Kvällspromenad

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Kom nyss in efter att ha varit ute och gått med finaste Ahmed. Lovar er att han är den bästa som finns, alla borde få ha en sån vän som han! Han får mej alltid att bli glad.
Vi pratade om allt möjligt och gick runt bråten och sandviken och lite överallt.
Sen så skulle jag ha pluggat idag efter skolan, men tror ni att jag gjorde det eller? Nepp. Inte ett skit har jag gjort.
Men nu ska jag gå och lägga mej, haha vet inte varför jag är så trött på kvällarna. Har blivit som en gammal tant som bara är trött jämt. Men det finns inget bättre än att sova och jag har ändå ingen att prata med så godnatt kära ni, puss!
 

Torsdag

Kategori: Allmänt

Hej!
Har haft en lite småstressig morgon för mina katter har dragit mej till vansinne! Haha ville bara slå ihjäl dom ett tag där, så illa var det. Men jag gjorde inget. Bara skrek på dom haha. Men nu har jag ätit upp min frukost och ska hitta något som jag kan ha på mej idag. Kanske kan hitta nått lite finare än det jag var klädd i igår... Haha svarta jeans och pappas enoooorma svarta tröja. Emo typ, helt svart. Nej men som jag sa igår så är det så kallt i våran skola, så pappas tröja var gosig att ha. Även om det inte var så fint direkt.
Idag är det iallafall den längsta skoldagen på veckan och jag känner mej inte alls taggad eftersom jag slutar halv 4 och inte kan äta maten i skolan idag, för allt innehåller pasta haha. Kalla mej dum om ni vill.
Nej men jag har gjort jätte mumsiga mackor som jag ska ta med mej istället.
Och efter skolan står plugg på schemat, för nu ska Geografi-uppsatsen bli klar! 
Ha en bra dag så hörs vi sen.
Puss.
 

Sunset

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Spanska provet gick åt helvete som förväntat. Och efter skolan så har jag i princip inte gjort ett skit.
Sprang ut lite fort i kylan och tog kort på solnedgången, men frös så jäkla mycket så det blev inte så många.
Men nu ska jag hjälpa min mamma att laga mat, och sen ha myskväll. Ha en bra kväll så hörs vi imorn bitti.
Puss.
 
Foton på kvällens solnedgång.

Summer

Kategori: Allmänt

Hittade några bilder som jag tog 2012 på sommaren.
Åh nu längtar jag ännu mer!
 
 
 

En dag i mitt liv.

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Tänker inte sitta här och skriva om min morgon idag, eftersom jag gör det varje dag och jag gör alltid samma sak på morgonen. Så ni vet nog redan. Men iallafall så börjar jag min skoldag med idrott och sen Spanskaprov, som jag inte kan ett skit till. Som vanligt. HATAR Spanska!
Jaja.. Efter det så är väll dagen helt okej. Slutar dagen med Engelska vilket är den roligaste lektionen på hela veckan för våran lärare är alltid så glad då. Hahah.
Men nu ska jag hitta nått fult och varmt att ha på mej idag eftersom våran skola är så fattig att den inte har råd att slå på värmen i skolan, så man typ fryser ihjäl. Skulle behöva långkalsonger och termobyxor på lektionerna i princip.. Det är ju fantastiskt.
Ha en bra dag, puss!
 
Älskling gjorde frukost till mej imorse♥
Drömma kan man ju iallafall.

Turkiet

Kategori: Allmänt

Har glömt att berätta här på bloggen att vi har bokat en resa till Turkiet i sommar. 2 veckor i Juli hela min familj på ett jättefint hotell i Side. Hur jäkla gött?? Är så glaaaad!!
 
