senare när jag har nått att berätta.
 

Söndag utan ångest

Kategori: Allmänt

Så jäkla skönt att vakna på en Söndag och inte ha Söndagsångest! Alla läxor är klara och alla prov är gjorda. Den här veckan i skolan kommer bli jätte lugn. Så gött!!
Har nyss duschat och nu ska jag titta på julkalendern medans jag skickar iväg pappa att köpa mjölk så att jag kan göra pannkakor till mej själv, haha. Efter det ska jag nog gå ut och fota lite. Ja det var allt jag hade på hjärtat just nu, vi hörs lite senare. Puss.
 
 
Hahah...

hemma kväll

Kategori: Allmänt

Och när det väl slutar att snöa så är det kolsvart ute... Blev inget fotande idag.
Men nu då? Jo jag har spacklat och grejat i mitt rum och nu sitter jag och myser i soffan. Har as ont i huvet och är sugen på kyckling, tur att vi ska äta det ikväll. Ska kolla på film med mamma och pappa sen, och slå in några nya julklappar om jag hinner, och bara ta det lugnt. Låter bra enligt mej! 
 
Inga nya bilder.

seg morgon

Kategori: Allmänt

Hejsan.
Jag somnade i soffan igår med feber och mådde inte alls bra. Sen vaknade jag och så satt jag och pratade med mamma tills klockan blev 03.45.. Så idag sov jag länge!! Mår bättre idag och jag hade tänkt att gå ut och ta kort
men det öser ner snö och jag vill inte att kameran ska bli blöt så får vänta tills det slutar snöa. Har nyss kollat julkalendern och ätit frukost. Nu ska jag och mina småsystrar kolla på en film, vi hörs senare. Puss.
 
Titt vad jag hittade, en väldigt gammal bild på mej och min Sara.
 
 

trött

Kategori: Allmänt

Herregud vad jag är trött!! Igår gick jag upp halv 5 och idag halv 6.. Jag måste sova känner jag!! Orkar inte vara vaken nästan. Japp en helt vanlig Fredag för min del.. Att vara hemma. Ska sova tidigt och sova länge imorn. Sen ska jag ut och fota med mina systrar efter som batteriet var problemet med kameran så går det att ta fina kort igen. Så jäkla glad så ni vet inte!!!
Nej nu ska jag fan i mej sova. Godnatt.
 
Denna bild skulle vara i det förra inlägget när jag skrev att jag åt knäck.

Nu kör vi normalt igen

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Har inte haft tid att blogga idag heller men nu ska det bli ordning på det, jag lovar!
08.45 imorse så mötte jag upp Leanne vid OKQ8 och så hjälpte hon mej att komma rätt inne på Möckeln. Så jag var med i hennes klass i några timmar. Det verkade as bra på där också så nu blir det ett svårt val mellan jb och Möckeln.. Men det löser sig. Vi slutade 11.40 men jag Leanne och Belinda stanna kvar i 3 timmar och bara satt och prata och hade det allmänt bra. Hur goa tjejer som helst det där!! Även Rebecka&Sara och resten av klassen. Sen vid 15.00 så tog jag bussen till stan och mötte Lisa, och så solade vi en stund och gick runt lite på stan ända till jag kände att jag höll på att svimma. Jag såg ingenting, allt blev jätte suddigt och mådde inte alls bra. Det kan bero på att jag inte har ätit eller druckit något idag, så pappa fick hämta mej och så åkte vi direkt till McDonalds och köpte mat till mej så att jag skulle få i mej lite. Så nu mår jag bra igen och ser som vanligt. Just nu är jag ensam hemma och äter knäck och dricker te, och så ska jag kolla julkalendern. Hörs sen.
 
Och förresten så har jag fått ett nytt batteri till kameran idag så nu hoppas jag att den ska funka igen!!

