It's all about you

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Har inte bloggat dom senaste dagarna, igen.. Haha så kan det bli ibland. 
Eller ganska ofta på min blogg har jag märkt. Men vem orkar sitta vid datorn hela sommarlovet?
 
Iallafall så hade jag en jättebra midsommar med mycket god mat och underbara vänner. Och även ett nattdopp i sjön på det. Är så tacksam för alla runt omkring mej.
Och så har jag hunnit med att se min bror konfirmera sig.
 
Idag drog jobbet igång igen och jag trivs så himla bra med det, även fast barnen kan vara lite jobbiga. Men personalen är helt underbar, så roliga.
Jag fick även hem en av mina bikiniunderdelar från victoria's secret. Haha en? Varför inte bara skicka allt samtidigt? Så nu väntar jag bara på dom andra två underdelarna och mina tre överdelar därifrån så är jag redo inför Turkiet sen. Bara 27 dagar kvar, lääängtar!
 
 

Summer Flowers

Kategori: Allmänt

 
 

Baby you deserve everything you want

Kategori: Allmänt

OJ!
Här var det verkligen dött hörrni...
Har haft rätt mycket annat för mej senaste veckan. Har jobbat från 8-12 varje dag på ett dagis och somnat så fort jag kommit hem i princip för har varit så trött haha. Sen har jag umgåtts med mina underbara vänner och bara haft ett allmänt mysigt lov hittills. 
Hoppas ni alla har ett bra lov än så länge och att det fortsätter så.
Ikväll blir det förhoppningsvis bio för min del, After Earth.
Kram.
 
Kika in ikväll så får ni se lite nya sommar bilder.

SM

Kategori: Allmänt

Här är bilder från idag när jag och en del av klassen var iväg och hejade på Calle när han körde SM.
Inte det lättaste att få bra bilder på honom när han åker så snabbt, haha. Men tycker att bilderna blev rätt så bra ändå. Riktigt duktig var han i alla fall och vi var stolta klasskompisar som stod där kan jag säga!
 
 
 
 
 

One less lonely

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Har varit ganska fullt upp idag, mycket att göra. Men nu är allt färdigt och jag har slagit mej ner i soffan för att bara slappna av och njuta av en film. Sex and the city för att vara mer exakt. Bästa tjejfilmen!
Hoppas att alla har haft en toppen dag!
Puss och kram på er.
Det får bli en gosig bild på mej och älskade Frida.
Bilden har jag tagit från Mandis, http://amandaniinikivi.devote.se/

Today

Kategori: Allmänt

Hejsan på er!
Länge sen jag gjorde ett vanligt inlägg och skrev om min dag eller liknande, det har bara varit en massa om min klass på sistone. Men det är för att det är en väldigt jobbig tid just nu när vi måste lämna varandra och allt sånt så jag hoppas ni har överseende med att det kommer komma fler inlägg om min klass.
9A♥
 
Iallafall. Idag har jag varit på sån där övningskörningskurs i 3,5 timmar med mamma, pappa, Ronja och Ronjas mamma. Det var faktiskt inte så lång tråkigt som jag trodde det skulle vara för hon som höll i kursen var så himla rolig, haha skrattade hela tiden.
Sen har jag även hunnit att beställa hem 3 bikinisar från Victoria's Secret! Åh dom kommer lagomt till Turkiet så det blir perfekt. Dom är sååååå fina!
 
 

Q/A

Kategori: Allmänt

Q- Sjukt fin klänning du har! Vart kan man hitta denna vackra skapelse
A- Tack så jätte mycket! Den är köpt på Nelly.com men den finns tyvärr inte kvar just nu tror jag. Men den kanske kommer in igen :)
 
 
Tänkte även berätta att jag svarar på alla era kommentarer, men oftast så gör jag det i kommertarfältet under det inlägget ni kommenterat. Och det syns nog inte tror jag så om ni vill se svar på era frågor och sånt så får ni titta där ni kommenterade för det är bara ibland jag svarar i ett inlägg. :)

Nu Och Föralltid, 9A♥

Kategori: Allmänt

 
Finner inga ord för hur bra ni är♥
 

Skolavslutningen var jättefin och äntligen får vi gå på lov.
Men sommarlov innebär även att lämna 9A.
Så avslutningen bestod av mycket tårar men ändå glädje över att vi fått lära känna varandra. 
Lovar er att det finns inget finare än klass 9A.
Älskar er så mycket!♥
 
Senare på eftermiddagen så träffades vi alla hemma hos Jesper och åt god mat och mös innan vi drog vidare till Amanda för andra festligheter. En riktigt lyckad kväll med dom bästa. Det kunde inte ha blivit bättre!
 
 
 
 

Mina Finaste♥

Kategori: Allmänt

  
Mina änglar♥
 
Haha ja och här är maten från avslutningsmiddagen.
 

Världens Bästa

Kategori: Allmänt

 
 
 
 

 
 
 

Kategori: Allmänt

Som ni alla vet är jag besatt i Justin.
Justin och Carly har en jättefin sång tillsammans och nu har jag hittat 2st som gjort en cover på den, den är suuuper fin! Här är den:
 
 

Tell me what we got to fear

Kategori: Allmänt

Här händer det mycket..
Okej, jag vet att jag är sämst på att uppdatera! Men jag har verkligen ingen lust, jag orkar inte.
Men det kommer lite inlägg då och då och det är ju tydligen ett ganska så stort antal läsare kvar här, trots att jag inte skriver så ofta. Men jag skriver när jag får tid över eller helt enkelt bara känner för det.
 
Igår hade jag en jättebra kväll iallafall. Först var jag med familjen iväg till några vänner och grillade, och senare på kvällen åkte jag iväg till Mary och va med henne, Amanda och Ronja. Det var jätte kul! Sen gick vi ut och mötte lite mer folk och hade en bra kväll. Var hemma vid 2 ungefär så jag slocknade på en gång. Idag har jag inte gjort ett skit, bara suttit och kollat film. Och det ska jag fortsätta med hela dagen, inga måsten som ska göras. 
Ha en bra dag, puss och kram.
 
Babeeeeeeee