 
 
 

This is crazy

Kategori: Allmänt

Tjena!!
Idag har jag äntligen tagit hål i naveln igen. Så skönt att ha det gjort och kunna gömma mitt fula ärr från den förra litegrann. Har nyss varit och storhandlat med mamma, som vanligt. Och köpte massa gott så ikväll blir det kiwi, vindruvor och nyttig choklad som är den absolut godaste chokladen i världen!! Haha är helt beroende av den!!
Sen så har jag kommit på en sak gällande min LCHF diet. Jo att i höstas så körde jag ju också LCHF i 2 månader. Och när jag vägde mej imorse så märkte jag att jag har gått ner 8kg sen i höstas. 8kg!!!!!!! Så därför tycker jag att jag förtjänar en ''äta vad jag vill dag'' i månaden. Så den 1:a i varje månad så ska jag äta godis, pizza, McDonalds eller vad jag nu är sugen på. Hehehe och den första 1:a är på Fredag så nu har jag köpt en stor godis påse som jag och Sara kan äta! Känns riktigt bra ska ni veta! 
Haha men nu måste jag dra igång att plugga, innan det är dax att äta. Men vi kanske hörs senare.
Puss.
 
weheartit

It's for you

Kategori: Allmänt

Halloj!
Sovit gott? Det har iallafall jag.
Den här morgonen har jag försökt att göra egen nutella, eftersom jag inte äter vanlig nutella. Men det smakde skit så jag fick slänga mina mackor. Haha men nu har jag ätit vanlig frukost istället.
Idag är det Tisdag vilket betyder att jag slutar 13.25 och det är så himla skönt! Måste ta tag i plugget idag också för vi har spanska prov imorn och jag kan inte ett enda ord. Annars så får vi se vad dagen har att bjuda på.
Men vi hörs efter skolan sen, ha en bra dag!
Puss.
 
weheartit

Just be who you are

Kategori: Allmänt

Helvete! Har inte hunnit plugga, och jag talar sanning. Har verkligen inte hunnit. Så nu får jag göra det imorn eller på Onsdag istället. Men nu är det dags att sova, så vi hörs imorn bitti.
Puss.
weheartit.

It's too late for you and your white horse

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Det har varit en lång och jobbig dag, och inte fan blev det bättre av att killen på bigslick som skulle ta navelpiercing på mej och Molnis idag var sjuk. Åh så tråkigt!! Men det får bli så fort han är frisk. Så vad ska jag göra idag då? Jo plugga tyvärr. Usch värsta som finns. Men det får bli senare för orkar inte just nu.
Ha det bra så hörs vi ikväll. 
Puss.
 
TJA.

Monday morning

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Japp, Måndag igen då. Fyfan jag orkar verkligen inte. Och så är det lång dag, slutar 15.30. Det enda/ända (hur stavas det??) som är positivt med idag är att jag och Molnis åker till örebro efter skolan direkt och tar ny navelpiercing eftersom min förra inte gick så bra med. Så nu har jag ett fult ärr vid naveln istället som jag idag ska försöka gömma lite med en ny piercing. 
Men nu ska jag hoppa genom duschen vi hörs när jag kommer hem sen.
Puss!
Åhh så jäkla fint!!

Godnatt

Kategori: Allmänt

Hola!
Var ute och gick lite drygt 5km i det fina vädret förut, men det var riktigt tråkigt! Usch hatar att gå själv! Men iallafall så när jag kom hem så satte jag mej och kollade på andra avenyn, åh bästa nånsin! Saknat det så mycket. Och nu på kvällen så var jag ute och gick 9km till fast med Molnis denna gång. Åh henne har jag också saknat!!!! Den lilla jäveln som drog till sälen under hela lovet så man inte hinner se henne. Men nu är hon äntligen tillbaka. Men nu har jag precis slängt i mej lite mat och nu ska jag sova. Är trött som tusan och kommer antagligen vara ännu mer trött imorn bitti. Är inte ett dugg taggad inför skolan, men men.
Ni får sova så gott, puss o godnatt.
 

Out for a walk

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Gud vilket underbart väder det är ute idag! Och nu har jag precis pluggat färdigt så nu ska jag ut och gå en stund, så himla skönt.
Vi hörs när jag kommit in igen, puss på er!
 
2 fula på mej just nu.
 