Ojsan

Kategori: Allmänt

Dålig bloggning men har inte varit läge att blogga faktiskt. Sov ju hos Sara igår med Molnis, haha åh älskar er så mycket!! Bäst är ni!
Vi ställde klockan på 04.20 och sen snoozade vi till 04.30 och sen gick vi upp och lockade håret, fixade kläder till Luciatåget och åt frukost och liknande. Sen blev vi hämtade av Cassandra och hennes pappa och åkte till skolan. Hade 3 tåg, och som ni redan vet så skulle ju jag sjunga solo.... Shit helvete vad nervös jag var!!! Men det gick faktiskt riktigt bra! Är stolt över mej själv att jag vågade. Snubblade dock lite på texten på andra tåget men det är sånt som händer. Sen sista tåget.. Ja men då kom klassen och skulle titta, tror ni inte att det finns sånna där små jävlar som filmar och lägger ut på facebook då eller? Haha jodå, Rasmus din skitunge! Haha fast det gör inget. Följde med Ronja hem efter skolan och vi typ halv sov hela dagen och nu har pappa precis hämtat mej så nu sitter jag här hemma och gör ingenting. Taggar att jag ska på studiebesök på Möckeln imorn helt själv... Rädd. Haha nej det går bra det med för Leanne ska möta mej och hjälpa mej. Men nu ska jag umgås lite med min familj innan det är dags att sova, men vi hörs imorn, puss.
 
Blandade bilder från idag. Lånade några av bilderna från några kära vänner. Bla- www.amandaniinikivi.devote.se
 

Q/A

Kategori: Allmänt

Tycker du att killar och tjejer kan vara bästa vänner? 
Är du bästa vän med nån kille? 
Skulle du kunna vara tsm med en 94a? 
Du är fett snygg!
 

Svar- Hahah.... Tack för det där med snygg!
 
Fråga 1: Ja det tycker jag verkligen att dom kan vara!
 
Fråga 2: Ja jag har en bästavän som är kille. Det är Ahmed och han är den bästa vännen man kan ha! Lovar er! Världens bästa på alla sätt, han finns alltid om man behöver honom. Maaaassa kärlek till honom, love u!!!
 
Fråga 3: Haha ja det skulle jag väll kunna.

Torsaaaaaag

Kategori: Allmänt

Heeeeeejsan!!!!
Skolan går ganska fort nu eftersom man inte gör något typ, allt är ju färdigt lixom. Tog sällskap med Molnis hem idag igen, och nu ska jag baka. MEN vi har inget socker så nu har jag skickat iväg mamma för att köpa det. Ikväll ska jag och Molnis sova hos Sara, tagga till 3 Luciatåg imorn.. Fan vad jag är nervös..Sjunga solo har jag idag kommit fram till att det var inte min grej!! Hahaha herre jävlar asså.. Jaja bara att köra och hoppas att ingen skrattar åt mej.
Nu ska jag öva på alla sångerna tills imorn så att dom sitter, hörs sen. Puss.
 

Lussemorgon

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!
Här sitter jag och har precis ätit frukost. Om en stund ska jag åka bort till lillasyrrans dagis och kolla på när hon är PEPPARKAKA i deras Luciatåg. Haha sen efter det skynda mej till skolan och ha idrott. Sen i skolan så är det en ganska så skön dag för har Luciarep idag igen.. Fick reda på igår att jag ska sjunga solo?????? WTF???
Hahahah jag blev så nervös att jag började gråta... Herregud, jag kan ju inte sjunga, hahahah. Det lät förjävligt när jag fick sjunga för kören igår. Ohgud jag kommer inte klara detta inför hela skolan imorn..
Jaja får hoppas att jag svimmar och slipper skiten.
Men nu ska jag klä på mej och göra mej i ordning, hörs sen. Puss.

Ingen bild nu heller, för har inga.

Fullt upp

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Blev dåligt med bloggning idag men har en anledning.
Slutade halv 4, gick hem med Molnis= Vi var hemma 20 över 4... Så jävla sega när i går hahah.
När jag kom hem så bakade jag knäck med mamma, blev as goda!! Sen var klockan helt plötsligt 6 när vi var klara.. Då får mamma för sig att hon och jag ska åka till örebro för att lämna tillbaka Antons jacka som han inte gillade... Jahopp så iväg i mörkret åker vi och Alexandra.. När vi kommer ut på E18 där lamporna slutar komma så märker vi att bara en av våra lampor på bilen funkar, och man får ju inte ha på hel ljus när man möter andra bilar (vilket vi gjorde) Så vi körde med en jävla lampa och vi såg inte vägen så vi fick chansa vart vi åkte. Klarar oss till Örebro levande. Men när vi kommer fram så har mamma glömt jackan hemma... Hahhaa orkar inte!! Så vi åkte till Marieberg och så köpte jag den sista julklappen så nu är jag klar med det! Sen åkte vi hem och så köpte vi pizza. Sen bakade jag marknadsnougat, blev as fula med hur goda som helst!! Och nu äntligen så är jag klar med allt. Haha japp där har ni förklaringen till varför ingen bloggning idag. Jag som sa till Sara att jag inte hinner följa med till Örebro idag för att jag hade mycket att göra, och så åkte jag dit med mamma ändå. Sorry Saris!!
Men nu är det dags att sova så vi hörs imorn! Puss o godnatt.
 