Söndag

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Hann inte blogga mer igår, kom annat i vägen. 
Först så kom dom som skulle hämta våran katt och hämtade henne, så då var jag ledsen
och orkade inte blogga. Och sen satte jag mej i soffan och skulle kolla på mello med min familj,
men jag hann bara se 3 bidrag innan Ahmed skriver att han och Brindar är på väg och ska hämta mej, haha så det var väll bara att följa med. Så åkte vi hem till Filip och var där med Lovisa, Jessica och några mer hela kvällen.
Det var jättekul! Även om jag var lite blyg i början eftersom jag inte känner så många av dom som var där. 
Men nu iallafall så har jag precis ätit frukost och ska skriva mitt svenska arbete som måste vara klart imorn! Alltså detta dödar mej. Varför har våran skola mer läxor än dom andra? Alla mina andra vänner säger att dom typ aldrig har läxor, jävla österleden. Problemet är ju att jag inte läst ut boken som arbetet ska handla om så jag får läsa på google om vad den handlar om, haha så lat. 
Men vi hörs om en stund.
Puss.
 

All the finer things in life

Kategori: Allmänt

Hej hej!
Har varit och lunchat med Becca och Ida på stan för en stund sen, men nu är jag hemma och håller på att ta kort på en av våra katter. Hon ska flytta idag. Det var därför eftermiddagen igår var jobbig, för jag fick reda på det då. Hon trivs inte riktigt här, hon vill ha mer uppmärksamhet än vad vi kan ge så hon ska få bo hos ett par kompisar till oss. Så hon kommer få det toppenbra och det är nära att hälsa på henne när vi vill, vilket känns jätte skönt tycker jag! Men jag älskar den här katten så himla mycket så jag till och med grät mej till söms inatt, usch det är jätte jobbigt att lämna bort henne!! Men jag ska ta massa fina bilder på henne idag så att vi har massa minnen från henne, sen ska jag hälsa på henne jätte ofta! Åh mitt lilla hjärta. Ni får se bilder på henne sen ikväll när jag fått in alla bilder i datorn. Usch börjar nästan gråta bara av att skriva det här, haha ni får tycka att jag är töntig om ni vill. Men hon är min lilla älskling, älskar henne enormt verkligen!! Jaja hon sov hos mej inatt iallafall, så har fått gosa med henne ordentligt sista tiden. Okej nog om det!
När jag skulle ta bussen hem från stan förut, så började en gammal fullgubbe typ tafsa på mej och sånt vid busshållplatsen, men då kom världens snyggaste kille fram och räddade mej! Hehehe glaaaaad. Och sen så visade det sig att vi skulle åka med samma buss och att han bodde i Sandviken vilket är as nära där jag bor. Haha så nu är vi bestfriends. Men nu ska jag plugga, så vi hörs sen. Puss.
 
Sne bild från idag. Blev som hemma istället för kinamat.

Godnatt

Kategori: Allmänt

Hej.
Det har varit en jobbig eftermiddag, men det kan jag berätta mer om imorn.
Nu sitter jag och kollar på gladiatorerna med pappa men ska strax sova. Imorn ska jag luncha med Ida och Becca, kinamat står på schemat. Hur gött? Och gissa om jag har saknat det, eftersom jag egentligen inte får äta det. Men ni får sova gott så hörs vi imorn. Puss.
 

Never get enough

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Hoppas ni har sovit gott för det har jag!
Vaknade dock vid typ kvart i 8 men det är ju standard.. Kan verkligen inte sova länge. Men då gick jag upp iallafall och åt frukost och lite sånt. Och nu sitter jag i soffan och myser med en av katterna. Om en stund ska jag dra igång med en svenska uppsats/arbete eller vad man ska kalla det. Problemet är att jag måste läsa 200 sidor i en bok innan jag kan göra det och jag hatar att läsa. Det är seriöst det värsta som finns! Förstår mej inte på hur folk orkar läsa. Bara jobbigt och tråkigt. Såååå jag ska ladda ner filmen. Haha så får det bli. Och sen kan jag skriva om den. Ska även vara barnvakt sen.. IGEN. Haha jädrans ungar som inte klarar sig själva. 
 