Bjuder på en bild på två riktiga godingar från we♥it eftersom min kamera inte fungerar för tillfället.

Don't run away

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Trött som fan idag, men det är bara att kämpa. Inte jätte taggande att man slutar halv 4 istället för halv 2 idag bara för att det är Lucia träning.. Jaja.
Skulle egentligen med Sara till JB idag igen, men hinner inte för har massa att göra hemma. Men nu ska jag bortsa tänderna och sen gå mot skolan, hörs sen.
 
Sänder en tanke till er alla som ska på Lukas begravning idag också. Var starka!♥

Godnatt

Kategori: Allmänt

Nej nu är jag förbaskat trött! Orkar inte vara vaken en minut till. Skolan imorn är längre än vanligt.. Jävla Lucia träningar.. Jaja det behövs för vi kan inte alla låtar. Hoppas ni har haft en bra dag alla, sov så gott. Puss.

Måndag

Kategori: Allmänt

Hola!
Kom nyss hem från skolan som var ganska chill för det första jag gjorde var att sitta i kiosken i skolan i några timmar med Robin och sen efter det var det Lucia träning och sen lunch. Så det blev inte så mycket lektioner idag. Nu väntar jag på att jag och mamma ska åka och handla och sen ska vi nog baka knäck ikväll, om vi hinner. Gud vad gott!!!!!
Nej nu ska jag hitta nått att äta, hörs sen.
 

Can't stop no matter what they say

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!
Måndag igen då, inte så värst kul. Men sista provet innan jul lovet kommer den här veckan så jag är rätt så taggad inför denna vecka iallafall, för sen kan man slappna av lixom. Luciatåg på Torsdag också, och innan dess är det nog någon träning till det skulle jag tro, så det blir en skön vecka. Haha okej Amanda då vet vi.
Har inte så mycket att säga faktiskt, ska titta på julkalendern snart och det var allt. Vi hörs efter skolan, puss!
 
Hahaha orkar inte.

kvällsmys

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Här sitter jag proppmätt i soffan efter att ha ätit mammas kalopps. Så jäkla gött! Har precis tittat på solsidan och Helenius hörna. Åh Malin Åkerman va gäst där idag, så himla fin så jag dör! Tänk att få va som henne, att va så stor skådespelerska, drömmen ju!!
Men nu ska jag ladda ner en film och sen ska jag gå och lägga mej, ny vecka imorn, tjohoo............Sov gott allesammans, puss!
 

vart är vägen påväg??

Kategori: Allmänt

Haha sitter här i soffan och tittar på min 4 åriga lillasyster. Och då undrar jag vart vägen är på väg egentligen.. Hon är bara 4 år men hon sitter fastklistrad med näsan i mamma ipad verkligen hela tiden. Hon kan allt om den! Mer än mej vafan.. När jag var 4 år ja då visste jag inte vad en hemtelefon var typ.. Jag visste inte att det fanns internet där man kunde lyssna på musik, utan jag lyssnade på band. Haha... Men nu för tiden, då kan småbarnen allt om elektronik, haha det skrämmer mej! Tänk hur mina barn kommer att vara lixom.. Jag kan säga till Alma att sätta på typ vilken låt som helst, och inom 1 minut så har hon fixat det.. Herregud blir rädd ju. Små barn ska inte kunna sånt här, dom ska titta på film och leka med bilar och dockor tycker jag. Men nej, dom vet hur man filmar, tar kort, går in på internet, söker på youtube, söker på google, spelar alla spel osv. Haha åh herre. Jaja undra hur världen slutar egentligen....
 
 

Q/A

Kategori: Allmänt

Halloj!
Har fått en rolig fråga som jag tänkte svara på nu..
 
Hej! 
Du verkar alltid vara så himla glad och ser allt positivt typ, men finns det någonting som verkligen stör dig på? Lixom nånting som du blir arg över när det händer? 
Du har bästa bloggen,kram!
 