Och just ja!! Igår kväll när jag kom hem från Molly så beställde jag en bikini från VS eftersom vi ska till gustavsvik med skolan om lite drygt en månad men alla mina bikinisar har jag växt ur eller så har dom gått sönder. Och jag har kollat på den där bikinin jätte länge! Hoppas bara den är lika fin i verkligheten som på bilderna. Vilken jag har beställt får ni se när jag har fått hem den. Ska beställa en till när jag får mina pengar från mamma och pappa i mars, åh dom är så himla fina!! Men nu ska jag börja plugga. Vi hörs sen, puss.
 

Godnatt

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Hade det jätte roligt och mysigt hos Molly förut med henne Alexandra och Erika! Så gosiga tjejer!!
Men nu är jag hemma och har precis sett en film med mamma och pappa, men nu ska jag sova. Godnatt kära läsare, sov gott! Puss.
 
 

Think of it every second, I can get nothing done

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Kvällen igår var jättekul, tyckte jag iallafall. Somnade runt 3 inatt och så sov Ronja här. Min älskade vän, du är så himla bra på alla sätt och vis!!
Idag så har jag varit barnvakt till mina syskon och ikväll ska jag hem till Molly för tjejmiddag. Ska bli mysigt! Men nu ska jag göra mej iordning lite inför ikväll, vi hörs senare kära läsare, puss!
 
Haha ful och sne bild. Ligger på golvet i köket på världens gosigaste matta. Haha.

Baby you have become my addiction

Kategori: Allmänt

Heeeej!
Nu är jag hemma från skogen, vi var vid djrefstugan eller hur det stavas. Var jätte mysigt! Vi grillade korv, åt mackor och drack varm oboy. Sen åkte mina småsyskon skidor och så snurrade vi dom i en släng gunga som finns där. Det var iallafall jätte roligt att få tillbringa lite kvalitetstid med farmor och farfar, dom är bäst!!
Nu ska jag börja göra mej i ordning inför ikväll så att jag slipper se ut såhär...
 
Haha men hoppas alla får en kul kväll, puss vi hörs imorn.

Just got me stuck between my fantasy and what is real

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Har precis duschat och gjort mej i ordning, ska slänga i mej lite frukost nu innan farmor och farfar hämtar mej och mina systrar och så ska vi ut och grilla i skogen och åka skridskor på en sjö och lite sånt. Haha vi gör sånt ibland. Efter det så blir det hem och göra sig i ordning inför ikväll. Och sen blir det party hela kvällen. Japp det är hur min dag kommer se ut. Vi hörs nog lite sen när jag kommer hem från skogen, men ha det bra så länge, puss.
 
weheartit

Want to but I can't help it, I love the way it feels

Kategori: Allmänt

Halloj!
Hoppas att ni har sovit gott för det har jag!
Den här dagen kommer inte bjuda på nått annat än plugg. Wiihoo. Haha så jävla tråkigt att plugga på lovet, men det måste ju göras så det är bara att bita i det sura äpplet. 
Eller ja, jag ska med mamma och storhandla också. Haha..
Men ska försöka hinna fota lite också för det var ett tag sen, men det jobbiga med detta väder är att alla bilder ser typ likadana ut.. Haha på sommaren kan man ju gå till olika ställen för att få olika bilder, men nu spelar det ingen roll om jag går någon annanstans för det är fortfarande vitt överallt. Men nu ska jag sätta igång med plugget, vi hörs senare. Puss
 
Typ så.

Måndag

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Har haft fullt upp idag så har inte bloggat, har varit barnvakt, pluggat, duschat, och grejat med massa saker. Rätt tråkig dag om ni frågar mej. Jappjapp. 
Shit jag har verkligen noll inspiration till att blogga just nu, idag. Måste försöka komma på nått att skriva om. Men idag blir det ett as tråkigt inlägg, ska försöka hitta nått kul att berätta om tills imorn. Men hoppas att ni har haft en fin dag och att den fortsätter så, så hörs vi imorn. Puss.
 
weheartit.

Herregud det var längesen

Kategori: Allmänt

Haha hejsan!
Har heeeelt glömt bort min lilla blogg under helgen. Men kan berätta lite smått om vad som har hänt. Jag har umgåtts med Molly precis hela helgen, var jätte skönt att få prata ut om allt möjligt och även bygga upp våran vänskap till så den var förut. Vi har gjort godaste frukosten, gått lite mer än en mil, kollat hockey, dampat runt, kollat twilight, kollat i genom alla mina bilder på datorn haha ja en massa grejer. Har iallafall haft as kul!! Love u vännen! Sen så fick jag träffa Philip också som jag inte träffat på ett tag, så det var också jätte kul!
Men nu iallafall så sitter jag hemma i soffan i myskläder och har ätit typ 10 kiwisar, det är så jäkla gött! Och alldeles strax ska jag börja plugga, åh jag har enormt mycket plugg under lovet, skjut mej någon!
Vi hörs senare sen, ha en bra dag!
 
Ego.......

You're not trying to be perfect Nobody's perfect

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Jätte kort och rolig dag i skolan har det varit och så jäkla skönt att gå på lov!
Fick super fina födelsedags presenter av Ahmed idag, och även av Lovisa. Så himla goa är dom, tack så jätte mycket godingar!!
Just nu sitter jag och väntar på att min mamma ska vakna (hon har jobbat natt därför sover hon nu) och då ska vi troligtvis ut och gå, lite senare åker jag iväg hem till Molly och tillbringar min kväll och natt hos henne, det var riktigt längesen så ska bli kul! Tror vi ska baka nyttiga negerbollar, och JA det heter negerbollar och har alltid hetat. Haha jag är ingen rasist men säger så ändå. Och så ska vi ha Disneyfilms maraton! Haha vi är som 5 åringar.. Men Disney är ju det bästa som finns, håller ni inte med? Haha vad fyllde vi nu igen? Var det 16 tro?
Jaja men nu ska jag se om jag hittar något att stoppa i magen, vi hörs kanske senare!
 
 
Haha ''Dagens outfit'' eller hur säger man?? Men den där tröjan fick jag iallafall idag av Ahmed, den är hur fin som helst!!
Och så två egobilder på det.. Vilken skräll.

It's how you take my breath away

Kategori: Allmänt

Hejsan alla vänner!... Och ovänner.
Hade en jättebra alla hjärtans dag igår även fast jag är utan pojkvän. Skolan var mysig, det satt hjärtan i heeela rasthallarna, verkligen överallt, med massa fina och söta saker skrivet på. Fick även ett jätte gulligt hjärta av Ahmed i mitt skåp, så himla go är han!
Sen den där lilla hemligheten som jag pratade om igår... Ja vad ska man säga om det? Det gick åt helvete. Haha herregud.... Skolans ''kör'' skulle sjunga för hela skolan, typ några kärleks sånger. Och INGEN kunde texten i princip. Alla sjöng olika, i olika takt, jätte falskt, vi fick börja om en låt och ja en massa skit. Så vi på scenen bröt ihop totalt och började asgarva, och då började publiken också skratta så det blev inget fint uppträdande. Men resten av dagen var bra! Jesper bjöd hela klassen på choklad, så himla gulligt! Och Våran mattelärare bjöd på gélehjärtan. Efter skolan va jag med Becca, jätte längesen jag träffa henne så det var jätte kul! Även om vi inte gjorde så mycket, satt mest och prata. 
Och idag är det äntligen Fredag!!! Träslöjd och hemkunskap står på schemat innan jag tar lov vid 11.30, känns helt okej. Haha oj nu blev det här inlägget värsta bibeln.. Ni får ha en bra dag, puss.
 