Svar- Haha riktigt rolig fråga faktiskt! Ja det är klart att det finns saker som gör mej arg, det finns faktiskt många saker. Min lilla syster Agnes gör mej alltid arg! Haha cpunge...
-Till nått lite mer seriöst då.. Något som gör mej så jävla arg är när folk i våran ålder tror att dom är äldre än dom är. Pratar som om dom vore vuxna, försöker fixa allt på kloka och vuxna sätt. Sånna som verkligen inte kan släppa lös och ha roligt, utan alltid måste prata om djupa saker, och vara försiktiga. Usch tycker inte om försiktiga människor!! Värsta som finns.
-Folk som blir arga om man avbryter dom när dom pratar fast att dom gör likadant själva.
-När man märker att folk inte bryr sig ett piss om vad man pratar om och låtsas om att dom bryr sig som fan. 
-Folk som klagar hela tiden och tror att dom mår sämre än alla andra och söker uppmärksamhet.
-Människor som tror att dom vet allt och är bäst på allting......... 
LISTAN KAN BLI LÅNG.
Men jag sätter punkt där. Haha jag skulle kunna räkna upp en miljon saker som gör mej arg,men dom där får räcka.
Åh tack så mycket!! Kram.

I know that it's been a while

Kategori: Allmänt

Hallå!
Började min dag med att kolla på julkalendern, åh den är så bra i år!!
Åt även pankakor till frukost idag, hej dåligt samvete. Haha nejdå jag får ju äta sånt nu i December om jag vill.
Just nu håller jag på och fixar mina småsystrar som ska iväg till farmor och farfar en stund, sen ska jag sätta på en film och mysa hela morgonen. Haha såg precis att min minsta syster har ett jätte stort blåmärke på ena kinden. Haha gissa vad hon har gjort? Igår så var hon och mina andra systrar i våran lilla backe vid vändplatsen nära vårat hus och åkte pulka. Och Alma satte sig på en pulka och åkte iväg.. Problemet var bara att i vändplatsen stod min morbrors bil, tror ni inte att hon lyckas åka precis mot den och hamna under bilen eller? Haha jodå det gjorde hon, och hon lyckades slå i kinden också, så pappa fick springa dit och hämta henne under bilen. Hahah så dålig! Så nu är hon blå på hela kinden. Haha lilla gosan.
 
Eftersom min kamera inte funkar längre så kanjag inte gå ut och ta kort i det fina vädret, så jag tror att jag ska ta och baka lite julgodis..Låter bra tycker jag! Ha en bra dag, puss!

Hi, boy you just my caught eye

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Har varit på kalas hemm hos Malin ikväll och firat henne och Becca. As mysigt med alla bästa vännerna!
Men nu är jag hemma och har myskväll med mammi, vi kollar på tvn och är enormt osociala med varandra så så mysigt vet jag inte om det är.. 
Nu ska jag alldeles snart gå och sova för är jätte trött! Men innan det så ska jag tvinga er alla som läser detta att lyssna på denna fina låt som Hanna har skrivit till Lukas. Så underbart fin så det är sjukt, och en sån fin röst! Kände inte Lukas men blev tårögd av låten för att den är så fin, så tar er tid att lyssna!
 
Och så avslutar jag detta inlägg med några bilder från idag,puss godnatt.
 
Och tillsist nu så vill jag önska Rebbis en underbar resa till Thailand! Inte alls avundsjuk på dej din skitunge, puss love u!!
 

Toffifee

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Gick upp vid 9 och nu sitter jag här och har ätit frukost och nu äter jag Toffifee, åh dom är så goda! Julkänsla som bara den när man äter dom!
Jaja, den här dagen har inte så mycket att erbjuda, har ingenting att göra innan 19.00 då jag drar mej bort mot Mailns hus för att ha kalas för henne och Becca med en massa goa tjejer, ska bli as kul!!
Men innan det får jag hitta på något att göra. Ska snart hoppa in i duschen och sen ska jag nog ut och fota lite i det fina vädret (om kameran funkar) Den har knövlat på senaste tiden och funkar inte ibland.. Får lämna in den på lagning kanske :(((
Hörs sen hejsvejs.
 
 
 

Good night

Kategori: Allmänt

Tjenare!
Nu har jag och mammsen slagit in massa julklappar och även presenterna tills imorn, haha så himla fula paket så det är sjukt, men det får duga!
Har precis tvättat bort sminket.. Älskar den där jobbiga röda färgen man får i ansiktet efter man har tvättat det med varmt vatten. Man känner sig lixom himlans ful. Japp jag känner mej ful. Haha åh vad ni bryr er. Nej nu är det dags för att sova känner jag, somnar när som helst. Godnatt med er, vi hörs imorn,puss.
 