Varför blir bilderna alltid snea när dom är från mobilen? Haha så störande. Bilder från igår iallafall:
Haha Robins hjärta till Zara Larsson som han är kär i..
Robin var Lucia.
 

Tell me was it worth it

Kategori: Allmänt

Godmorgon allihopa!
Alla hjärtansdag idag, haha varför finns den dagen? Vad är den till för lixom? För att folk ska känna sig ensamma.. Jag har haft någon att ''fira'' med 1 gång bara och resten av mitt liv har jag varit ensam, haha och det är jag idag också! Underbart... Haha.
Men iallafall så bloggade jag inget mer igår även fast jag lovade, men jag hann verkligen inte för satt och skrev klart mitt dumma kemi arbete eller vad man ska kalla det. 
Nu sitter jag och har nyss ätit frukost, och nu ska jag hitta nån röd tröja att ha på mej idag, för det måste vi tydligen ha.. Haha tror inte jag äger en röd tröja dessvärre. Sen i skolan ska vi göra bort oss som fan, haha det kommer bli katastrof ska ni veta!! Men får tyvärr inte berätta vad vi ska göra än eftersom det är hemligt och en del på min skola läser min blogg. Wow, hemligheter.. Inte ett dugg intressant tyvärr. Men ni får ha en bra allahjärtansdag så hörs vi sen, puss.
 

Just the way you are

Kategori: Allmänt

HEEEEEJ!!
Jag är på jättebra humör, men jag vet inte varför eftersom jag har 2 stora uppgifter som måste in imorn i skolan som jag inte börjat på. Haha jag är så duktig. Nej men den ena fick jag göra till efter lovet sa min lärare, men den andra måste in imorn. Så snart ska jag äta och sen göra klart den. 
Idag har jag varit i skolan och det hände ingenting annorlunda än vanligt. Förutom att jag var övertrött och jätte jobbig. Haha och det fick stackars Jesper lida för, eftersom han sitter vid mej i klassrummet. Meeeen han överlevde.
Nu har jag precis duschat och ska som sagt snart äta. Vi hörs lite senare, lovar. Pusshej leverpastej.
 
Och så avslutar vi detta inlägg med den typiska ''pluta med munnen'' bilden, haha.

You're always on my mind

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Som vanligt så sitter jag och äter frukost. Och lyssnar på min lillasyster som tränar på din läsläxa. Haha så jobbigt att lyssna på.
Idag ska jag till tandläkaren, usch hatar det! Är inte rädd eller nått sånt men det känns obehagligt att nån gammal tant ska stoppa ner sina händer i min mun, haha blääää!!! Men det får gå.
Annars så kommer nog min dag bestå av plugg, för jag har inget annat för mej. Tror jag? Haha jag kanske skulle va med nån idag? Haha jag glömmer alltid bort sånt där, vilken dag och med vem. JÄMT. Varför?? Nej nu kom jag på! Jag ska va med Becca imorn, så var det. Haha åh minnesförlust, börjar bli gammal. Nej nu ska jag sätta på mej kläder och göra mej i ordning, vi hörs sen. PUSSSSS
 
we♥it

It's a beautiful day

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Skolan var dyng chill idag, 2 av 5 lektioner var inställda så hade bara 3st. Efter skolan följde Sara med mej hem och sen åkte vi ner på stan en stund och nu är jag hemma igen. Farmor har varit här med en semeltårta också, mahahaha hur glad blev inte jag då??? Har varit sugen på semlar hela dagen!
MÅSTE även plugga, men jag orkar seriöst inte. Har Engelska och Spanska glosor tills imorn och så måste jag läsa 200 sidor i en as tråkig bok.. Nej jag laddar ner filmen istället. Haha ha en bra kväll, vi kanske hörs lite senare igen.
 
 

I'm back!

Kategori: Allmänt

Godmorgon på er!
Har haft en jättebra helg påväg till Tallinn, i Tallinn, och påväg hem från Tallinn. Haha. Båten var jätte mysig och fin och maten var jättegod! Och inne i Tallinn var det lite läskigt.. Det kändes som att man gick runt i typ Ryssland eller nått.. Haha och jag gillar inte Ryssland! Har aldrig varit där men det känns läskigt där.. Nej men Tallin var väll mysigt men väldigt annorlunda mot Sverige kan man väll säga. Ni kommer inte få se några bilder därifrån för det var så dåligt väder, regnade och snöade och sånt där så jag vågade inte ta fram kameran så mycket för ville inte att den skulle bli blöt. Kanske dyker upp nån liten bild då och då, får se.
Nu iallafall så ska jag gå till skolan på första gången på länge. Var ju sjuk nästan hela förra veckan, var ju bara där och gjorde nationella proven. Så nu ska det bli jätte skönt att komma igång igen! Inte lika skönt att ta igen alla läxor som jag missat men det löser sig!
Efter skolan ska jag vara med Sara, och sen ikväll blir det nog plugg skulle jag tro. Vi hörs senare, puss!
 
En bild från weheartit. Haha det var den enda som var taggad med Tallinn.

Min födelsedag

Kategori: Allmänt

Denna dag firas med att åka buss och båt. Hejdå vi hörs igen på Måndag, för nu drar jag till Tallinn över helgen.
 

Onepiece-Fredag

Kategori: Allmänt

Hola!
Idag är det Fredag och ännu ett nationellt prov i skolan. Det som är gött är att min klass slutar direkt efter så det blir en kort Fredag som alltid. Onepiece-Fredag kör vi på idag, orka klä upp sig fint när man bara ska skriva prov, så det blir mys att ha onepiece på sig! Dock så är min jätte rosa och jätte för stor, så jag ser ut som en rosa potatis.. Haha men det får duga.
Senare i eftermiddag så kommer mormor, morfar, farmor, farfar, kusiner m.m. hit för att fira min födelsedag. Jag fyller inte förens imorn egentligen men imorn drar jag och mamma till Tallinn så kalaset får bli idag istället. Och imorn bitti åker jag och mamma iväg. Ärligt talat så är jag jätte rädd.. Tänk om båten/färjan/fartyget haha ja vad det nu kallas, sjunker.. Haha fan va nervös jag är för det. Kommer inte kunna sova. Jaja dör jag så dör jag.
Men nu ska jag äta lite frukost, vi hörs efter skolan, puss.
 
 

Min dag

Kategori: Allmänt

Hejsan!
Idag har jag bakat LCHF pizza och bullar. Eller nej.. Mamma bakade bullarna för jag orkade inte. Valinga bullar!! Inga LCHF äckel bullar inte!!
Men iallafall så blev pizzan jättegod! Smakade som vanlig hemlagad pizza.
Och bullarna blev också goda för den delen.
NU ska jag slänga mej i soffan och vänta tills maten är klar och sen blir det tv mys heeeeeeeeeeeela kvällen. Ha en bra kväll och sov gott. PUUSSSS.
 
Min pizza.

Nån idé..

Kategori: Allmänt

Detta är då ett litet resultat av dagens bilder. Haha palla mej och mitt te <3333
Nej men seriöst.. Tyckte det var en kul idé faktiskt.
Haha ja................... Te och jag står ju varandra rätt nära så att säga.

Haha men palla att vara jag

Kategori: Allmänt

 

When the music makes you move

Kategori: Allmänt

Hej på er!
Har haft en fruktansvärd smärta i mina axlar hela dagen, som även ledde till huvudverk. Så nu sitter jag med nån maskin som pappa har. Den skickar ut elektriska stötar genom axlarna och ner i ryggen och tar bort smärtan. Jätte skönt faktiskt!
Haha vet att det låter läskigt, var as rädd innan jag använde den men det gjorde inte ett dugg ont.
Kan meddela att jag stannar hemma imorn också, och piggnar till ordentligt. Har lovat pappa att baka bullar.. Haha orka lixom. Men nu ville han ha det till på Fredag när vi ska fira min födelsedag så absolut kan jag fixa det.
Har även fått en massa nya foto-idéer som jag tänkte testa imorn och som ni kanske får se imorn kväll. Men nu ska jag se på tv med min familj och sen sova. Sov gott allihopa, puss!
 