En väldigt sne bild på dom fula paketen.

Lalalalalalalala

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Har varit och köpt klart alla presenter från mej och Elin till brudarna imorn. Mamma köpte även med kinesmat hem, jäklar vad mätt jag är nu, sinnes. Men gött var det!!
Nu ska vi strax börja slå in julklappar och ha myskväll, blir skönt. Just det!!!!!!! Mamma köpte nya tofflor till mej, haha jultofflor vad annars?? As söta och as sköna!! Hahaha herrejisses, nej nu är det dags för julklapparna så vi hörs efter det.
 
Blandade bilder från dagen. Och var berädda att vända på huvet för vissa är snea...
 

Happy

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!
Humöret är på topp för det är Fredag. Provet gick alla tiders också vilket gör att jag är ännu gladare!
Elin hade blivit sjuk så hon kunde inte köpa presenter idag, så jag åker ner på stan med mammi istället. Och nu ska vi åka så vi hörs om en stund, puss!
 

Friday

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Fredag idag, så gött. Har bara träslöjd och prov idag i skolan och sen går jag hem så det är chill. Möter upp Elin runt 3- halv 4 nån gång sen på stan och så får vi se hur det går med presentköpningen. Nu sitter jag och äter frukost och ska kolla på dagens avsnitt av julkalendern, vi hörs efter skolan, puss.
 
 

I should give it a try, but I don't know why

Kategori: Allmänt

Hola!
Blev ingen PW idag för Becca kunde inte och vågar inte gå själv, haha... Men har pluggat så nu ska mamma bara förhöra mej så att allt sitter, sen blir det sova för min del. Fredag imorn och hur gött som helst! Ska träffa Elin efter skolan och så ska vi iväg och köpa presenter till lite vänner inför Lördag. Sen ska jag slå in julklappar med mammi på kvällen, mys! Men nu ska jag göra det sista plugget innan sängdax, men vi hörs imorn bitti, puss på er!
 

You & I could be like aladdin & jasmine

Kategori: Allmänt

 Halloj!
Dagen har varit jobbig och lång, men det var ändå roligt! Haha Jag och Sara fick sjunga för alla på elevensval idag.. Herregud vad falskt det lät! Hahaha orkar inte. Men nu är jag hemma och sitter och pluggar till provet imorn och sjunger högt till min nya favorit låt: http://www.youtube.com/watch?v=RKCVYKzLsjs Så sjukt jäkla bra!!!
Om en stund ska jag laga lite mat och sen plugga mer. ÅÅH orkar inte mer nu, vill ha jul lov! Jaja jag får se fram emot att mamma måste massera mej ikväll, haha bästa som finns när man har ont i nacken och ryggen! Men nu måste jag sätta lite fart, hörs senare puss!
 
EFFEKTER<333333333333

Uppe med tuppen

Kategori: Allmänt

Godmorgon.
Standard morgon för mej. Uppe tidigt, myser i soffan, tända ljus, och njuter av att huset är julpyntat, haha jag i ett nötskal.
Torsdag idag, längsta dagen men det är lugnt för Torsdagar slutar alltid bra. Min elevensval gör att det är värt att gå så länge i skolan, älskar att gå på sista lektionen. Haha okej då vet ni. Idag ska jag och några tjejer i klassen dansa för resten av klassen, haha hoppas jag kommer ihåg alla steg... Annars händer inget speciellt idag. När jag kommer hem blir det plugg hela kvällen inför prov imorn, kommer gå åt helvete... Japp det var min dag. Good to know. Nej nu ska jag fixa frukost, vi hörs efter skolan.
 
så jag.