Drar till med en skräll... weheartit IGEN.

Nationella prov 2- check!

Kategori: Allmänt

Äntligen klar!
Nästan 4 timmar fick vi sitta i aulan idag för att göra nationella provet. Det gick jätte segt. Men som tur var så kändes inte provet så jätte krångligt. Några saker som jag var osäker på bara men vi verkar vara många som svarat samma sak så det är nog lugnt.
Men som sagt så fick jag ju gå hem efter provet igen, så nu sitter jag i soffan och slå på en film.
Sänder även en tanke till tjejerna i skolan som ska ta spruta nu, hehehe ;)
Vi hörs senare, puss.
PUSS haha
 

Förlåt

Kategori: Allmänt

Förlåt för dålig bloggning senaste dagarna! Men har ju som sagt legat hemma med vinterkräksjuka och bloggen var inte riktigt det första jag tänkte på då.
Ska till skolan imorn, men BARA för att göra mitt nationella prov och sen går jag hem igen. Jag smittar inte längre men jag mår inte bra så därför kan jag gå dit men inte stanna hela dagen. Är jätte nervös inför detta prov, 4 timmar långt. HERREGUD?!?!?
Jaja det får gå, får tänka på att jag får gå hem och bädda ner mej i soffan efteråt när alla andra måste vara kvar i skolan.
Men nu ska jag kolla klart på House och sen sova. Sov gott, puss.
 

Hej vinterkräksjukan

Kategori: Allmänt

Jahopp.
Jag har mått jättebra hela dagen men nu på kvällen slog vinterkräksjukan till. För en halvtimme sen så började jag känna mej lite dålig och började må illa. Och sen tog det inte lång tid innan jag spydde.. BLÄÄÄÄÄ fyfan äckligaste jävla sjukdomen! Jaja hoppas ni har en bättre Lördagskväll än jag.

Klipp klipp

Kategori: Allmänt

Vänd på huvudet...
Före:
 
Efter:
Klippte lillasysters hår förut, behövdes kan jag lova! Dock så tänker man inte ens på att en halv decimeter är borta när man tittar på henne för det är fortfarande så himla långt :'( 

Mysmorgon

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Jag somnade mellan 20.00 och 21.00 igår för jag var sjukt trött av nån anledning. Så därför vaknade jag vid halv 8 idag. Har nyss ätit frukost och nu ska min familj åka till badhuset en stund så jag är helt ensam så jag ska slå på en film och mysa i soffan.
Lite senare sen är det plugg som gäller! Har massa frågor som måste bli klara i historia tills på Måndag. Usch hatar att plugga på helgen.
 
Men nu ska jag hitta en bra film, vi hörs senare. Kram.
 
Mycket bilder från weheartit på senaste tiden märker jag. Haha men det finns alltid nån bild där som passar. Såhär skulle jag vilja att mina frukost såg ut idag, men nej så god var inte min tyvärr..

HEEEEELG

Kategori: Allmänt

Dagen har varit jättebra hittills!
Provet gick bra och så bakade vi bröd på hemkunskapen. Slutade 11.30 och nu är jag hemma och försöker fota mina katter i solen, haha dom rör sig så himla mycket, men några bra bilder har det nog blivit.
Det är jättefint väder ute också vilket gör att man blir på bra humör och får vårkänslor, åh vad mysigt med vår!!
Men nu ska jag fixa ihop nått att äta, vi hörs senare!
 
 
weheartit

You know there's no one I can relate to

Kategori: Allmänt

Godmorgon!
Fredag och jag slutar 11.30 kan inte bli bättre. Fast har prov som jag inte förstår idag så vi får se hur det går.. Men jag är på bra humör och redo för sista dagen. Sen är det äntligen helg, så jävla gött!!
Hoppas att ni får en bra dag allihopa, puss.