Förlåt

Kategori: Allmänt

Ska komma med samma dumma ursäkt som vanligt när det är dålig bloggning, att internet inte funkade i morse. Men så var det, så kunde inte skriva nått. Sen var jag hos doktorn, sen var jag i skolan, och direkt efter det så åkte jag till doktorn igen. Första läkarbesöket handlade om min axel som har en jätte stor knöl som gör jätte ont under skinnet. Så nu har vi fått smärtstillande kräm och grejer och så har mamma fått i uppgift av doktorn att massera min nacke varje kväll i 2-3 veckor så får vi se om det blir bättre. Haha hur underbart är det inte att doktorn säger att mamma måste massera mej varje kväll?? Haha känns gött!
Det andra läkarbesöket var en gammalt hedelig astmakontroll. Det slutade inte så bra.. Astman har blivit värre. Japp så var det med den saken.
Efter det så åkte jag till biblioteket och mötte upp Molly, min saknade lilla älskling!! Så där satt vi i typ en och en halv timme och pluggade, åt pepparkakor, drack varm choklad och kollade ut på den stora julgranen som står där och blev full med all snö som kom. Så mysigt!! Sen fick jag skjuts hem av hennes mamma. Efter det var det dags att åka på julfest med Alexandras klass, Luciatåg och grejer, det var också mysigt. Och nu äntligen så är jag hemma och har lagat mat och ätit. Japp hoppas ni förstår varför jag inte har hunnit blogga. Lovar att det kommer ett inlägg imorn bitti, nu ska jag göra mej i ordning för att sova och så ska mamma få massera mej och sen blir det sova. Godnatt hörs imorn, puss.  JUSTE, biologi provet gick jättebra idag kändes det som!!
 
Snett är fint.

Q/A

Kategori: Allmänt

Hej! Undrar varför (och hur du orkar) gå upp så tidig som 6 när du börjar 9 :o

Svar- Hej! Hahaha, jadu bra fråga! Jag är väldigt morgonpigg av mej. Oftast så vaknar jag av mej själv vid den tiden, och jag är en sån människa som inte kan somna om, så då går jag upp. Och nu har kroppen vant sig vid att gå upp då så nu fortsätter jag med det. Plus att det är jätte gött att sitta i soffan i typ 2 timmar och bara ta det lugnt och vakna till istället för att gå upp vid 7 och stressa.

 
Halloj!
Gud nu är jag jättetrött. Städat rummet, varit och handlat med mamma, lagat mat och pluggat biologi. Nu är det dags att sova känner jag och tagga till 2 läkarbesök imorn. Det ena är astma kontroll sak.. Och det andra är nått med min axel som mamma vill att jag ska kolla upp, så bäst att göra det. Missar idrotten imorn pga av det men det gör inget. Nej nu ska jag gå ner och göra mej i ordning för sängen, vi hörs imorn bitti, puss.
 
 

Om det finns ljus, så finns det värme

Kategori: Allmänt

Hallå hallå!
Skolan var as chill och jätte rolig!! Satt i musiksalen från 9-12 och sjöng Lucia sånger, sen var det lunch och spanska. Sen var dagen slut. Hur gött som helst! Tog sällskap hem med Frida, min lilla gosefia. Vi pratade om lite allt möjligt, skönt att få ur sig lite saker,tack gumman!
Nu är jag hemma då och ska plugga biologi och massa saker som ska hinnas med, vet inte hur det ska gå men det löser sig väll.. Bäst att sätta igång, hörs sen.
 

När ska livet välja den lätta vägen?

Kategori: Allmänt

Godmorgon! Just nu är klockan 05.55 och jag sitter i soffan och äter risgrynsgröt och dricker te. Åh nu är det bästa tiden när man går upp helt själv på morgonen och man får tända ljusen i granen, hihihi så gosigt!
Idag är det bästa skoldagen, börjar 09.00 och så har jag Luciaträning i 3 timmar, efter det är det spanska och sen slutar jag 13.25. Underbart skönt!!
Efter skolan blir det inte lika skönt för då måste jag plugga till biologi provet som är imorn och som ska vara skitsvårt tydligen.. Har jag börja plugga än? Nej.. Sen måste jag städa rummet och försöka hinna med att ta en PW ikväll om jag hittar någon att gå med vill säga.. Men nu ska jag krypa ner under en filt och ta det lugnt tills julkalendern börjar, pusshej!
 
 

Nu är det jul här i vårt hus

Kategori: Allmänt

GRANEN ÄR PÅ PLATS!!!!!
ÅÅH jag är så lycklig!! Nu är det jul på riktigt, gladare än såhär kan jag inte bli, nu är allt perfekt!!
Gud alla tror väll att jag är helt galen... Gran redan lixom? Men sen så känner ni ju mej, julgalen verkligen så ni är nog inte så förvånade skulle jag tro. 
Iallafall.. Nu på kvällen så har jag varit ute och åkt med mamma, handlat på hundra olika affärer och köpt gran! Trodde att jag skulle dö för att det var så kallt, helt sjukt!
Sen kommer man hem efter 2 timmar och går in i huset, tror ni att huset är varmare då eller? Nepp, inte ett dugg. Våran värmepump värmer inte upp huset som den ska, och vi har inga element i detta jävla hus. Så det är en istid i mitt hus, fyfan vad kallt det är! Så nu är pappa ute på datorn och letar efter något som ska värma upp vårat hus. När vi kom hem så ställde vi rätt granen direkt och sen så pyntade jag och mina minsta syster den, mina andra systrar är sjuka så dom orkade inte hjälpa till och Anton bryr sig inte.. Men nu är allt färdigt och jag är så lycklig!!
Nej nu blir det myskväll med familjen och sen sova, lugn dag imorn cokså, gött det! Ha en mysig kväll, puss godnatt.
 
Sämsta mobilbilderna herregud, förlåt.

När mörker och kyla ligger kring vårt hus

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Dagen var jättebra ända tills jag fick reda på att det finns folk i den här jävla staden som är totalt dumma i huvet. Hur orkar folk bry sig och störa sig på sånna saker som är självklara? Och sen det där med att sprida rykten och sen lägga till saker i dom ryktena så att det bara blir värre, herregud gå och försvinn idioter! Det är mitt liv så det är mina val. Det är min blogg, och där kan man läsa om mitt liv och mina val. Vill man inte läsa vad som står så går man inte in här. Så lätt är det! Herregud blir ju mörkrädd...
 
Jaja nu släpper vi det. Fick sluta tidigare idag för att sista lektionen var inställd, kändes bra kan man väll säga!
Nu sitter jag hemma och värmer mej med te efter att ha gått hem från skolan i -17 grader..Fyfan. Om en stund ska vi iväg och köpa gran och sen blir det att pynta den ikväll, så underbart!!
Men nu ska jag hitta nått att äta, pusshej.
 
Ingen bild, är för arg.

Godmorgon kära vänner

Kategori: Allmänt

Halloj!
05.30 ringde klockan och jag börjar 09.00. Hahaha ingen annan än jag i min ålder som är uppe vid den tiden. Jahopp då gick jag upp, sen helt plötsligt så kom pappa nerspringandes i trappan och skrek att han hade försovit sig, haha klockan ringde inte så han blev sen till jobbet. Han hade sovit i onepiece också så det åkte han till jobbet i för han hann inte byta om, hahah undra hur Kilsta reagerade när pappa kom inspringande i onepiece...Hahahah orkar inte. 
Iallafall så gjorde jag frukost (samma som igår) och så tittade jag på det avsnittet av julkalendern som jag missade igår. Fan vad rädd jag blev. Här sitter jag lixom 6 på morgon helt själv i ett mörkt hus och kollar när det kommer spöken och grejer. Shit hjärtat bankade i 190! Haha hej jag heter Amanda och är 5 år. Nej men seriöst så var det sjukt läskigt! Nu sitter jag och väntar på att klockan ska bli kvart över 7 så att jag får se nästa avsnitt på tvn, haha kommer bli ännu mer rädd. Annars så har jag inget mer att tillägga förutom att idag är det Måndag igen och efter skolan ska vi köpa en julgran om vi hittar en fin// Hejdå från Nord europas mest fjantiga, rädda, julälskande tonåring.
 

Q/A

Kategori: Allmänt

hej Amanda, kan du ge tips på lchf mat? 
super fin blogg, kram
 

- Hejsan! Jodå det kan jag göra! Men tänkter börja med att säga att det finns ett inlägg som jag skrev i oktober tror jag, som heter LCHF. I det inlägget står i princip allt man behöver veta om LCHF, precis vad man får och inte får äta. 
Men jag kan ge några småtips om vad jag äter på en dag.
 
På morgonen så kan du t:ex äta turkisk yoghurt med hallon,banan,blåbär och sånt i (om man gillar att äta yoghurt på morgonen) Jag gillar inte yoghurt så mycket så jag äter ett sorts LCHF-bröd. Det finns 2 olika sorter att köpa på maxi, det är ganska dyrt men lätt värt det! (kan visa bild på dom lite senare under dagen) Och på mackan får man ha vad man vill på! Alla sorters skinkor, ostar, skagenröra, räkor, ägg osv. Men bred mackan med bregott. I skolan så äter jag som vanligt förutom att jag plockar bort potatis,ris och pasta. Men jag äter grönsaker, kött/fisk och alla såser. När jag kommer hem så vill ju jag äta nått mer. Och då brukar jag ta 2 sånna dära bröd, och så gör jag toast. Och dricker te, haha hela tiden, men det måste man ju inte göra. Drick mjölk eller vad du vill förutom dricka lixom. Fast lightdrickor får du dricka hur mycket du vill. Haha ja och sen på kvällen äter jag det mamma och pappa lagar lixom, fast precis som i skolan så plockar jag bort potatis, ris och pasta. Alla tror att det är jobbigt att äta såhär, fast egentligen så är det inte svårare än att äta vanligt. 
 
Sen så ville du ju ha nått tips på själva maten. Hmm.. Det finns mycket man kan göra! Jag brukar steka nått kött eller lax eller egentligen vad som helst lixom, och så kokar jag brockolli till det och så äter jag nån sås, typ vanlig bearaise (stavas det så?) Eller så gör jag nån egen sås. Haha jätte smidigt och jätte gott. Hoppas att svaret duger annars så får du fråga igen.
Och tack så mycket för att du tycker om min blogg, kram!

Random julbilder

Kategori: Allmänt

Haha en liten blandning av julbilder från dom senaste dagarna. Nu blir det film mys med mamma, sen blir det natten, puss.

Godmorgon

Kategori: Allmänt

Fan!
Denna morgon började så dåligt som december morgon bara kan. Vaknar, går ner och märker att tvn fungerar inte. Ingen tv = ingen julkalender = arg Amanda = ingen bra dag. ÅÅÅH blev så ledsen.
Jaja, tog en dusch istället, målade naglarna och gjorde frukost.
Så såg den ut. LCHF bröd med massa gott på!
Märkte att efter igår när jag fick i mej väldigt mycket kolhydrater och socker som min kropp inte var van vid så mådde jag inte bra. Mådde så jävla illa så trodde nästan att jag höll på att få magsjuka. Fyfan! Nej jag kommer fortsätta med LCHF, mår mycket bättre då! Men eftersom det är December så får jag fuska när jag vill men inte så att jag mår dåligt. Ingen mer potatis eller pasta iallafall,usch!!
Annars om man bortser från att jag inte mådde bra igår så mår jag toppen för övrigt. Julkänslan är i högsta just nu. Har tagit jätte mycket julbilder, som jag kommer bjuda på ikväll, så håll utkik! (stavas det utkik??) Haha. Vi hörs senare,puss.

Kvällspyssel

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Nu har jag suttit och pysslat lite på kvällen. Har satt i nejlikor i apelsiner, åh det luktar juuul överallt! Haha.
Annars så har jag inte gjort så mycket, ska gå upp och kolla på film med minsta syrran nu och sen sova, upp tidigt imorn. Tagga andra avsnittet av julaklendern och förhoppningsvis köpa gran. Wiiiiiieee!!! Vi hörs imorn bitti, puss o godnatt.
 
Mys.

Lördag

Kategori: Allmänt

Hallååååå!!
Har haft en lugn dag. Bakat choklad och pepparkaks maränger, tagit kort på lilla syster och bara slappat. Jappjapp. Älskar lördagar!
Ska sova tidigt ikväll för är redan as trött. Har ätit gröt, godis och spagetti idag, shit här proppar vi magen full med kolhydrater och socker på en gång. Ska träna bort det imorn!!
Nu blir det myskväll med familjen och tända maaaassaaa ljus, ovanligt. Hoppas ni har en bra lördag, puss!
 

Winter

Kategori: Allmänt

Bilder på Alexandra från idag.

 

Första December

Kategori: Allmänt

ÅÅÅHH!!!
Bästa dagen på året är här!!!! Julkalendern börjar om en timme (fast jag trodde att den skulle börja 07.15 men det var tydligen bara på vardagar) så japp, jag gick upp tidigt. Men det gör ingenting! För dom visar julavsnitt på Disney, jag får äta precis vad jag vill så jag äter risgrynsgröt och dricker jul te!!!! Åh gröt det är så gott!!
ÅÅÅÅÅÅÅH hahahha jag är som lyckligast just nu! Livet kan inte bli bättre, typ... Hahaha tönt Amanda. 
Nej men nu ska jag fortsätta att njuta av denna morgon, vi hörs sen!